Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

milanist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la milanist » 13 dec 2012, 00:38

M4kaveli je napisao/la:Cuj realno :lol:
Pa imate sliku i kao ne mozete vidjeti da je Ronaldova glava najblize golu ?
jel ti ljudino znas sta je offside, za tvoju informaciju noge se gledaju a ne glava, ko sve nece komentarisati utakmice bog te vidio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 00:39

milanist je napisao/la:
jel ti ljudino znas sta je offside, za tvoju informaciju noge se gledaju a ne glava, ko sve nece komentarisati utakmice bog te vidio
Gleda se svaki dio tijela s kojim je dozvoljeno postići gol. Dakle, i glava.
bparena je napisao/la:
Dobro ako mislis da je glupost nad glupostima ili tvoja neinformiranost. Postoje pisana pravila.
AKO SE IGRAC NALAZI U LINIJI S ODBRAMBENIM IGRACEM - TO JE OFSAJD.
procitaj pravila ... jedino ako u medzuvremenu nisu nesto mjenjali a da nisu to obznanili.

zbog ovog pravila se "osteceni" igraci i ne bune mnogo....
De šuti, nemoj previše pametovati. Pričaš nebuloze.
Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 13 dec 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 dec 2012, 00:40

milanist je napisao/la:
nauci pravila

bog te vidio

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 00:43

FKKC1932 dobro mozda i grijesim - ali bas ste zapeli za te penale i ofsajde. Skoro svaka tekma neki problem. Stvarno sad se ne zezam ali uvijek poslije neke tekme neke slike i linije i jel bio ili nije bio. Razgulis protivnicku ekipu sa 2,3 komada i nema zime.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 13 dec 2012, 00:43

Ajd sad ide prica u nedogled jedni kazu ofsajd drugi nije,svak ima pravo na svoje misljenje,i da je bio ofsjd i da nije mi smo veceras nadigrani,ljudi zasluzili pobjedu i nema se sta dodat....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 13 dec 2012, 00:45

bparena je napisao/la:

Izvini ali ti nisi u redu i mislim da bi se trebao zamisliti sta je problem s tobom. Moguce da su godine u pitnaju..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 00:45

bparena je napisao/la:FKKC1932 dobro mozda i grijesim - ali bas ste zapeli za te penale i ofsajde. Skoro svaka tekma neki problem. Stvarno sad se ne zezam ali uvijek poslije neke tekme neke slike i linije i jel bio ili nije bio. Razgulis protivnicku ekipu sa 2,3 komada i nema zime.
Po tvojoj logici, Real Madrid MORA svaku utakmicu dobiti s 3-4 gola razlike ako je protivnik loš, a u suprotnom ako im se poništi čist gol to se mora zanemariti jer nisu uspjeli ranije zabiti i osigurati pobjedu?!

Zanimljiva konstatacija.
Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 13 dec 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 13 dec 2012, 00:45

neo je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Izvini ali ti nisi u redu i mislim da bi se trebao zamisliti sta je problem s tobom. Moguce da su godine u pitnaju..
HAAHAHHAHAAHHAAHAHAH :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 00:47

emir18 je napisao/la:Ajd sad ide prica u nedogled jedni kazu ofsajd drugi nije,svak ima pravo na svoje misljenje,i da je bio ofsjd i da nije mi smo veceras nadigrani,ljudi zasluzili pobjedu i nema se sta dodat....
Ja ne sumnjam da ce Real dobiti na SB. Mislim ako ne dobiju e onda svasta ... :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 13 dec 2012, 00:48

Nebitna stvar jel' offside bio ili nije. Pa i onaj koji uvijek krivi druge je ovaj put priznao da je Celta zasluzila pobjedu. Naravno, mislim na Mourinha.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 00:49

Ja vjerujem da je došlo vrijeme da se krene u kupovinu. Zamijeniti nekako ovog luđaka u zadnjoj liniji, pojačati napad da nemamo stalno ove staklenike na koje se moramo oslanjati i koji svako malo leže u bolnici, i dakako ovog Di Mariu što prije dati za bilo kakve pare jer je ovo nesposobnjaković koji je u 45 minuta uspio izgubiti 450 lopti.

Sve u svemu, jadan Mourinho u kakav je klub došao i među kakve igrače.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 dec 2012, 00:50

milanist je napisao/la:
De šuti hljeba ti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 00:50

@neo ovo tvoje...

Ne moras mi se izvinjavat ako ces me vrijedzat. Nekada davno dok smo mi na Kamberovicu igrali fudbal tako su nam sudije sudile. (igrali smo ispod 4 topole na mjestu danasenjeg Konzuma). A mozda ni oni nisu znali pravila.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 dec 2012, 00:51

Našli ste pljuvat sudiju, a što nije pokazao Ronaldu crveni, to je nebitno, a? Ronaldo je večeras zaslužio crveni karton, sudija mu je progledo kroz prste. Također i Pepe je trebao za onu 'petu' da dobije direktan crveni. Ronaldo treba da se smiri, da počne igrati kolektivno, a ne kad ga neko pipne za rame da upadne i traži faul, ni ja mu ne bi ništa svirao, a Mourinho treba da shvati da ekipe u Španiji nisu za podcenivati.

Sramota!

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 00:53

Ono Pepeovo nije vidjelo namjernog udaranja, de šuti...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 dec 2012, 00:56

Prodat Pepea koji je medju 3 najbolja stopera na svijetu radi njegovog mesarluka ?
Ne ide to tako ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 00:59

Iskreno Pepe je extra igrac, ali samo da mu mozak ne filuju grubostima. Jos uvijek mislim da to nije samo njegovo maslo al haj vidjecemo dalje.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 13 dec 2012, 01:00

FKKC1932 je napisao/la:Sve u svemu, jadan Mourinho u kakav je klub došao i među kakve igrače.
Ovo boldirano po ko zna koji put potvrdjuje da tebe boli qrac za Realom ... kod tebe sve sve vrti oko Mourinha.

Sto se tice ovog' drugog', zaista je jadan, ima pojedinacno najbolje igrace koje moze imati, a napravio je od njih amatere kada ih gledas k'o cjelinu.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 dec 2012, 01:00

Ne pametuj Namik, onoliko se noga ne diže kad se udara petom, normalno da je namerno bilo. Da nije bilo namerno, sigurno bi se izvinuo. Zato ne seri! ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 01:07

Mislim ako jedan trener ne sankcionise ovakve stvari onda nije ni cudo sto suta ljude dok leze na zemlji, gaza ruke namjerno itd. On je odlican u igri kad se ponasa korektno i skoro je neprelazan, i zbog toga mislim da mu neko treba odsjec ovo ponasanje od njega a ne da ga skoro pa forsira na to.

[youtube][/youtube]

ovo je po 1000ti put da se ovako ponasa pa mi nije jasno kako se nekima od vas ovo vise ne zgadi. :o

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.