Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zbog prijenosa logicno
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Mišljenja sam da će u ovih 12 kola posjeta bili ubljedljivo veća nego na ovih do sad odigranih 18 kola. Očekuje nas dosta zanimljiva završnica, kako u borbi za opstanak tako i za titulu/evropu.
Posjetu ce uglavnom dignuti zadnja 2-3-4 kola, pogotovo kod ekipa koje se budu borile za titulu, ali u svakom slucaju cemo provjeriti na kraju koje su razlikeSiouxLukavac je napisao/la:Mišljenja sam da će u ovih 12 kola posjeta bili ubljedljivo veća nego na ovih do sad odigranih 18 kola. Očekuje nas dosta zanimljiva završnica, kako u borbi za opstanak tako i za titulu/evropu.

- Beduin
- Kontakt:
Zasto bi posjetu digla zadnja 2-3-4 kola? Razumijem da ce tad biti zavrsnica i borba za titulu ali utakmice nista zanimljivije nece biti od ovih iz prva 3 kola proljetna.
Npr. u ta 3 zadnja kola imas Siroki-Borac, Zrinjski-Velez, Sloboda-Sarajevo, Zrinjski-Sloboda i Siroki-Radnik.
Sad u prva 3 kola imas takodjer Borac-Sloboda, Zrinjski-Sarajevo, Zeljo-Siroki, Siroki-Zrinjski,Sloboda-Radnik, Sarajevo-Celik, a cak i Velez-Zeljo ce sigurno privuci dosta gledaoca u Vrapcicima.
Ova prva 3 kola bi itekako mogla popraviti prosjek, jer je tek nastavak sezone, dosta timova se pojacalo i svi zele da vide ta pojacanja, parovi itekako zanimljivi i dosta toga ce odluciti upravo ova prva 3 kola.
Al sto kazes, tek na kraju sezone cemo vidjet kako se sve to odvijalo.
Npr. u ta 3 zadnja kola imas Siroki-Borac, Zrinjski-Velez, Sloboda-Sarajevo, Zrinjski-Sloboda i Siroki-Radnik.
Sad u prva 3 kola imas takodjer Borac-Sloboda, Zrinjski-Sarajevo, Zeljo-Siroki, Siroki-Zrinjski,Sloboda-Radnik, Sarajevo-Celik, a cak i Velez-Zeljo ce sigurno privuci dosta gledaoca u Vrapcicima.
Ova prva 3 kola bi itekako mogla popraviti prosjek, jer je tek nastavak sezone, dosta timova se pojacalo i svi zele da vide ta pojacanja, parovi itekako zanimljivi i dosta toga ce odluciti upravo ova prva 3 kola.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad vec imamo temu za prognoziranje rezultata u svakom kolu mogla bi se otvoriti i tema gdje bi se prognozirala posjeta. Jos kad bi se od toga moglo napraviti natjecanje,npr. dodati nekakve bodove (3 boda za tocno pogodenu posjetu,1 bod ako se pogodi +- 500 itd.) ili jednostavno zbrajati ukupnu posjetu lige i ukupnu posjetu koju je netko predvidio i na kraju je pobjednik onaj cija je ukupna predvidena posjeta najblize pravoj.
Pa vise ce biti na zadnja tri nego na prva tri. Ja vjerujem da ce sad u prvim kolima biti bolji prosjek nego u prethodnih 18, ali zadnja kola ce biti ta koja ce prosjek najvise popraviti. Sarajevo ne bi imalo ni blizu 6.500 prosle sezone da im nije bilo zadnjih kola. Cetiri najvece posjete imali su u zadnje cetiri domace utakmice, a pored te cetiri utakmice samo su jednom imali nadprosjecnu posjetu.Beduin je napisao/la:Zasto bi posjetu digla zadnja 2-3-4 kola? Razumijem da ce tad biti zavrsnica i borba za titulu ali utakmice nista zanimljivije nece biti od ovih iz prva 3 kola proljetna.
Bordo tim najposjećeniji ove godine: Koševo u 2015. godini posjetilo 142.000 gledalaca
Da vidimo odgovor Tuzlaka.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da se uvedu brojaci na stadione posjeta bi se prepolovila
Skoro na svakoj utakmici sluzbena posjeta je napuhana. Negdje manje,negdje vise ali je napuhana.
Valjda ce brojaci ubrzo zazivjeti na stadionima Premijer lige BiH.

Skoro na svakoj utakmici sluzbena posjeta je napuhana. Negdje manje,negdje vise ali je napuhana.
- Beduin
- Kontakt:
Kakav odgovor zeli tvoje uho cuti? Da zaostajete 6 bodova za tuzlacima ili da imate cca 800 gledaoca vise u prosjeku od nas?High je napisao/la:Bordo tim najposjećeniji ove godine: Koševo u 2015. godini posjetilo 142.000 gledalaca
Ako Zelji oduzmemo derbi utakmicu protiv SA, onda su HZ prve, a Fukare druge u ligi.

