Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zahvaljujem na odgovoru, pitao sam jer se na ovom forumu, u nekoliko navrata, spominjao 25.02. kao krajnji rok potpisa reprograma.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je zahirocix osvojio hljeba ti?Kad izuzmes tih 20 tekmi u repki zbog deficita kvalitetnih igraca dobijes euh ****
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo si 100% upravu, ako ne bude Europe bit ce uprava napolje, talovi menadžera, mulalic propalica itd... mislim očekivano kako ide to kod nasBolanos je napisao/la:Izostanak Evrope moze da se prezivi, zasto ne bi mogao? Medjutim ima i druga strana price. Ako ne uhvatite kup ili prve tri pozicije (sto znaci nema Evrope) valjda je logicno da igra nije dobra. Znam po nama da raju vrijeme ne zanima a pritisak samo raste... Ljudi hoce igru i rezultate, nakon kojeg kiksa ne zanima ih ko su Benko i Cimirot ili Zahirovic i Stevanovic. Pozzz.JoseeMourinho je napisao/la:Teško je razmisliti jbg lakše ovako bubnut
Pokušaj ti skontat kako proboate budzet i gdje je 800k od cimija nestalo
jbg dovedena su jaka imena, ono sto sam ja malo gledao čini se da se i ubolo sa velikom većinom, ali opet imaš 6-10 novih igrača na terenu sto bi bio težak zadatak svakom treneru uigrat, sad pozitivno je što ova nasa zimska pauza je duža nego neke ljetne pa imaš vremena, a dovedeni su igrači na vrijeme(osim ade), pa se ima materijala nadati da ce to biti dobro poslozeno
Jbg vidjet ćemo na sta ce ispast ja kao i svi mi se nadamo Europi i dobroj igri
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Rustemovic je proslu polusezonu bio najbolji igrac Sarajeva. Igrac koji im je drzao vezni red. Imao je kontinuitet dobrih igara.PipiDugaCarapa je napisao/la:Rustemović - 525 Tsd. €![]()
Adnan Zahirović - 300 Tsd. €
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- SarajlijaTM
Pisi odmah 2mil,nemoj se stiditi,na ljeto 3 ,by m.j.-cobanUltrasNotRed je napisao/la:Rustemovic je proslu polusezonu bio najbolji igrac Sarajeva. Igrac koji im je drzao vezni red. Imao je kontinuitet dobrih igara.PipiDugaCarapa je napisao/la:Rustemović - 525 Tsd. €![]()
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nemam sto pisati, uopce me ne zanima koliko igrac vrijedi, tu je vaznije tko ga prodaje. Iskljucivo govorim sto sam vidio, bio im je motor momcadi. Zahirovic mi se ne svidja kao igrac, malo je spor, a cinjenica je da dugi niz godina i nije napredovao, izgubio je poziciju gdje god je igrao. Vise nije ni reprezentativan.SarajlijaTM je napisao/la:Pisi odmah 2mil,nemoj se stiditi,na ljeto 3 ,by m.j.-cobanUltrasNotRed je napisao/la:Rustemovic je proslu polusezonu bio najbolji igrac Sarajeva. Igrac koji im je drzao vezni red. Imao je kontinuitet dobrih igara.PipiDugaCarapa je napisao/la:Rustemović - 525 Tsd. €![]()
Vita est militia
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Mile ti majke otlud ti obraza podrediti ih ikako? Još gore onogo **** hvali da je bolji od igrača koji et ne valja jer nije još uvijek reprezentativac
ojjj yebem ti život sta ovdje sve procitat nećeš

@pappy jel mozes postaviti igrace koji su suspendirani i kojima prijeti suspenzija?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Beduin
- Kontakt:
Posljednje informacije (svakako, treba ih uzeti s rezervom) govore da ce se uplatiti u posljednji tren iznos za cijelu godinu. To u prevodu znaci da bismo mogli biti rahat jednu godinu dana, a onda... pa eto ,vidicemo hoce li grad i dalje nas gurati (u sto cisto sumnjam, jer prevelike su pare da se izdvajaju 10 godina iz gradskog budzeta, a vala nije ni fer jer ima toliko prioriteta od vitalnijeg znacaja za gradjane Tuzle), hoce li Azmir dovesti strane ulagace i jakog sponzora, kao sto je obecao, hocemo li igrati Evropu i zgrnuti i tamo nekih para + neki unosan transfer = potpis reprograma je trenutni smiraj, ali jos dosta muke i glavobolje je pred svima nama.VelikiKemo je napisao/la:krajnji dogovoreni rok sa poreskom upravom je 31 mart 2016 i tada ce se odmah uplatiti rata za čitavu godinu odjednom(za 2016 a ostatak na jos 9 god_grad obezbjedio novac za prvu ratu sto je bio uslov da Azmir ostane na čelu Slobode!)PipiDugaCarapa je napisao/la:Da izuzmemo dvadeset utakmica za reprezentaciju? Moze.
