Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 02:58

T-MAC je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:

a gleda li iko na Animal planetu onog frajera što slika zmije na 20 cenata ,frajer s kobrom oci u oci
on nije normalan..vise mene strah pored tv-a nego njega pored kobre.. :mrgreen:

et...pozdravljam vas sad..odo zasehurit....teletina me ceka... :mrgreen:
Evo ga ovaj satro komunista
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 02:58

tanzla je napisao/la:E ajd da se ne preseli ovdja ona glupa prica sa teme NK Siroki Brijeg. :oops:
Bolje ajmo pricat o najboljem sitcomu svih vremena - Muckama! :)
Del Boy, Rodni, Uncle Albert (prije njega Grandpa), Trigger, Boycie, najjaci likovi ikad! Hvala Johnu Sullivanu (pokojnom) za Only Fools and Horses, da nije njega bilo ne bih znao sta je smijeh do suza.
Slazem se :mrgreen: Ja sam imao neki tezak period u zivotu pre 3-4 godine,i ako mi verujes nabavio sam sve epizode te serije i specijale i gledao po ceo dan i vratio se smeh na moje lice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kad god se ukaze prilika za pricu o toj seriji ja i @ Steve teramo to na temi o Millwallu :mrgreen: Cak smo i Johhny Sulivanu pocast tamo odali.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 avg 2011, 02:59

danas fatao nekog pitona od 5 metara ja umro od straha
a gleda li ko na DoQ medicinske slučajeve :D ja se frapiram XD frajeru zabijeno drvo grana u vrat,dodje u bolnicu izavde mu granu,previju i ode ciKu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 03:00

Sarajlijc@ je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:

a gleda li iko na Animal planetu onog frajera što slika zmije na 20 cenata ,frajer s kobrom oci u oci
on nije normalan..vise mene strah pored tv-a nego njega pored kobre.. :mrgreen:

et...pozdravljam vas sad..odo zasehurit....teletina me ceka... :mrgreen:
Najgori su ovi satro komunisti zbog njih ni nas nema nigdje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 03:01

Jest jedan od brodova je Northwestern (tesko da se moze nazvati brodicem) :D
Evo jedna zanimljivost, ono more u kojem love, Beringovo more, se nalazi izmedju Alaske i Sibira, pa vi zamislite kako je "toplo". Prije 10tak hiljada godina nivo tog mora je bio nizi za 125 metara, pa je postojao kopneni most izmedju Sibira i Alaske. Pretpostavlja se da su tako polarni medvjedi dosli na Alasku, iz Sibira.

Mene nervira sto je ovo sto nama pustaju staro sigurno dvije,tri godine.

Taj sto ganja zmije, to je onaj fotograf, sto sad provodi 2 mjeseca na Amazonu, pokusava uhvatiti najvecu zmiju na svijetu, zelenu anakondu? On mi je nekako fejker, ko i onaj Bear iz Ultimate survivala.

@Tribalian, nisam pratio temu Millwala, moracu poceti, Del Boy i Rodney su vjerujem najslavniji navijaci tog tima.
Ja se kanim da skinem komplet sezone i one bozicne specijale, to mora da bude obavezan dio svakog domacinstva. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 avg 2011, 03:01

Sarajlijc@ je napisao/la:
ogromna je razlika izmedzu sssr-ovog komunizma i titinog socijalizma sarajlija... ;)

sad neam kad...pojasnit cu ti sutra :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 03:02

Plivadon je napisao/la:danas fatao nekog pitona od 5 metara ja umro od straha
a gleda li ko na DoQ medicinske slučajeve :D ja se frapiram XD frajeru zabijeno drvo grana u vrat,dodje u bolnicu izavde mu granu,previju i ode ciKu
I to gledam isto i takedown premocna emisija !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:03

Brate ta emisija je bolestina teska :mrgreen: Gledao 2-3 epizode i batalio,nemam stomak za ono.

Jbo vas i komunizam i socijalizam :lol: Teramo o serijama i emisijama :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 03:03

Tribalian je napisao/la:
Brate ta emisija je bolestina teska :mrgreen: Gledao 2-3 epizode i batalio,nemam stomak za ono.

Jbo vas i komunizam i socijalizam :lol: Teramo o serijama i emisijama :mrgreen:
Nemoj tako druže da ja ne banujem :lol:
Bear je dominantan tip,a u zadnje vrijeme slabo šta pratim :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:05

@ Tanzla najjace kad u seriji ide scena (steve me podsetio skoro) a ono iza njih dvojice na zidu pise "FUCK QPR" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ LBJ mislio sam na drzavne poretke uopste,te sam naveo kao vece navedene ,jbala vas demokratija i anarhija :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 03:07

Ne diraj mi anarhiju :roll: vidi se da si zvezdaš :lol:
Gdje mogu na netu gledat mucke ili jedino budale i konji :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 03:08

Tribalian je napisao/la:@ Tanzla najjace kad u seriji ide scena (steve me podsetio skoro) a ono iza njih dvojice na zidu pise "FUCK QPR" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Jesi gledao onu kad fakat postanu milioneri? I na kraju opet Del boy sjebe stvar i popuse sve. :D
Tacno moram jednom u zivotu otici u Peckham, naci neki bircuz sto barem podsjeca na "Nags head" i popiti jedan od onih Delovih izmisljenih uber koktela.

