Selam iz Mo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Otprilike, fair enough.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:23Vremena se mijenjaju, drugi vakat doš'o, bruku raje napustilo državu, nargile zavladale umjesto stadiona, MojaTV prenosi sve plus ilegalni stream većine utakmica...
Kad sam ja počinjao sam ić na utakmice, tamo 2011. godine, za Evropu je istok bio 12 maraka, sjever 7. Ligaške mislim 5 i 10, zapada nije bi bilo. Al nisi imao prenose, derbi na Grbavici 1:2 kad je Škoro zabio ja preko radija slušao. Kafići takođe nisu prenosili a kamoli nargilhane, ako ti se gleda Sarajevo dolaziš na stadion i gledaš. Takođe, od 10 jarana s kojim sam tad išao, sad idu trojica. Ostali il vani, il se oženili i prestali pratit. Onda, danas su roditelji osjetljiviji realno. Ja s 15 godina stopom dolazio na tekme, danas ne smiju pustit dijete s društvom nigdje. Sve to utiče, nek svaki od navedenih razloga odbije 500 ljudi i gubiš tu posjetu kakva je nekad bila.
Guzinu, šišića, kuzmanovića, letića, halilovića, šofranca i škrbićaBeton je napisao/la: ↑20 jan 2020, 11:45
Guzinu i Sisica je tražio Husref. Što džaba serete po Hadziji.Inijesta je napisao/la: ↑20 jan 2020, 10:49Pa nije do Nama sto nasi tj Hadzija dovede Guzinu, Gavrica, Sisica i slicne da budu ko 4-5 opcija umjesto da te pare sto dajemo za njih trojicu usmjerimo na jedno kvalitetnije ime npr SuljicHistoricar je napisao/la: ↑20 jan 2020, 10:40
A vjerovatno ljudima pun kur.ac priča o Namu, Tanu, investitorima, milionima, iskoraku......čude se da jedno normalno pojačanje ne nožemo dovesti.
Taj koji pljuje po Namu je blago retardirana osoba
da, povukli smo se iz Čelika i opet smo počeli priču sa Olimpikom, Mladosti i Veležom...kanarinac je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:06Fanimo bi od ljeta trebao biti nas,iako smo i sada bili blizu da ga dovedemo,u dogovoru sa ljudima iz Mladosti ostaje kd njih,jer im je potreban za ostanak,izgleda da smo.u veoma dobrim odnosima sa ljudima iz Mladosti,i nasi su ih kao ispostovali,jer ljudi iz Mladosti preferiraju Sarajevo ispred ostalih sta god to znacilo,bilo je pokusaja da Fanima uzmu i ovi drugi,ali nama je obecan,i veoma je moguce da neki nasi igraci odu na posuddbu u Mladost.
stb je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:34Otprilike, fair enough.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:23Vremena se mijenjaju, drugi vakat doš'o, bruku raje napustilo državu, nargile zavladale umjesto stadiona, MojaTV prenosi sve plus ilegalni stream većine utakmica...
Kad sam ja počinjao sam ić na utakmice, tamo 2011. godine, za Evropu je istok bio 12 maraka, sjever 7. Ligaške mislim 5 i 10, zapada nije bi bilo. Al nisi imao prenose, derbi na Grbavici 1:2 kad je Škoro zabio ja preko radija slušao. Kafići takođe nisu prenosili a kamoli nargilhane, ako ti se gleda Sarajevo dolaziš na stadion i gledaš. Takođe, od 10 jarana s kojim sam tad išao, sad idu trojica. Ostali il vani, il se oženili i prestali pratit. Onda, danas su roditelji osjetljiviji realno. Ja s 15 godina stopom dolazio na tekme, danas ne smiju pustit dijete s društvom nigdje. Sve to utiče, nek svaki od navedenih razloga odbije 500 ljudi i gubiš tu posjetu kakva je nekad bila.
Podsjeti me na moje mladalacke dane, ja slagao idemo na neki izlet sa skolom. Dedo upalio BHT da gleda utakmicu, majka pitu razvijala. Divnim cudom, ispadne belaj neki a moja glava upadne u kadar. Vracam se kuci kaze majka kako bi na izletu reko super majka bas smo se proveli. Kaze vidjela sam ja kako ste se proveli, bilo sve na televizoru. Tu vecer pite nisam okusio.
Pa fuj je to da nisam uopste imao osjecaj da igramo..
Prenosili uživo izlet sa školomstb je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:34Otprilike, fair enough.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:23Vremena se mijenjaju, drugi vakat doš'o, bruku raje napustilo državu, nargile zavladale umjesto stadiona, MojaTV prenosi sve plus ilegalni stream većine utakmica...
Podsjeti me na moje mladalacke dane, ja slagao idemo na neki izlet sa skolom. Dedo upalio BHT da gleda utakmicu, majka pitu razvijala. Divnim cudom, ispadne belaj neki a moja glava upadne u kadar. Vracam se kuci kaze majka kako bi na izletu reko super majka bas smo se proveli. Kaze vidjela sam ja kako ste se proveli, bilo sve na televizoru. Tu vecer pite nisam okusio.
Trebali smo povuci i Resica, narocito ako ne planiramo dovoditi desnog beka i krilo.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:40da, povukli smo se iz Čelika i opet smo počeli priču sa Olimpikom, Mladosti i Veležom...kanarinac je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:06Fanimo bi od ljeta trebao biti nas,iako smo i sada bili blizu da ga dovedemo,u dogovoru sa ljudima iz Mladosti ostaje kd njih,jer im je potreban za ostanak,izgleda da smo.u veoma dobrim odnosima sa ljudima iz Mladosti,i nasi su ih kao ispostovali,jer ljudi iz Mladosti preferiraju Sarajevo ispred ostalih sta god to znacilo,bilo je pokusaja da Fanima uzmu i ovi drugi,ali nama je obecan,i veoma je moguce da neki nasi igraci odu na posuddbu u Mladost.![]()
Upravu ste za to,sjecam se prije sto @Skoro rece jedini nacin da gledas Sarajevo je bio da odes na stadion,ako ne odes na stadion ostaje ti da slusas prijenos preko radia i to ne citavu utakmicu jer bude ukljucenja sa svih terena, ili cekas dnevnik navece da na kraju cujes koji su rezultati bili. I koliko se sjecam znao je ponekad biti prenos derbija na Hayatu.Al puno se tad vise zivilo Sarajevo i u osnovnim skolama se pricalo stalno o Sarajevu,od malena su djeca imala tu ljubav prema Sarajevu,sad nazalost sumnjam da djeca uopste prate fudbal a kamoli navijaju za Sarajevo.stb je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:34Otprilike, fair enough.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:23Vremena se mijenjaju, drugi vakat doš'o, bruku raje napustilo državu, nargile zavladale umjesto stadiona, MojaTV prenosi sve plus ilegalni stream većine utakmica...
Pa protiv Zvijezde nije branio ni protiv celika hahhahah
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, ErosViverosViv, Fouzi1, HordasFks, keli, Lecler, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, skoJaa, Zeko87 i 128 gostiju.