075 ❤
075 ❤
Bitno je šta kaže dijahronija, a ne to što žele čuti moje uši.
Postojite 97 godina i nemate nijedan trofej osim Azmirovog mjenjača. Olimpic je u sportu 23 godine, a ima bar jedan trofej. Meni je to sasvim dovoljno. Ali mi je, eto, simpatično kad vidim čim se zadovoljavaš/ete.
Postojite 97 godina i nemate nijedan trofej osim Azmirovog mjenjača. Olimpic je u sportu 23 godine, a ima bar jedan trofej. Meni je to sasvim dovoljno. Ali mi je, eto, simpatično kad vidim čim se zadovoljavaš/ete.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"J.ebi ti to, nisi ti vidio utakmicu protiv Jedinstva."High je napisao/la:Bordo tim najposjećeniji ove godine: Koševo u 2015. godini posjetilo 142.000 gledalaca
Eto, ja sam ti odgovorio mjesto njih.
@Beduin
Ovo se odnosilo na cijelu 2015. godinu, u kojoj je FKS uzelo titulu, što samim i ne čudi odakle ovolika posjeta. Vi nikad niste bili blize tituli, i opet vas nema ni priblizno onoliko, koliko bi vas trebalo biti. Hoću li postavljati slike Manijaka na manjim utakmicama, u borbi za titulu nakon višegodišnjeg posta? Najavili ste invaziju na BL, tek ćemo da vidimo i to.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Gladni su trofeja, više od nas prije utakmice protiv Zvijezde.
Jeste da se ova dva navijačka korpusa i ne mogu porediti, ali hajde da vjerujem da će ih u Banja Luci biti nešto više nego prije. Imate 160 km za preći, mi smo imali nešto više kad smo išli u Gradačac i opet nas je bilo (
):
[youtube][/youtube]
Kako god, sretno.

[youtube][/youtube]
Kako god, sretno.

Zadnja izmjena: High, dana/u 25 feb 2016, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu ni brojaci tacni u coveka. Uvek ima onih koji prodju bez karte ili udju u drugom poluvremenu, a njih brojac ne belezi. Na 20.000 ljudi takvih je uvek oko 2-3.000.virtuoz je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Beduin
- Kontakt:
Mrzi me odgovarati ovom gore fakultetliji, jer ne postoji tema na koju on nije uskocio, baulja nemilosrdno i cak i na ozbiljan i normalan odgovor on predje na trofeje koje Sloboda nema, a njegov klub ima. HIgh druze, sto nas mrzis ba?PipiDugaCarapa je napisao/la: "J.ebi ti to, nisi ti vidio utakmicu protiv Jedinstva."
Eto, ja sam ti odgovorio mjesto njih.
@Beduin
Ovo se odnosilo na cijelu 2015. godinu, u kojoj je FKS uzelo titulu, što samim i ne čudi odakle ovolika posjeta. Vi nikad niste bili blize tituli, i opet vas nema ni priblizno onoliko, koliko bi vas trebalo biti. Hoću li postavljati slike Manijaka na manjim utakmicama, u borbi za titulu nakon višegodišnjeg posta? Najavili ste invaziju na BL, tek ćemo da vidimo i to.

Nego, da odgovorim tebi, Sarajevo i Zeljo imaju vecu bazu navijaca od Slobode, dolaze iz veceg grada, i uvijek ce imati vise ljudi na tribinama od Slobode. To moze nekad varirati ako Sloboda nastavi ovim tempom, iz sezone u sezonu budu konkurentni velikoj cervorki, osvoje nesto i ubuduce se budu ravnopravno borili za neku od titula.
Tek u posljednje 2 utakmice na Tusnju ocekujem ispunjene tribine, ako i tada budemo u borbi za titulu/Evropu.
A i ovo za "invaziju na BL" ne uzimajte za ozbiljno, to je djelo pojedinih portala da nalozi ljude da idu na utakmicu/e, a nikako nije produkt izjave vodja navijaca. Svi ozbiljniji momci koji su oko Fukara su umjereni sa ciframa koje se ni ne iznose u javnost, daleko smo mi od nekih invazija, ali koja stotina u gostima je i vise nego odlicno za nase uslove, ukoliko i kad se to desi.
075 ❤
075 ❤
Izjave trenera Zrinjskog, Sarajeva, Zelje, Sirokog, Borca i Slobode...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hoce li sada biti veci kriterij za ulazak u ligu 12,sto se tice stadiona i ostalog.Ima par solidnih stadiona za nase uslove,kad bi povecali kriterij i ostali bi morali ulagati...
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece ove godine ali bi trebalo za ligu 10 ako ikad budemo do nje dosli.adnan6595 je napisao/la:Hoce li sada biti veci kriterij za ulazak u ligu 12,sto se tice stadiona i ostalog.Ima par solidnih stadiona za nase uslove,kad bi povecali kriterij i ostali bi morali ulagati...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Liga 10 za mozda nekoliko godina i dok ova drzava stane na noge u svim segmentima, pa i u tome da klubovi mogu finansijski uz određeni pomoc da srede infrastrukturu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rikardo je napisao/la:Liga 10 za mozda nekoliko godina i dok ova drzava stane na noge u svim segmentima, pa i u tome da klubovi mogu finansijski uz određeni pomoc da srede infrastrukturu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️