FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 20 jan 2020, 15:34

slika
Selam iz Mo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 20 jan 2020, 15:34

skoroalen je napisao/la:
20 jan 2020, 15:23
Vremena se mijenjaju, drugi vakat doš'o, bruku raje napustilo državu, nargile zavladale umjesto stadiona, MojaTV prenosi sve plus ilegalni stream većine utakmica...
Kad sam ja počinjao sam ić na utakmice, tamo 2011. godine, za Evropu je istok bio 12 maraka, sjever 7. Ligaške mislim 5 i 10, zapada nije bi bilo. Al nisi imao prenose, derbi na Grbavici 1:2 kad je Škoro zabio ja preko radija slušao. Kafići takođe nisu prenosili a kamoli nargilhane, ako ti se gleda Sarajevo dolaziš na stadion i gledaš. Takođe, od 10 jarana s kojim sam tad išao, sad idu trojica. Ostali il vani, il se oženili i prestali pratit. Onda, danas su roditelji osjetljiviji realno. Ja s 15 godina stopom dolazio na tekme, danas ne smiju pustit dijete s društvom nigdje. Sve to utiče, nek svaki od navedenih razloga odbije 500 ljudi i gubiš tu posjetu kakva je nekad bila.
Otprilike, fair enough.
Podsjeti me na moje mladalacke dane, ja slagao idemo na neki izlet sa skolom. Dedo upalio BHT da gleda utakmicu, majka pitu razvijala. Divnim cudom, ispadne belaj neki a moja glava upadne u kadar. Vracam se kuci kaze majka kako bi na izletu reko super majka bas smo se proveli. Kaze vidjela sam ja kako ste se proveli, bilo sve na televizoru. Tu vecer pite nisam okusio.
7 1 2 1 0

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2020, 15:37

Beton je napisao/la:
20 jan 2020, 11:45
:ljepota:
Inijesta je napisao/la:
20 jan 2020, 10:49
Historicar je napisao/la:
20 jan 2020, 10:40

A vjerovatno ljudima pun kur.ac priča o Namu, Tanu, investitorima, milionima, iskoraku......čude se da jedno normalno pojačanje ne nožemo dovesti.
Pa nije do Nama sto nasi tj Hadzija dovede Guzinu, Gavrica, Sisica i slicne da budu ko 4-5 opcija umjesto da te pare sto dajemo za njih trojicu usmjerimo na jedno kvalitetnije ime npr Suljic
Taj koji pljuje po Namu je blago retardirana osoba
Guzinu i Sisica je tražio Husref. Što džaba serete po Hadziji.
Guzinu, šišića, kuzmanovića, letića, halilovića, šofranca i škrbića
drugog golmana konstantno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2020, 15:40

kanarinac je napisao/la:
20 jan 2020, 13:06
Fanimo bi od ljeta trebao biti nas,iako smo i sada bili blizu da ga dovedemo,u dogovoru sa ljudima iz Mladosti ostaje kd njih,jer im je potreban za ostanak,izgleda da smo.u veoma dobrim odnosima sa ljudima iz Mladosti,i nasi su ih kao ispostovali,jer ljudi iz Mladosti preferiraju Sarajevo ispred ostalih sta god to znacilo,bilo je pokusaja da Fanima uzmu i ovi drugi,ali nama je obecan,i veoma je moguce da neki nasi igraci odu na posuddbu u Mladost.
da, povukli smo se iz Čelika i opet smo počeli priču sa Olimpikom, Mladosti i Veležom... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 20 jan 2020, 15:42

Pripreme Bratstva, sportsport, slika 5.
Hint: Mortem 😂😂😂
7 1 2 1 0

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jan 2020, 15:48

stb je napisao/la:
20 jan 2020, 15:34
skoroalen je napisao/la:
Vremena se mijenjaju, drugi vakat doš'o, bruku raje napustilo državu, nargile zavladale umjesto stadiona, MojaTV prenosi sve plus ilegalni stream većine utakmica...
Kad sam ja počinjao sam ić na utakmice, tamo 2011. godine, za Evropu je istok bio 12 maraka, sjever 7. Ligaške mislim 5 i 10, zapada nije bi bilo. Al nisi imao prenose, derbi na Grbavici 1:2 kad je Škoro zabio ja preko radija slušao. Kafići takođe nisu prenosili a kamoli nargilhane, ako ti se gleda Sarajevo dolaziš na stadion i gledaš. Takođe, od 10 jarana s kojim sam tad išao, sad idu trojica. Ostali il vani, il se oženili i prestali pratit. Onda, danas su roditelji osjetljiviji realno. Ja s 15 godina stopom dolazio na tekme, danas ne smiju pustit dijete s društvom nigdje. Sve to utiče, nek svaki od navedenih razloga odbije 500 ljudi i gubiš tu posjetu kakva je nekad bila.
Otprilike, fair enough.
Podsjeti me na moje mladalacke dane, ja slagao idemo na neki izlet sa skolom. Dedo upalio BHT da gleda utakmicu, majka pitu razvijala. Divnim cudom, ispadne belaj neki a moja glava upadne u kadar. Vracam se kuci kaze majka kako bi na izletu reko super majka bas smo se proveli. Kaze vidjela sam ja kako ste se proveli, bilo sve na televizoru. Tu vecer pite nisam okusio.
:rol: :rol: :rol:
Gladan zasp'o. Tako ja pun sebe krenuo na Grbavicu 2014. Moji mi govore, kud ćeš, dole su belaji. Jok, idem ja. Frka nastala, dolazi SMS od babe koji kod kuće gleda tekmu "ako te policija ne slomi, ja ću kad dođeš kući". :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2020, 15:53

kova ozlijeđen, valjda nije ozbiljno

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jan 2020, 16:00

alacious je napisao/la:
20 jan 2020, 15:01
Amca007 je napisao/la:
20 jan 2020, 14:46
skoroalen je napisao/la:
20 jan 2020, 13:09