Niko mi nije dao odgovor.PipiDugaCarapa je napisao/la:Šta je sa reprogramom Slobode i do kojeg datuma im je rok? Ozbiljno pitam, da sam imao namjeru provocirati, uradio bih to na temi namijenjenoj za to.
Sada se čeka da PU kaze koliko je to para jer ce nam ubrojiti i 2014 i 2015 koju nismo poslovalu sa minusom.I naravno čeka se predsjednik da stigne iz USA da se to potpise i krene u reprogram....znači ako Sloboda izbori evropu imat ce licencu,tako da se ne brinete punoooo![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
[youtube][/youtube]
Bujrum ko bude u prolazu
Bujrum ko bude u prolazu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo posto je Pappy zauzet ja cu postaviti.Android je napisao/la:@pappy jel mozes postaviti igrace koji su suspendirani i kojima prijeti suspenzija?
3 zuta kartona (suspendirani igraci)
FK BORAC
Predragović Fedor
FK DRINA
Petrović Novica
FK MLADOST
Isaković Aladin
FK SARAJEVO
Berberović Džemal
Kallasi Ahmad
NK "Vitez"
Kapetan Armin
NK ČELIK
Salčinović Fenan
Igraci koji imaju 2 zuta (jedan do suspenzije)
FK BORAC
Radinović Uglješa
Bečelić Srđan
Jandrić Srboljub
Marjanović Lazar
Popović Dejan
FK DRINA
Ivanović Vlado
Kikić Aleksandar
Erić Filip
FK MLADOST
Šišić Aldin
Rizvanović Mirza
Kulović Vedin
Delić Arnel
Husić Edin
FK OLIMPIC
Muharemović Veldin
Raščić Admir
Kobiljar Rijad
FK RADNIK
Ostojić Stanko
Beširević Dino
Šećerović Adnan
Hodžić Dušan
FK RUDAR-PRIJEDOR
Mrkić Nebojša
Šodić Nebojša
Pejić Nebojša
Milutinović Zoran
FK SARAJEVO
Tatomirović Ivan
Bekić Amer
Benko Leon
Rustemović Edin
Oštraković Senedin
FK SLAVIJA
Vejnović Nemanja
Rovčanin Damir
Arsenijević Branislav
Spalević Darko
Ristić Marko
FK SLOBODA
Ordagić Amer
Kostić Ivan
Haurdić Anes
FK VELEŽ
Mešanović Hamza
Škaljić Asim
Reljić Miloš
Čadikovski Dragan
FK ŽELJEZNIČAR
Beganović Dženis
Hasanović Dino
Memija Kerim
Bogdanović Jasmin
Kosorić Aleksandar
Blagojević Jovan
Stanić Srđan
HŠK ZRINJSKI
Petrak Oliver
Blaić Zvonimir
Radulović Aleksandar
Todorović Ognjen
Filipović Miloš
Žeravica Miloš
Čolić Benjamin
NK "Vitez"
Đurić Velibor
Sadiković Elvis
Anastasov Aleksandar
Mrkaić Momčilo
NK Travnik
Čurić Amel
Jašarević Irfan
Čivić Muharem
Aleksić Radosav
NK ČELIK
Dedić Anel
Bajraktarević Semir
Hećo Haris
Jusić Emir
NK ŠIROKI BRIJEG
Kožulj Zvonimir
Kresinger Dino
Bralić Slavko
Sesar Ivan
Baraban Ivan
Novi igraci jos nisu ubaceni u comet pa ne znam da li neko od njih ima suspenziju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo bez Berberovica, Kallasija i Duljevica protiv Zrinjskog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@arelinho hvala 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Iz NSBiH pred nastavak Premijer lige: Spriječiti pokušaje i najmanjih nečasnih radnji
U Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine (NSBiH) vrše posljednje pripreme pred nastavak šampionata u Premijer ligi BiH, odnosno utakmica 19. kola narednog vikenda.
