El Pistolero se vratio treninzima:

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
evo ja sad htio napisatRamoLFC_93 je napisao/la:vozdra raja samo da znate imate prijenos LFC vs Sunderland na bht 1...
Ne zna se još uvijek ništa...RtoX je napisao/la:Ljudi jel se citavo prvo kolo odgadja ili cemo mi igrati?
Vrlo lahko bi se moglo desiti da sačekamo još izvjesno vrijeme zbog nereda u Engleskoj.anfield je napisao/la:jedva cekam subotu da ko covjek pogledam utakmicu i da s tribina Anfielda cujem YNWA
reds je napisao/la:Vrlo lahko bi se moglo desiti da sačekamo još izvjesno vrijeme zbog nereda u Engleskoj.anfield je napisao/la:jedva cekam subotu da ko covjek pogledam utakmicu i da s tribina Anfielda cujem YNWA
JORDAN PUTEM WILSHEREA
Jordan Henderson ove sezone želi nastaviti putem Arsenalovog veznjaka Jacka Wilsherea.
Dvojac se odlično poznaje iz mlade engleske selekcije, iako je Wilshere trenutno i dio seniorske ekipe Fabia Capella.
Henderson se nada sličnoj situaciji u sezoni 2011/12, te da će dobiti šansu dodati još nastupa uz trenutno jedini koji je zaradio protiv Francuske.
"Jack je strašno napredovao u par godina i napravio odličan posao. Bio je odličan na posudbi u Boltonu i to mu je dalo samopouzdanje da i za Arsenal igra dobro."
"Nadam se da u ovom klubu istu stvar mogu i ja napraviti. Njegov uspjeh je ostatku U21 selekcije dao motivaciju da pokušamo nastaviti isto."
Henderson bi mogao svoj službeni debi za Liverpool upisati baš protiv bivšeg kluba Sunderlanda ovaj vikend.
21-godišnjak se pridružio Crnim Mačkama još kao sedmogodišnjak i doveo ih do nekoliko juniorskih titula prije no što je dobio šansu u prvom timu.
Novak se nada i dobrom prijemu kod gostujućih navijača.
"Ne znam kako će se ponijeti navijači, to će odlučiti oni sami. Bilo mi je sjajno tamo i fanovi su bili uvijek puni podrške, stoga ne vidim zašto bi se to moralo promijeniti."
strasan videoJimmy from the hood je napisao/la:Vrijedi pogledati!!
[youtube][/youtube]
Steta sto nema opcija LIKE!! Potpuno se slazem !Jimmy from the hood je napisao/la:Fabio je preinteligentan igrac, odlican u odbrani kao i u napadu. Pravi igrac za Liverpul, samo da nije povreda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.