Bolje Zenica nego kod cigana. :kafa:
Ma daj ba bjezi, nisi ti dobar. Poslije onako lose prosle godine ti bi opet isao tamo...fuj
Šta je fuj u Zenici bilo osim baklji i topovskih udara?
Pa fuj je to da nisam uopste imao osjecaj da igramo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2020, 16:08

stb je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Otprilike, fair enough.
Prenosili uživo izlet sa školom :urnebes:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 jan 2020, 16:12

Denchi je napisao/la:
20 jan 2020, 15:40
kanarinac je napisao/la:
20 jan 2020, 13:06
Fanimo bi od ljeta trebao biti nas,iako smo i sada bili blizu da ga dovedemo,u dogovoru sa ljudima iz Mladosti ostaje kd njih,jer im je potreban za ostanak,izgleda da smo.u veoma dobrim odnosima sa ljudima iz Mladosti,i nasi su ih kao ispostovali,jer ljudi iz Mladosti preferiraju Sarajevo ispred ostalih sta god to znacilo,bilo je pokusaja da Fanima uzmu i ovi drugi,ali nama je obecan,i veoma je moguce da neki nasi igraci odu na posuddbu u Mladost.
da, povukli smo se iz Čelika i opet smo počeli priču sa Olimpikom, Mladosti i Veležom... :thumbup:
Trebali smo povuci i Resica, narocito ako ne planiramo dovoditi desnog beka i krilo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 20 jan 2020, 16:23

stb je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Otprilike, fair enough.
Upravu ste za to,sjecam se prije sto @Skoro rece jedini nacin da gledas Sarajevo je bio da odes na stadion,ako ne odes na stadion ostaje ti da slusas prijenos preko radia i to ne citavu utakmicu jer bude ukljucenja sa svih terena, ili cekas dnevnik navece da na kraju cujes koji su rezultati bili. I koliko se sjecam znao je ponekad biti prenos derbija na Hayatu.Al puno se tad vise zivilo Sarajevo i u osnovnim skolama se pricalo stalno o Sarajevu,od malena su djeca imala tu ljubav prema Sarajevu,sad nazalost sumnjam da djeca uopste prate fudbal a kamoli navijaju za Sarajevo.
Jbg mi smo sanjali kad cemo otici na prvu utakmicu,a danas djeca sanjaju da postanu baka prase.
@stb kod mene je slican slucaj bio,samo mene je kamera u krupnom kadru uhvatila na bajramskom turniru u Skenderiji.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 20 jan 2020, 16:44

Joj šta nam rade povrede ove sezone ovo nije normalno
ISTINA ZA VEDRANA!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jan 2020, 16:49

Šuška se da je Husref sabotirao Kovačevića.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jan 2020, 16:50

Giljotina je napisao/la:
20 jan 2020, 16:49
Šuška se da je Husref sabotirao Kovačevića.
Pa protiv Zvijezde nije branio ni protiv celika hahhahah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jan 2020, 17:17

Zadrzali smo gotovo kompletan igracki kadar al opet velika smo nepoznanica.
Novi trener da li ce biti dovoljno vremena da sve poslozi kako on zeli.
Oremus, Pidro, Stanojevic izlaze iz povrda upitno koliko mogu.
Da li ce Tatar, Rahmanovic, Lazic, Milanovic biti bolji nego prvi dio
Da li ce negativa prema upravi odrazit se na teren i izvedbu igraca.
Sve ovo su upitnici na koje cemo dobiti odgovore kad pocne prvenstvo do tad je sve nagadjanje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2020, 17:20

Ipak, prema nezvaničnim informacijama sa lica mjesta, navijači Sarajeva mogu odahnuti s obzirom da povreda nije opasna, Kovačević je nezgodno doskočio i napustio trening samo radi prevencije, te ova povreda ne bi trebala imati nikakav negativan utjecaj na njega u narednoj fazi priprema.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 jan 2020, 17:44

Poceo bojkot zbog vinka 😙😙😙
NEMA NAZAD

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 20 jan 2020, 18:03

Po meni nama ne treba više od 2 pojačanja. Ovo je šampionska ekipa i uz sve povrede u prvom dijelu sezone završili smo prvi. Rekonstrukcija ekipe bi bilo pucanje sebi u nogu.
Sa druge strane u odbrani i na krilnim pozicijama je dosta upitnika. U odbrani sumnjam da nekog akademca dodatno mogu bacit u vatru jer su nam 2/3 igraca u21 reprezentacija + Kovačevic. Na krilima ne znam i da imamo neki izbor od akademaca.
Zakarić bi nam idealan i sa njim bi zatvorili ofanzivni dio.
Zadnjih prelaznih rokova niko nije imao ideje da cemo dovesti Oremuša, Lazića, Kapića, cak nije bilo ni mahalskih pa smo ih kontaktirali. Tako ocekujem i sad neko ime da ce iskopat Hadzija.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jan 2020, 18:06

Nedavno je bio neki turnir za 2006 godiste..
Odusevio me je jedan igrac,a to je neki mali Harun,igra napad..Mali je buducnost ovog fudbala..
Jedno vrijeme trenirao u zelji,medjutim preoteli smo ga :thumbup: ne mogu mu se sjetiti prezimena, cini mi se da je nesto na B ..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 20 jan 2020, 18:09

Volim Sarajevo više od života !
slika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”