"Poduzimamo sve mjere kako bismo ostatak kompleksne sezone u kojoj će društvo najboljih napustiti šest klubova okončali na najbolji mogući način. Zaista, pripreme za nastavak sezone su iscrpne i detaljne, a sutra ćemo tim povodom održati i sastanak sa svim predsjednicima i direktorima klubova Premijer lige. Na sastanku ćemo analizirani probleme uočene u jesenjem dijelu šampionata, a razgovarat će se i o implementaciji sponzorskog ugovora sa BH Telecomom, rasporedom TV prenosa utakmica, te o zaštiti integriteta takmičenja", istakao je Elmir Pilav, direktor Odjela za takmičenje NS BiH.
Kvalitetniji iz godine u godinu
Ističe, kako će u prvenstvu pod lupom biti mnogi, sve u svrhu zaštite integriteta takmičenja.
"Spriječit ćemo sve pokušaje i najmanjih nečasnih radnji. Naš nacionalni šampionat iz godine u godinu sve je kvalitetniji, što su mnogi mogli vidjeti. I u klubovima su jedinstveni da su se mnoge stvari poboljšale. Istina je da trebamo svi zajedno još mnogo raditi, pogotovo na poboljšanju infrastrukture. Vjerujem da ćemo od naredne sezone napraviti iskorak i sa 12, umjesto dosadašnjih 16, imati još kvalitetnije klubove, tj. Premijer ligu BiH", kazao je Pilav.
U svrhu što bolje pripreme za nastavaka sezone juče u Makarskoj završen je trodnevni seminar za sudije i posmatrače suđenja Premijer lige BiH.
"Na seminaru je analizirano suđenje u jesenjem dijelu sezone. Učesnici su prisustvovali predavanjima o temama 'Ofsajd-uticaj na igru i igrača', 'Trenažne metode u funkciji unapređenja perfomansi nogometnih sudija', 'Izdržljivost, karakteristika i sposobnost', 'Fizička i psihička priprema sudija' i 'Individualni treninzi uz protok i kontrolu Polar programa'. Na seminaru su učestvovala 24 kontrolora suđenja gdje im je prezentovano Uputstvo za ocjenjivanje sudija, dok su 23 arbitra sa 'A' i 29 sa 'B' liste odradili fitnes test", rekao je Pilav.
U Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine (NSBiH) vrše posljednje pripreme pred nastavak šampionata u Premijer ligi BiH, odnosno utakmica 19. kola narednog vikenda.
"Poduzimamo sve mjere kako bismo ostatak kompleksne sezone u kojoj će društvo najboljih napustiti šest klubova okončali na najbolji mogući način. Zaista, pripreme za nastavak sezone su iscrpne i detaljne, a sutra ćemo tim povodom održati i sastanak sa svim predsjednicima i direktorima klubova Premijer lige. Na sastanku ćemo analizirani probleme uočene u jesenjem dijelu šampionata, a razgovarat će se i o implementaciji sponzorskog ugovora sa BH Telecomom, rasporedom TV prenosa utakmica, te o zaštiti integriteta takmičenja", istakao je Elmir Pilav, direktor Odjela za takmičenje NS BiH.
