i nakon oktobra 2006 raul se vraca u repkuT4R1K je napisao/la:Raul ide na SP![]()
Iako ga u reprezentaciji nije bilo u posljednje tri godine, premda ne igra ni u Realu, Vicente Del Bosque jako cijeni igračke i ljudske kvalitete Raula Gonzaleza.
Čak je Del Bosque najavio da bi se čak i Raulovo ime moglo naći među putnicima u Južnu Afriku, posebno ako uđe u pravu formu. Mjesta će se naći.
"Mi smo skoro uvijek igrali sa trojicom napadača, pa će vjerovatno tako biti i ovaj put. Ukoliko Raul bude igrao onako kako on zna, neće mi biti problem na spisak staviti jedno takvo ime", rekao je Del Bosque.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa u tome i jest problem.. Pellegrini je njemu pruzao sansu i covjek se jednostanvo gubio na terenu.. Ima vise odigranih utakmica od Higuaina i odigrao je vise minuta od argentinca koji je zabio 5 golova vise od njega...GunnerS je napisao/la:Kako god, Karim je po meni puno bolji igrač, napadač od Higuaina, i očekujem od njega da proigra, naravno, ne može ni proigrat ako mu Pellegrini ne daje priliku. Opet, vjerujem da će Karim proradit i ostat u Realu gdje mu je i mjesto. Mislim, ako ga ne bude Real htjeo predložim ja Wengeru da ga kupi
Karim je pri dolasku u Real slovio za jednog od najboljih mladih napadaca na svijetu a to zasigurno nije opravdao
Koliko Pipita vrijedi pokazuje i podatak da je prosle sezone Realu donio oko 25 bodova svojim golovima, znaci oni su odlucili utakmicu, dok je ove sezone cak tri puta Realu donosio pobjedu, sto je 9 bodova u 15 utakmica... a Real je pun zvijezda poput Benzeme, Ronalda, Kake, Raula itd itd
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
MElloo je napisao/la:i nakon oktobra 2006 raul se vraca u repkuT4R1K je napisao/la:Raul ide na SP![]()
Iako ga u reprezentaciji nije bilo u posljednje tri godine, premda ne igra ni u Realu, Vicente Del Bosque jako cijeni igračke i ljudske kvalitete Raula Gonzaleza.
Čak je Del Bosque najavio da bi se čak i Raulovo ime moglo naći među putnicima u Južnu Afriku, posebno ako uđe u pravu formu. Mjesta će se naći.
"Mi smo skoro uvijek igrali sa trojicom napadača, pa će vjerovatno tako biti i ovaj put. Ukoliko Raul bude igrao onako kako on zna, neće mi biti problem na spisak staviti jedno takvo ime", rekao je Del Bosque.![]()
![]()
stvarno mi nije jasno zasto ga nije zvao prije pogotvo prije 2 sezone kad je igrao fantasticno
![]()
nek mu odma da cap. traku
![]()
Pa ovdje nije rekao da ce ga zvati,nego da ce ga mozda zvati ako bude pruzao u Realu igre kojima bi zasluzio da udje u Spansku repku,al posto on u Realu u zadnje vrijeme vrlo rijetko igra cisto sumljam da ce mu se naci mjesto,da je standardan u ekipi sigurno bi imao poziv ovako nesto nevjerujem...i stvarno nevjerujem da ce se trenutko ovakav Raul kakav je ugurat pored Ville i Torresa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da, ne kažem ja da Higuain ne valja, nisam to nikad ni rekao, nebi igrao toliko i davao toliko golova da ne valja, al jednostavno, mislim da Karim je bolji samo mu treba malo više vremena, ipak Francuska i Španija nisu iste lige
I veliki je pritisak na njega ba.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Igrac vrijedan 40 miliona se mora znati nositi sa pritiskom! - Igrac vrijedan 40 miliona se u vrlo kratkom roku mora prilagoditi drugoj ligi i drugom klubu! - Ako ovo sve ne uspije, igrac je izgleda precijenjenGunnerS je napisao/la:Da, ne kažem ja da Higuain ne valja, nisam to nikad ni rekao, nebi igrao toliko i davao toliko golova da ne valja, al jednostavno, mislim da Karim je bolji samo mu treba malo više vremena, ipak Francuska i Španija nisu iste ligeI veliki je pritisak na njega ba.
