Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dzeko ode u Wolfsburg osvojise prvi puta titulu,ode u M.C nakon 100 godina opet osvojise titulu.Jedan od najboljih strelaca.Kakav Lewandoski,kurhci palci.Daj nemojte se zayebavati.Jos samo fali da i Mandzu turite 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ko zna da li je bilo još ponuda .. Edin je rekao po dolasku u City da nije dvojio u koji će tim preći, tj. znao je da će u City .. uglavnom nebitno, ovaj će preći u neki od najvećih klubova, a Edin bi mogao umjesto njega u Dortmund .. ja se nadam da će u Bayern, Arsenal, Inter, Juve ..nishikori je napisao/la:ne mozes reci da je pogrijesio jer nije ni birao.JTS je napisao/la:nemojte omalovažavati Lewandowskog .. o njemu govore činjenice, dakle golovi .. isto kao što je činjenica da će preći u Bayern ili Man Utd .. Lewa dominira u Dortmundu, kao što je Edin u Wolfsburgu .. Edin je napravio veliki transfer, sad će ga napraviti Lewandowski .. razlika je samo u tome što će Lewa bolje proći, igrati će ha u Man Utd, ha u Bayernu, neće više vremena provoditi na klupi .. Edin je pogriješio sa izborom kluba po pitanju minutaže, no dobro .. što se ove tekme večeras tiče, solidno je odigrao .. asistencija, onaj jedan šut kada je golman odbranio .. ali i City je stao drugo poluvrijeme, nisu imali skoro niti jednu šansu ..
jedino je city tada nudio 30 mil koliko je trazio wolfsburg. bilo je city ili vukovi i pametno je odlucio jer wolfsburg nikad vise nece biti sto je bio sa dzekom, misketom i grafiteom.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mandžo možda nije kvalitet ovako gledano, ali on je izbacio Gomeza iz ekipe koji je prošle sezone pokidao .. a i Mandžo sada zabija u Bayernu .. al' vjerovatno da će i on svoje završiti kada Pep dođe ..harishp je napisao/la:Dzeko ode u Wolfsburg osvojise prvi puta titulu,ode u M.C nakon 100 godina opet osvojise titulu.Jedan od najboljih strelaca.Kakav Lewandoski,kurhci palci.Daj nemojte se zayebavati.Jos samo fali da i Mandzu turite
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
edin, lewandowski, mandzukic, sve je to tu negdje.
lewandowski i mandzukic su bili flopovi na pocetku ali razvili su se u odlicne napadace... dok je edin klasa vec pet godina... samo kad bi promjenio klub...
lewandowski i mandzukic su bili flopovi na pocetku ali razvili su se u odlicne napadace... dok je edin klasa vec pet godina... samo kad bi promjenio klub...
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin kad je harao Bundesligom, Mandzo je bio u Dinamu, a Lewa je grijao klupu u Dortmundu 

to je ko da kazes pavon dok je igrao u galaktikosima, vidic iz zvezde isao na posudbu u suboticu.Goalgetter je napisao/la:Edin kad je harao Bundesligom, Mandzo je bio u Dinamu, a Lewa je grijao klupu u Dortmundu

ili drogba koji je sa 25 dosao u ozbiljan klub, a postao jedan od najboljih napadaca u zadnjih 20 godina.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trosi druze koliko hoces, nema potrebe da se hvalisnishikori je napisao/la:haha a jesi lud, pa ja sam danas potrosio para koliko ti u mjesec dana zaradis na bausteli... postovi ti se broje u milionima a ti mi ovu pricu pricas... bas me zanima sta radis, razvozas mlijeko ili pizze?Papastathopoulos je napisao/la:Grijesis, trenutno sam na poslu, i primam platu, jest da nije visemilionska, al moja je, za razliku od tebe koji drka qrac, pravi nove profile i zayebaje ovdje normalan svijetnishikori je napisao/la:
ajde ne brukaj se. zato dzeko sad igra u cityu i prima visemilionsku platu, a ti drkas qrac i cekas da on zaigra...
da je takve slusao igrao bi danas u gosku iz gabele, ili ako bi imao srece bio zamjena adilovicuidi prohodaj malo kad si vec nesposoban sebi zaradit za kafu