Kvalitetniji iz godine u godinu
Ističe, kako će u prvenstvu pod lupom biti mnogi, sve u svrhu zaštite integriteta takmičenja.
"Spriječit ćemo sve pokušaje i najmanjih nečasnih radnji. Naš nacionalni šampionat iz godine u godinu sve je kvalitetniji, što su mnogi mogli vidjeti. I u klubovima su jedinstveni da su se mnoge stvari poboljšale. Istina je da trebamo svi zajedno još mnogo raditi, pogotovo na poboljšanju infrastrukture. Vjerujem da ćemo od naredne sezone napraviti iskorak i sa 12, umjesto dosadašnjih 16, imati još kvalitetnije klubove, tj. Premijer ligu BiH", kazao je Pilav.
U svrhu što bolje pripreme za nastavaka sezone juče u Makarskoj završen je trodnevni seminar za sudije i posmatrače suđenja Premijer lige BiH.
"Na seminaru je analizirano suđenje u jesenjem dijelu sezone. Učesnici su prisustvovali predavanjima o temama 'Ofsajd-uticaj na igru i igrača', 'Trenažne metode u funkciji unapređenja perfomansi nogometnih sudija', 'Izdržljivost, karakteristika i sposobnost', 'Fizička i psihička priprema sudija' i 'Individualni treninzi uz protok i kontrolu Polar programa'. Na seminaru su učestvovala 24 kontrolora suđenja gdje im je prezentovano Uputstvo za ocjenjivanje sudija, dok su 23 arbitra sa 'A' i 29 sa 'B' liste odradili fitnes test", rekao je Pilav.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
To je moj šegrt.Android je napisao/la:@arelinho hvala
Znaci u subotu vitez 1 rudar 1 i borca od nula do dva
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Je.bo ti sebe. HahahahaPappy je napisao/la:To je moj šegrt.Android je napisao/la:@arelinho hvala![]()
- SarajlijaTM
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Bas vala,levat pravi Zaha. Sta ce nam kad je igrao,samo protiv Ronalda,nije protiv Messija. Kako npr da takav potrosen igrac s 25g sutra cuva nekog asa bh oranica???UltrasNotRed je napisao/la:Nemam sto pisati, uopce me ne zanima koliko igrac vrijedi, tu je vaznije tko ga prodaje. Iskljucivo govorim sto sam vidio, bio im je motor momcadi. Zahirovic mi se ne svidja kao igrac, malo je spor, a cinjenica je da dugi niz godina i nije napredovao, izgubio je poziciju gdje god je igrao. Vise nije ni reprezentativan.SarajlijaTM je napisao/la:Pisi odmah 2mil,nemoj se stiditi,na ljeto 3 ,by m.j.-cobanUltrasNotRed je napisao/la: Rustemovic je proslu polusezonu bio najbolji igrac Sarajeva. Igrac koji im je drzao vezni red. Imao je kontinuitet dobrih igara.
- Beduin
- Kontakt:
Na nasoj temi Slobode neko je nedavno napisao kako Borcu nece igraci 3 igraca, cini mi se, a sad Arelinho postavio samo da je 1 igrac suspendovan. Da nije neko od novih igraca takodjer suspendovan ili...?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja koliko znam Redžić, Predragović i Radinović nemaju pravo nastupa. Tako su mi bar ovi što prate Borac rekli.Beduin je napisao/la:Na nasoj temi Slobode neko je nedavno napisao kako Borcu nece igraci 3 igraca, cini mi se, a sad Arelinho postavio samo da je 1 igrac suspendovan. Da nije neko od novih igraca takodjer suspendovan ili...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.