bit cemo nositelji tako da realno moramo proci.brzitesanj je napisao/la:Belgija je prva baraž je tu a u baražu može svašta da bude.
ali nista niej sigurno sa idiotom na klupi
bit cemo nositelji tako da realno moramo proci.brzitesanj je napisao/la:Belgija je prva baraž je tu a u baražu može svašta da bude.
Drzi se se ti HSV Cizburgera i mani se supljeamerosm je napisao/la:Rekao sam ja protekle godine da ce Hrvati zaliti sto nisu produzili ugovor sa Bilicem...
Mene licno Stimac podsjeca na Susica na pocetku njegovog mandata, kada je nisu bile vazne pozicije koje se igraju, nego imena koja se nalaze na terenu - zbog toga smo izgubili protiv Francuske na Kosevu koja je bila nakautirana nakon poraza od Bjelorusije i mi smo je onda vratili u zivot.
Susic je iz svojih greska naucio, no je li to Stimac u stanju uciniti stvarno ne znam. No prije bih rekao da nije, nego da jeste.
Nije stigao loptu.Vandelanoitte je napisao/la:Gdje je silni Mandžo klasa za Džeku? jel ono on profula sa pola metra prazan gol ?
nije umejsno vriedjati svi mamo pravo na misljenje ja nikoga nisam uvrijedio, i ne radujem se proazu susjeda ni komsija,nego sam pretpostavio ovakav rasplet,napisao sam situaciju kakvu vidim,a primjecujem da je tako vide u vecini hrvatskih gradova.Pitaj splicane sta misle o Stimcu,,Zagrebcane o mamicu a Osjecane o Sukeru i sve ce ti bit jasnoEngland je napisao/la:Poraz se morao desiti, al' to je samo jedan poraz, pa se onda neandretalci iz tešnja i polupismenih bosanskih provincija imaju priliku radovati, glupani . Dok ih se nauči , propast će.
[youtube][/youtube]
England je napisao/la:Poraz se morao desiti, al' to je samo jedan poraz, pa se onda neandretalci iz tešnja i polupismenih bosanskih provincija imaju priliku radovati, glupani . Dok ih se nauči , propast će.
ljudi uvijek traze krivca, to sukod nas uz ovu bagru strinic i sammir. realno sammir je odigrao kao i ostali - lose. svi od reda se trebaju sramiti pristupa utakmici.soxx je napisao/la:Ne diraj mi Tesanj bacit cu ti bombu!
Samo ne znam sto pljuju sammira onooliko, jedan od boljih bio.
Nama to nije problem kao nekima..ANTIFA ! je napisao/la:Bez provokacija , a vama baraž je ..
+1Kenonan je napisao/la:Sve u svemu, slika i prilika strucnosti Igora Stimca.
A i lojavi vidim docekali svojih 5 minuta... kompleksi drmaju godinama, razumljivo je.
Možda zato što se to 4.mjesto ne dobiva na temelju jedne utakmice?propuh je napisao/la:Gledajuci ovo veceras ne kontam kako su Hrvati 4 repka na svjetu. S ovakvom igrom oni ni u barazu nemaju sta traziti.
Ovo drugo.starmo94 je napisao/la:Jel najbolji drugoplasirani ide izravno, ili najlosiji drugoplasirani ispada a ostalih 8 se bori u dodatnim kvalifikacijama ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.