Ih da znate koliko se zeljo napeo da dovede rijada.....ali nema sanse da bi ikad dozvolili da ne plate odstetu za njega.....
U mladosti imamo interes i nastavljamo dobre odnose s njima, imat ce mjesto u prvih 11, svi zadovoljni.....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ih da znate koliko se zeljo napeo da dovede rijada.....ali nema sanse da bi ikad dozvolili da ne plate odstetu za njega.....
Ne znam sta bih ti rekao, ovo mi je bas nekako zapalo za oko, uglavnom jako je ruzno ovo pogotovo zato sto svi znamo ko je Zeka...Historicar je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:16Zeka je legenda, nadam se da se dobro oporavlja.Ali, koliko ja znam, on je protestvovao protiv te uprave, bio među onom ološi, koja je Sabrinu nazivala kurvom i ostalim pogrdnim riječima.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:05Almir Turković (bivši igrač Hajduka): "Mujakić je jako dobro igrao u Sarajevu i nadam se da će se uspjeti nametnuti u Hajduku. Mladi igrač koji uspije u Hajduku može igrati u bilo kojem klubu u Europi, sad mu slijedi najveći ispit u karijeri i neka to zna."
"Može igrati i libera i stopera, ali mislim da je bolji kao stoper, a po potrebi čak i lijevi bočni. Ponikao je na Koševu, a ja sam čuo da je i ranije Hajduk bio za njega zainteresiran. Znači, sad su se konačno uspjeli spojit i to bi trebao bit pun pogodak. Ako uspije u Hajduku znači da je uspio u karijeri."
"Evo me u banji u Fojnici, još sam na bolovanju. Iz Hajduka su me u bolnicu zvali skoro svaki dan, fala im na tome, dirnuli su me pažnjom. A moji iz Sarajeva baš se i nisu pretrgli. Niti da pitaju kako sam nakon infarkta. Tako jest, ali nema veze, Zemlja se i dalje okreće."
A ko se to derao na protestima da je Sabrina to navedeno? Uhvatili se tog, ko da je to stav grupe, a ne jednog pojedinca koji je ponio taj natpis koji se poslije spustio. Na protestima se cekalo do pola 6, dogovorenog termina za sastanak i kad nisu dosli pocelo je skandiranje protiv uprave. Ne valja generalizovati, niko normalan se nece sloziti s tim uvredama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:25Zeka kad ne bude se derao na protestima da je Sabrina lezba i **** mozda mu se i jave,do tada ko ga ****
Jaran bio na protestima i licno cuo..zlo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:31A ko se to derao na protestima da je Sabrina to navedeno? Uhvatili se tog, ko da je to stav grupe, a ne jednog pojedinca koji je ponio taj natpis koji se poslije spustio. Na protestima se cekalo do pola 6, dogovorenog termina za sastanak i kad nisu dosli pocelo je skandiranje protiv uprave. Ne valja generalizovati, niko normalan se nece sloziti s tim uvredama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:25Zeka kad ne bude se derao na protestima da je Sabrina lezba i **** mozda mu se i jave,do tada ko ga ****
Brz oporavak Zeka.
Pusti mi se te price.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:36Jaran bio na protestima i licno cuo..zlo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:31A ko se to derao na protestima da je Sabrina to navedeno? Uhvatili se tog, ko da je to stav grupe, a ne jednog pojedinca koji je ponio taj natpis koji se poslije spustio. Na protestima se cekalo do pola 6, dogovorenog termina za sastanak i kad nisu dosli pocelo je skandiranje protiv uprave. Ne valja generalizovati, niko normalan se nece sloziti s tim uvredama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:25Zeka kad ne bude se derao na protestima da je Sabrina lezba i **** mozda mu se i jave,do tada ko ga ****
Brz oporavak Zeka.
izvini druze i ovo je ruzno sto si ti napisaozlo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:37Pusti mi se te price.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:36Jaran bio na protestima i licno cuo..zlo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:31
A ko se to derao na protestima da je Sabrina to navedeno? Uhvatili se tog, ko da je to stav grupe, a ne jednog pojedinca koji je ponio taj natpis koji se poslije spustio. Na protestima se cekalo do pola 6, dogovorenog termina za sastanak i kad nisu dosli pocelo je skandiranje protiv uprave. Ne valja generalizovati, niko normalan se nece sloziti s tim uvredama.
Brz oporavak Zeka.

Ne znam da li znas o cemu se tu radilo..RajaBa1983 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:38izvini druze i ovo je ruzno sto si ti napisao
![]()
Tako je.........
Hajduk koristi resurse uređenije države od BiH, inače klub i sredina odron nad odronima i reći nešto ovako je najblaže rečeno neozbiljnoAko uspije u Hajduku znači da je uspio u karijeri