FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

cesc4
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la cesc4 » 26 mar 2014, 17:47

Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda :D
www.nkbratstvogracanica.com

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 mar 2014, 17:48

cesc4 je napisao/la:Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda :D
imperator10 je iz Kaknja
Sloboda Tuzla

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 26 mar 2014, 17:53

fukaratz je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda :D
imperator10 je iz Kaknja
Pozdrav iz unutrašnjosti ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 mar 2014, 17:56

imperator10 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
imperator10 je iz Kaknja
Pozdrav iz unutrašnjosti ;)
Moja greska onda :D
www.nkbratstvogracanica.com

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 mar 2014, 17:59

Gorki je napisao/la:Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju :mrgreen:
Ma ja bi najradije da se igronorise cojk, to ce mu najtereze past, a opet mi se necemo morat nikom nizasta pravdat.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2014, 18:13

my bad :D bolje bi bilo da se i ne postavljaju do tekme, poslije tekme neka krenu i imaju 14 dana do naredne domaće tekme da završe čitavu tribinu, ako su uopšte stigle sve stolice :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 mar 2014, 18:19

klasik je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju :mrgreen:
Ma ja bi najradije da se igronorise cojk, to ce mu najtereze past, a opet mi se necemo morat nikom nizasta pravdat.

Mah bilo bi tu svega,ali trebamo sačuvat obraz i ne spominjat ama baš ništa,kao da nije tu ;) ako ustvari i dođe.

Ali ovo je xtra dolaze TV kuće Nove,RTL,Al jazeera balkans,pa naš TK..kao da se prenosi finale kupa balkana 8-) :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 mar 2014, 18:21

Gorki je napisao/la:..kao da se prenosi finale kupa balkana 8-) :mrgreen:
Ovo i jeste najbolja utakmica na balkanu u subotu, haha :P

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 mar 2014, 18:25

doleze hrt, tv nova, rtl, al jazeera, i biscani se plase da ce biti pokradeni :lol: nek budu sretni sto ce uopce prisustvovati ovakvom dogadjaju :!:
Sloboda Tuzla

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 26 mar 2014, 18:26

Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2014, 18:30

Pa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
zašto bismo ga gotivili? baš me zanima

jedna poveznica je Seljo, a drugo opet Seljo, odosno puštanje tekme Leotaru, a Ivica Osim se nije oglasio povodom toga, a inače je čovjek koji ima i da svoje mišljenje o svemu, ali eto, tada ga nije imao

što se mene lično tiče, zabij mu :D

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 26 mar 2014, 18:34

Ćiro skoro svaki tjedan na Novoj tv u In Magazinu pa ne čudi ovoliki interes hrvatskih medija za utakmicu :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 mar 2014, 18:38

za starijeg Osima me libo tuki al je fazon sto ima ono govedo od sina :!: e tog sina treba dobro izubijati negdje ;) pa mu sakriti kljuc od svlacionice kad dodje, iskljuciti vodu, sakriti sudiji zastavicu i zabiti Amaru u paksu.....
Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 mar 2014, 18:40

Pa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
Zato što nije mako prstom kad je Željezničar namješt´o
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2014, 19:25

Heller je napisao/la:
TOG COVJEKA SAM GOTIVIO NENORMALNO...sad mu se u usta p.o.s.e.r.e.m...i njemu i onom mu sinu sto sa kerom zivi....smradovi obicni...a vole palamudat o svemu osim o polomljenim zastavicama,nestanku vode i zakljucanim sudijama...ffuujjjj...nek mi ne dolazi na Tusanj i s.j.e.b.a.j.e mi furku
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 26 mar 2014, 19:33

staragarda je napisao/la:
Heller je napisao/la:
TOG COVJEKA SAM GOTIVIO NENORMALNO...sad mu se u usta p.o.s.e.r.e.m...i njemu i onom mu sinu sto sa kerom zivi....smradovi obicni...a vole palamudat o svemu osim o polomljenim zastavicama,nestanku vode i zakljucanim sudijama...ffuujjjj...nek mi ne dolazi na Tusanj i s.j.e.b.a.j.e mi furku

ne bi bilo lose izdati saopstenje i istaknuti da nije dobrodosao, odjednom bi svi na tusanj... m.a.r.s s.t.o.k.o! ili ako nista neku parolu napraviti tipa kao igrac odlican ko covjek rinaka :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 mar 2014, 19:39

Grdan je napisao/la:Ćiro skoro svaki tjedan na Novoj tv u In Magazinu pa ne čudi ovoliki interes hrvatskih medija za utakmicu :D .

Dolazak navedenih televizijskih kuća je jedan od razloga zbog čega je trener svih trenera doveden na Tušanj,sada se o Slobodi/Tuzli priča i u Hrvatskoj/Srbiji odn.općenito Balkanu. 8-)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 mar 2014, 19:42

sjecas se sezone kad smo mi ostali bez evrope jer kao nismo imali licence..pa otisao Siroki...eh na sudu je Sloboda dobila presudu i odstetu od preko 400.000 maraka..dio te odstete je "stari" savez kompenzirao kroz to sto jednom nismo platili kotizaciju, sto nismo placali kazne za kartone, za bakljade itd itd i tako je kompenziran ogroman dio sredstava (jbg za sve nas kaznjavali) ..

ali je ostalo nekih 270.000 maraka koje su ovaj gospodin i ekipa mu kad su dosli na celo saveza hladno otpisali i rekli da ne priznaju taj dug niti tu presudu..naravno u toj euforiji oko komiteta sta je mogla sama Sloboda..na stranu sto su odlucili zbog tog duga da nas izbace iz lige.

i onda je doslo zadnje kolo kad su i proveli tu presudu kada su nastimali citavo kolo..ukratko JEDINI nacin da Sloboda ostane u ligi je bilo da pobijedi u Ist.Sarajevu a to svi znamo da je nemoguce u tim okolnostima (pokrili su i tu soluciju ), a ostale sve solucije su imali pokrivene..

i onda imas to sto neko dobro rece palamudi o svemu, ima misljenje i neki "smekerski" stav o svemu a ovdje je sutio kao zaliven, zasto? jer je i on to aminovao zbog onih para..jbg svi su mislili da ce se Sloboda ugasiti kao sto i bi da se Azmir nije pojavio..

nema veze kod mene licno s tim sto je on Zeljin itd itd, bitne su ove stavke gdje se direktno radilo protiv Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 mar 2014, 19:47

Ćiro danas bio na RTL-u "U zdrav mozak", šprdali ga da je Mamić rekao za njega da zaboravlja, da gubi pamcenje... J*bo im Ćiro majku, sve po spisku :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 mar 2014, 19:53

Rafael30 je napisao/la:Ćiro danas bio na RTL-u "U zdrav mozak", šprdali ga da je Mamić rekao za njega da zaboravlja, da gubi pamcenje... J*bo im Ćiro majku, sve po spisku :D

ja znam za ovo:

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 1 gost.