U svim ostalim klubovima lige bi bio prvi napadac garantujem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U svim ostalim klubovima lige bi bio prvi napadac garantujem
Slažem se, uvijek bi bio u vrhu ako ništa, top 3.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:42U svim ostalim klubovima lige bi bio prvi napadac garantujem![]()
100% a najvaznije je sto je nase djete zna sta znaci nositi dres sarajevo i sa vinkom je radio u borcu ja mislimElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:42U svim ostalim klubovima lige bi bio prvi napadac garantujem![]()
Vjerovatno je ostao i dijelom radi njega, on je htio ići u Koreju sada u Januaru, haman sve bilo završeno.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:44Vinko je Hareta trenirao u Borcu, kada je bio jako efikasan.Dobar potez.
eto vidis mortem kako sad mogu teme biti dobre kada se nesto deseva u klubuMortemHz je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:44Slažem se, uvijek bi bio u vrhu ako ništa, top 3.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:42U svim ostalim klubovima lige bi bio prvi napadac garantujem![]()
Konačno neka se nešto dešava.
sigurno je bolji od guzine
Nije bolji jer je stranac. Guzina je domaći igrač. A obojica su ionako tek treća opcija i faktički nebitni. Da se pitam i Guzine bih se riješio a šansu dao bilo kojem drugom akademcu, barem da sjedi na klupi, i to je nešto.
eto onda mali hasanovic svi kazu da je momak dobar igracbodi123 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:51Nije bolji jer je stranac. Guzina je domaći igrač. A obojica su ionako tek treća opcija i faktički nebitni. Da se pitam i Guzine bih se riješio a šansu dao bilo kojem drugom akademcu, barem da sjedi na klupi, i to je nešto.
Zinedin je Rahmanovićeva pozicija, ne znam da šta drugo moze igrat.
Ako Rahmanovic sredi glavu bice medju naša top 3 igraca na kraju sezone.
Ja sam napisao razlog zbog kojega nije trebao doci, a to je nacin isplate plata. Ako se to u medjuvremenu regulisalo, onda je odlicno, iako ja nisam zagovornik posudbi, ali svakako nikoga ne otkupljujemo, tako da je "daj sta das". Dokle je Zakaric, je li zapelo i sa Turcima ili se neko treci pojavio, znas li nesto vise?
Brate bezveze provociras..On je sa turcima u pregovorima i vjerovatno tamo ide..Sta znas,mozda ga i otkupe?Nije on toliko skupNapapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:59Ja sam napisao razlog zbog kojega nije trebao doci, a to je nacin isplate plata. Ako se to u medjuvremenu regulisalo, onda je odlicno, iako ja nisam zagovornik posudbi, ali svakako nikoga ne otkupljujemo, tako da je "daj sta das". Dokle je Zakaric, je li zapelo i sa Turcima ili se neko treci pojavio, znas li nesto vise?
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 24 gosta.