Ma nema od toga nista. Poziv u reprezentaciju kakva je Spanija ne dobiva se samo tako. Zasto pozvati nekog igraca koji nije igrao godinama za reprezentaciju, i jos plus mijenjati ekipu koja je skoro pa savrsena i osvojila je SP... Nema od njegove igre za repku nista...Rekorder je covjek po svemu sto moze biti, SKORO, i legenda je i sve ostalo, ali ne zasluzuje da igra za Spaniju...miky_hz je napisao/la:Pa ovdje nije rekao da ce ga zvati,nego da ce ga mozda zvati ako bude pruzao u Realu igre kojima bi zasluzio da udje u Spansku repku,al posto on u Realu u zadnje vrijeme vrlo rijetko igra cisto sumljam da ce mu se naci mjesto,da je standardan u ekipi sigurno bi imao poziv ovako nesto nevjerujem...i stvarno nevjerujem da ce se trenutko ovakav Raul kakav je ugurat pored Ville i Torresa
USAO JE U GODINE
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Dobro svi mi znamo da su igrači dovedeni za puno veću lovu nego što zaista vrijede. Isti slučaj je tu i sa Man.City-em... Mislim, Benzema je se mogao dovesti sigurno za 30-tak miliona ako ne i manje, al et...nije o tome priča... Ipak, hvala Bogu, imamo različita mišljenja i ja se nadam da će moje bit u pravu i da će Karim bit najbolji strijelac Primere i Real-aPipita je napisao/la:Igrac vrijedan 40 miliona se mora znati nositi sa pritiskom! - Igrac vrijedan 40 miliona se u vrlo kratkom roku mora prilagoditi drugoj ligi i drugom klubu! - Ako ovo sve ne uspije, igrac je izgleda precijenjenGunnerS je napisao/la:Da, ne kažem ja da Higuain ne valja, nisam to nikad ni rekao, nebi igrao toliko i davao toliko golova da ne valja, al jednostavno, mislim da Karim je bolji samo mu treba malo više vremena, ipak Francuska i Španija nisu iste ligeI veliki je pritisak na njega ba.
![]()
Mozda jednog dana i to docekamo, ali ove ili naredne sezone siguran sam da necemo! 
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Cristiano Ronaldo je danas posjetio glavni grad Uzbekistana Taskent. Odrzao je nazovimo ih casove nogometa na stadionu Kuruvchi u tom gradu i na stadionu je bilo vise od 20.000 navijaca koji su ga dosli vidjeti. Ronaldo je navodno za ovaj dolazak dobio oko 600.000 eura. Prije njegau Taskentu su bili Samuel Eto'o, Lionel Messi, Andres Iniesta, Cesc Fabregas i Carles Puyol. Inace, ovaj stadion je od kluba Bunyodkor kojeg trenira Luis Felipe Scolari, koji je pri dolasku kod njih postao najplaceniji trener na svijetu i prima vise od 15 miliona, osim ako grijesim
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Upravu si, najplaćeniji je trener na svijetu samo ne znam tačno cifru. Ugl.Uzbekistan je jedna veoma bogata zemlja.. pod plinom je ćitava pa im para ne fali 
Evo nasao sam podatak.. placaju ga 16 miliona eura godisnjeGunnerS je napisao/la:Upravu si, najplaćeniji je trener na svijetu samo ne znam tačno cifru. Ugl.Uzbekistan je jedna veoma bogata zemlja.. pod plinom je ćitava pa im para ne fali
El club de la capital uzbeka fichó en junio pasado a Scolari, que recibe un salario de 16 millones de euros anuales, lo que le convierte en el técnico mejor pagado del mundo.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Hehe, pa nisi ni trebo
Čovjek ništa ne radi i 16 miliona dobiva, hehe
Najteže je što mora mislit ko i šta, a čuo sam da njegov klub tamo bježi po 20-tak poena...
pa tako više ne mora ni mislit
hehe
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Mislim da Higuain nema pritiska nikakvog za razliku od Karima23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Eh nek si se i ti vratio, da ovu temu malo poboljsamo.. slabo su nam nail, melloo i ostala ekipa aktivni.. samo za vrijeme utakmica baljezgaju nesto:D23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
U Realu je pritisak jednak kada stignes i kada tu igras godinama.. Tu legenda ili status nema nikakvo znacenje! - Uvijek se moras boriti za svoju poziciju a to pokazuju Karim i Raul...Dokle god igras dobro tebe ce trener koristiti, ali kada napravis malu gresku, onda si nagrbusio..GunnerS je napisao/la:Mislim da Higuain nema pritiska nikakvog za razliku od Karima23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivnijiHiguain je se dokazao i on je sada tu, kako reći, siguran ( ako iko može bit siguran u Real-u ), dok Karim, treba da da golova i golova da bude "siguran"
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Heh, ma znam jarane, ja Real pratim od Zizu-ovog doba
Najboljeg maistora svih vremena
I tada mi je Real postao drag i ostao je, doduše, draži od njega mi je Arsenal
nazalostGunnerS je napisao/la:Heh, ma znam jarane, ja Real pratim od Zizu-ovog dobaNajboljeg maistora svih vremena
I tada mi je Real postao drag i ostao je, doduše, draži od njega mi je Arsenal
![]()
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Heh, ma i nije, kako se uzme
Jbg.Arsenalova ljepota igranja, taj fudbal volim...tako da...ono...
A ne brini, pratim ja i Real, imam vremena i za to...
Takve vas volimGunnerS je napisao/la:Heh, ma i nije, kako se uzmeJbg.Arsenalova ljepota igranja, taj fudbal volim...tako da...ono...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.