I ja i ti smo zavrsili, ne obracaj mi se vise ovdje..lp
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
imam 19 godina i studiram. hvala bogu da mi placaju, i hvala bogu da studiram, a ne da konobarim.
ako se ti time ponosis ok. pozdrav
ako se ti time ponosis ok. pozdrav
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima i tognishikori je napisao/la:to je ko da kazes pavon dok je igrao u galaktikosima, vidic iz zvezde isao na posudbu u suboticu.Goalgetter je napisao/la:Edin kad je harao Bundesligom, Mandzo je bio u Dinamu, a Lewa je grijao klupu u Dortmundu![]()
ili drogba koji je sa 25 dosao u ozbiljan klub, a postao jedan od najboljih napadaca u zadnjih 20 godina.

Ali prije da sam mislio reci, da obojica imaju po 26 godine (Mandzo i Dzeko) a Lewa je cini mi se godinu mladji, a Dzeko vec prije 2-3 godine prekucao BuLi, dok njih nije bilo na mapi. Naravno, i njih dvojica sada dominiraju, pogotovo Lewa, a i Mandzo zabija i zabija, a ko je od njih 3 sad bolji/losiji, stvar je ukusa. Po meni naravno, nas Edin, al nace se uvijek neko sa protivargumentom

kakve su ostale ekipe i kako bajern igrada posade drvo u 16-erac drvo bi bilo medju najboljim strijelcima...JTS je napisao/la:Mandžo možda nije kvalitet ovako gledano, ali on je izbacio Gomeza iz ekipe koji je prošle sezone pokidao .. a i Mandžo sada zabija u Bayernu .. al' vjerovatno da će i on svoje završiti kada Pep dođe ..harishp je napisao/la:Dzeko ode u Wolfsburg osvojise prvi puta titulu,ode u M.C nakon 100 godina opet osvojise titulu.Jedan od najboljih strelaca.Kakav Lewandoski,kurhci palci.Daj nemojte se zayebavati.Jos samo fali da i Mandzu turite
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Nikad ja vas necu skontati gdje vise nalazite inspiraciju za poredenja Dzeke sa ovim onim..... ali jednostavno trazite priliku da pljujete po Dzeki i onom sto je uradio,zaboli me neka stvar jeli neko bolji od Dzeke ili ne jeli kloc,taraba itd... ZA MENE JE NAJBOLJI NA SVIJETU I PONOSAN SAM STO SAM BOSANAC I STO OVAKAV COVJEK PREDSTAVLJA ZEMLJU U SVIJETU

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dobro razmisljas, ali trebas znati da se neki igraci kasnije probiju. recimo spaha tek sa 26 otisao u lokomotiv, pa ga pogledaj danas sa 33....Goalgetter je napisao/la:Ima i tognishikori je napisao/la:
to je ko da kazes pavon dok je igrao u galaktikosima, vidic iz zvezde isao na posudbu u suboticu.![]()
ili drogba koji je sa 25 dosao u ozbiljan klub, a postao jedan od najboljih napadaca u zadnjih 20 godina..
Ali prije da sam mislio reci, da obojica imaju po 26 godine (Mandzo i Dzeko) a Lewa je cini mi se godinu mladji, a Dzeko vec prije 2-3 godine prekucao BuLi, dok njih nije bilo na mapi. Naravno, i njih dvojica sada dominiraju, pogotovo Lewa, a i Mandzo zabija i zabija, a ko je od njih 3 sad bolji/losiji, stvar je ukusa. Po meni naravno, nas Edin, al nace se uvijek neko sa protivargumentom
a imas mali milion stopera koji su te 2006. igrali u velikim klubovima, a danas je za njih spaha maldini
Nisi nam valjda i ti Sandzaklija, Hare?harishp je napisao/la:Dzeko ode u Wolfsburg osvojise prvi puta titulu,ode u M.C nakon 100 godina opet osvojise titulu.Jedan od najboljih strelaca.Kakav Lewandoski,kurhci palci.Daj nemojte se zayebavati.Jos samo fali da i Mandzu turite

