[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
amerosm je napisao/la:Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...![]()
![]()
Ko o cemu **** (Grci) o sreci...
Sreca pa sam gledo utakmicu nisam ga citao.mambabalkan je napisao/la:Sva ova **** sto su psovala od 20. do 70. minute treba banovat. Vi se nekome rugate psujete ovdje sve zivo dok su ljudi na stadionu derali grla. Kako mi se ovaj forum smucio danas kao nikad.
Joj jes' se Senci olesio.armin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]
P'ijan k'o zemlja.armin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Koja čuča na kraju za Marjana , mislim da bi tad dao 100 KM da se neki pozdravio s' njimarmin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]
hahahahahaha nisam ni primjetio dosad. Ovo su najjace scene sviju minerkolfc je napisao/la:Koja čuča na kraju za Marjana , mislim da bi tad dao 100 KM da se neki pozdravio s' njimarmin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Joj ja tek sad vidjoh.nerkolfc je napisao/la:Koja čuča na kraju za Marjana , mislim da bi tad dao 100 KM da se neki pozdravio s' njimarmin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Svima je bilo krivo ono nezalaganje,historijska utakmica pred domacom publikom i nisu grizli,nije problem poraz,problem je sto nije bilo zelje i volje..A to sto Zlatan misli da uvijek treba sutjeti nije upravu,poenta je bila samo sto navijaci nisu znali u cemu je problem pa je svako iznosio svoje tvrdnje te DZeko kasni,te SPahic iso po njega te HAjrovic ovo ono al sve je sad sjelo na svoje..calcio je napisao/la: S obzirom kako se pljuvalo po igracima i selektoru ovih dana, Zlatan je skroz u pravu. Malo je tu bilo konstruktivne kritike, uglavnom pljuvacina. Navijaci bi trebali da podrzavaju ekipu i kada se pobjedjuje i kada se gubi, neki to ne rade i takvima je Zlatan uputio poruku, neka se sami prepoznaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.