@lbj mvp

Imas na tjubu sve, neke cak i sa prevodom na nas jezik.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 03:09

Hajd fino odo se smijat malo dotužilo mi slušat BS više :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:11

LBJ MVP je napisao/la:Ne diraj mi anarhiju :roll: vidi se da si zvezdaš :lol:
Gdje mogu na netu gledat mucke ili jedino budale i konji :lol:
Ima na Torrentz da se skine 100 %.Mada sam ja kupio sve odjednom na nekom popustu,bilo jeftino nesto.Uzeo sam oko 25 Dvd-a te serije.

@ Tanzla gledao sam sve :mrgreen: ali najjaca mi je ona kad onaj pacijent ukrade onu spravu sa aerodroma Getvik misleci da je satelitska antena a ovo preusmerivac aviona za ceo kontinent :lol: :lol: :lol: To proda delu,a ovaj okaci na terasu :lol: ono avioni lete po Pekamu :lol: :lol: :lol: ceo kontinet u zastoju :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 03:16

Tribalian je napisao/la: @ Tanzla gledao sam sve :mrgreen: ali najjaca mi je ona kad onaj pacijent ukrade onu spravu sa aerodroma Getvik misleci da je satelitska antena a ovo preusmerivac aviona za ceo kontinent :lol: :lol: :lol: To proda delu,a ovaj okaci na terasu :lol: ono avioni lete po Pekamu :lol: :lol: :lol: ceo kontinet u zastoju :lol:
Hahah gledao sam, prejako.. Tesko da ce ikad ista bolje biti napravljeno. Pokusali su sa onom Green grass , tako nesto (prikazuju je na RTRS-u), gdje su Boycie i Marlene glavni protagonisti, mislim nije lose, al' daleko od OFAH-a!

Pratis ove detektivske serije? Ja sam vec stoljecima zaludjen malim belgijancem Herkulom Poaroom Agate Kristi. Prvo romanima, pa onda ekranizacijama. Odlicna stvar.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:22

@ Tanzla buraz ja i ti sve iste serije volimo :mrgreen: ja sam ti filmsko-serijski manijak (ne gledam turske,spanske,indijske serije).

Green Grass brate ,gledao sam ,al nije to to bez Dela i Rodneya :mrgreen: Poaroa malo je reci da volim.Od detektivskih sam isspratio sve serijale " CSI Miami,Las Vegas,New York", volim " Low and Order"," Criminal Minds", " Detroit 1-8-7",a od emisija najvise trenutno gledam "Pawn Stars" :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 03:27

Tribalian je napisao/la:@ Tanzla buraz ja i ti sve iste serije volimo :mrgreen: ja sam ti filmsko-serijski manijak (ne gledam turske,spanske,indijske serije).

Green Grass brate ,gledao sam ,al nije to to bez Dela i Rodneya :mrgreen: Poaroa malo je reci da volim.Od detektivskih sam isspratio sve serijale " CSI Miami,Las Vegas,New York", volim " Low and Order"," Criminal Minds", " Detroit 1-8-7",a od emisija najvise trenutno gledam "Pawn Stars" :mrgreen:
Ma to tursko-spansko-indijsko sranje ne smatram serijama. Vrijedja mi zdrav razum. Poaro i Mucke su zakletva, moze se dodati jos ponesto, poput one Mrs. Marple (isto od Agate Kristi).
CSI ne volim, ubio me Horatio sa svojim naocalama, ogadio mi zivot. Las Vegas je jos nekako i podnosljiv, zbog onog Grisama. "Law and Order" pratim kad uhvatim, al' one stare, jok ove sa novim detektivima i tuziocima, ne volem. Criminal Minds je super, ima svaku noc na Fox Crimeu, pa onda poslije mahniti Dexter, ono je novina u ovim krimi serijama, svidja mi se. :D

Taj Pawn Stars nisam nikad gledao.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 03:31

Pawn Stars je sila, preporučujem svakom ko nije gledao dosad. Možda na prvi pogled ne zvuči da bi prodaja antikviteta (i ostalih stvari) mogla biti zanimljiva, ali ova četvorica koja rade tamo su ludi sto na sat, provale pucaju stalno, od svake kupovine naprave show...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 03:31

Bracne vode i mucke 2 najjace serije u historiji !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 08 avg 2011, 03:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Bracne vode i mucke 2 najjace serije u historiji !
One americke bracne vode valjaju, ali onaj hrvatski pokusaj ne valja ni 2%
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: GG3 i 5 gostiju.