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Turaju i ostali osim Sandzaklija.Da jesam gurao bi Glavonju gore nego @majstorCartman je napisao/la:Nisi nam valjda i ti Sandzaklija, Hare?harishp je napisao/la:Dzeko ode u Wolfsburg osvojise prvi puta titulu,ode u M.C nakon 100 godina opet osvojise titulu.Jedan od najboljih strelaca.Kakav Lewandoski,kurhci palci.Daj nemojte se zayebavati.Jos samo fali da i Mandzu turite

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kad je Lewa grijao klupu, Barrios je trpao .. a Mandžo se dokazao u Wolfsburgu i prodao se u Bayern, kao što je i Edin u Man City .. zato bi Edin lagano mogao u Dortmund, a Lewa u neki od najvećih klubova na svijetu .. Edin je kvalitetniji od Mandže svakako, al' i ovaj zabija golove i to je činjenica .. dok su Edin i Lewa u 5 grama ..Goalgetter je napisao/la:Edin kad je harao Bundesligom, Mandzo je bio u Dinamu, a Lewa je grijao klupu u Dortmundu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
mandzo se dokazao u repkiJTS je napisao/la:kad je Lewa grijao klupu, Barrios je trpao .. a Mandžo se dokazao u Wolfsburgu i prodao se u Bayern, kao što je i Edin u Man City .. zato bi Edin lagano mogao u Dortmund, a Lewa u neki od najvećih klubova na svijetu .. Edin je kvalitetniji od Mandže svakako, al' i ovaj zabija golove i to je činjenica .. dok su Edin i Lewa u 5 grama ..Goalgetter je napisao/la:Edin kad je harao Bundesligom, Mandzo je bio u Dinamu, a Lewa je grijao klupu u Dortmundu
istina, al' zabijao je i u Wolfsburgu prije nego ga je Bayern kupio i sada zabija u Bayernu .. svako ko kaže da on nije dobar napadač, neka prošeta do ludnice .. ne bi ga Bayern platio 13 milki i pri tome držao za prvog napadačaFCL je napisao/la:mandzo se dokazao u repkiJTS je napisao/la:kad je Lewa grijao klupu, Barrios je trpao .. a Mandžo se dokazao u Wolfsburgu i prodao se u Bayern, kao što je i Edin u Man City .. zato bi Edin lagano mogao u Dortmund, a Lewa u neki od najvećih klubova na svijetu .. Edin je kvalitetniji od Mandže svakako, al' i ovaj zabija golove i to je činjenica .. dok su Edin i Lewa u 5 grama ..Goalgetter je napisao/la:Edin kad je harao Bundesligom, Mandzo je bio u Dinamu, a Lewa je grijao klupu u Dortmundu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bolji je Dzeko od Mandzukica, ali trenutno je Mandzukic u boljoj situaciji. Odlicno je se snasao u Bayernu. Eh sad kako ce se provest kod Pepa...Ne cini mi se bas kao igrac po njegovom ukusu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Džeko u pravoj formi je doktor za obojicu kakvi crni Mandži i Lewati
oni igraju u životnoj formi u ovako uigranim ekipama i opet nisu ni sjena Edina iz Wolfsburga 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad Ibricic vise golova zabije od tog famoznog Mandze u HNL,sva se prica tu zavrsava.Jos ovaj spic a Ibro veznjak.Cartman je napisao/la:Bolji je Dzeko od Mandzukica, ali trenutno je Mandzukic u boljoj situaciji. Odlicno je se snasao u Bayernu. Eh sad kako ce se provest kod Pepa...Ne cini mi se bas kao igrac po njegovom ukusu.
Dajem glavu da Poljak i kockasti nebi pet golova sastavili zajedno u M.C da ih ovako pitaju ko cigancici Spanjolskog narecja Dzeku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.