E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
elvis cergic dao gol ...mani mi togabrochi28 je napisao/la:E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL
1947!
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Jesu li vam igraci krenuli danas ili ce na dan utakmice krenuti ? Ako dolazite na nocenje ... Imat cete najbolje gostoprimstvo nego u bilo kojem drugom gradu !
Sretno i vama sutra ali bodovi ostaju u Bihacu . 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
krenuli su danas u 14hkenanSN1996 je napisao/la:Jesu li vam igraci krenuli danas ili ce na dan utakmice krenuti ? Ako dolazite na nocenje ... Imat cete najbolje gostoprimstvo nego u bilo kojem drugom gradu !Sretno i vama sutra ali bodovi ostaju u Bihacu .
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Zasto se provaljujes?brochi28 je napisao/la:E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL
Odera li smo vam guzove u sred Bihaca, uz gol Cergica glavom na asistenciju Ahmetovica sa lijeve strane. Tada je vas golman Susnjar il kako se vec preziva poceo da udara sve redom od vasih igraca do sudije kojeg je sa stadiona izvela specijalna policija, njih barem 20 komada. Imao sam negdje slike sa te tekme.
Mi kad smo dosli na stadion, kisa lije, sila nebeska navija za Velez dok mi za jedinstvo potom nam nasi igraci dolaze pred tribinu i govore da su iz uprave jedinstva supci tekmu prodali velezu za 30 000 maraka dok smo mi nudili 10 000. Kunem se da je tako bilo..
Bio na licu mjesta i vjeruj ako hoces a ako neces i to mi sve jedno. Pitaj vrh sile nebeske koja je i u upravi jedinstva i uvjerit ces se.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
Svaka čast igrači, tako se igra, a sad u PREMIJER LIGU !
1947!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno si mislio na jedninu, tj bod ostaje u BihaćukenanSN1996 je napisao/la: Sretno i vama sutra ali bodovi ostaju u Bihacu .
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ev naso sam vam dvije fotke na stranici jedinstva

Cestitke na bodu (i to iz Bihaca -direktni konkurenti)Ljumani_Banovici je napisao/la:Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
Trenutno po igri i rezultatu ste najblizi PL.
Sretno ...vidimo se u Gracanici
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
ajde i ti ne seri sa tim "toliko o VELIKOM BIHAĆU" ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
da je bilo suncano vrijeme qrac bih vi moj izvukli bod ali nema veze sta je tu je idemo dalje !
Kerovi nek' laju, a zeleno-crni bodove donose.
Sa ovakvom podmlađenom ekipom koju je napustilo nekoliko igrača + povreda Suljića bilježimo sjajne rezultate. Da mi je neko rekao da ćemo na ova 2 gostovanja izvući i bod rekao bih mu da nije dobar, al' demantovaše nas momci i izvukoše čak 4 boda. Aferim. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
vi ste ga digli tako visoko, nisam ja.Emir93 je napisao/la:ajde i ti ne seri sa tim "toliko o VELIKOM BIHAĆU" ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
da je bilo suncano vrijeme qrac bih vi moj izvukli bod ali nema veze sta je tu je idemo dalje !
i nama je bilo vrijeme lose koliko i vama
1947!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Bravo Banovici, čestitke na osvojenom bodu 
Čestitke, s obzirom da ste (ako se ne varam) samo jednu kod kuće igrali u ova četri kola, kako neko reče možda nešto više konkretniji od ostalih za mjesto u PL.
Pozdrav iz Lukavca. : )
Pozdrav iz Lukavca. : )
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvala vam, a jeste u ove cetiri utakmice smo tri puta bili gosti odakle smo donijeli 4 boda i jedna domaca 3.
Za sada je ovo stanje i vise nego dobro, samo da ovako nastavimo i bit ce to dobro. Jer imamo jednu od najmladjih ekipa u ligi.
Za sada je ovo stanje i vise nego dobro, samo da ovako nastavimo i bit ce to dobro. Jer imamo jednu od najmladjih ekipa u ligi.
1947!
Hvala komšije, hvala, sretno i vama!
U subotu svi na stadion da momke podržimo protiv Goražda jer su to u ove 2 gostujuće utakmice zaslužili. Treba uraditi dobru reklamu za utakmicu da se što više raje skupi da napunimo zapad i aBd upišemo nova 3 boda. Svi u kredit mahalu u subotu!
U subotu svi na stadion da momke podržimo protiv Goražda jer su to u ove 2 gostujuće utakmice zaslužili. Treba uraditi dobru reklamu za utakmicu da se što više raje skupi da napunimo zapad i aBd upišemo nova 3 boda. Svi u kredit mahalu u subotu!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- kuman_@mel
- Kontakt:
Jao euforije hahahahaLjumanM95 je napisao/la:Hvala komšije, hvala, sretno i vama!
lakoPo,ne trci pred rudu
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Jako ste losa ekipa . Mi se jesmo uzigli to stoji ali vi ste iz jednog napada kao i u Kladusi dali gol . Niste ni igre imali . ne gledajte na Premier ligu sa onakvom igrom kojom ste danas izvukli bod . Cestitam vam i sretno dalje u prvenstvu .
- kuman_@mel
- Kontakt:
Bod je bod,mozes da pjevas borbene sinekenanSN1996 je napisao/la:Jako ste losa ekipa . Mi se jesmo uzigli to stoji ali vi ste iz jednog napada kao i u Kladusi dali gol . Niste ni igre imali . ne gledajte na Premier ligu sa onakvom igrom kojom ste danas izvukli bod . Cestitam vam i sretno dalje u prvenstvu .
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 2 gosta.