Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Odličan je bio prošli savez, taman kako smo zaslužili, možda i malko bolji..
Iljo, Suljo, Bogdane, Munja i Lavanda uz vas smo, istrajte do kraja. 'ta će Fifa i Uefa?!
Iljo, Suljo, Bogdane, Munja i Lavanda uz vas smo, istrajte do kraja. 'ta će Fifa i Uefa?!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Budi sam na ulici
Ako je Kulina zamjena za Ceku,i ako je to taj novi Savez,onda cu ja pokrenuti akciju "Drogom protiv sporta!"
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
upravo sam planirao napisati sličan komentar nakon što sam pročitao vijestBudi sam na ulici je napisao/la:Ako je Kulina zamjena za Ceku,i ako je to taj novi Savez,onda cu ja pokrenuti akciju "Drogom protiv sporta!"
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sta se sikirate,viditel da ce cojk prvo otic na konsultacije sa zvanicnicima FSRS???
SJASI KURTA DA UZJASE MURTA...
SJASI KURTA DA UZJASE MURTA...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Penal guru u komitetu za normalizaciju 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Najbitnije je da je igrao u Zvezdi.padobranac1978 je napisao/la:tatamata2 je napisao/la:cuj idiot iz borca,taj idiot kakvu karijeru je imao mozes mu se samo sagnuti.a da ne pricamo kakav je covjek.ma najbolje nek pusina bude predsjednik,ja sam za toUPS je napisao/la:Pa ako Kulina iz Slavije i onaj idiot iz Borca mogu biti u toj komisiji onda je jasno da od 'normalizacije' nema nista. Dakle, opet nacionalni kljuc i opet se uvrstavaju oni koji su do ovog stanja i doveli
fakat ne znam o covjeku nista,ali kad vec znas hoces nam iznijeti te podatke vezane za njegovu karijeru...podijeli sa nama....
Igrao jos u Borcu,po Madjarskoj cini mi se ZTE,u Cadizu te jos jednom spanskom klubu zaboravih kome,u Panseraikossu,i pre poslednjeg "mandata" u Borcu igrao u Laktasima,zanimljiv momak uglavnom.
Ali ja moram jedan
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovaj Kulina je sakom udario kontrolora prosle godine!!
ajde makar sad vidimo da može gore i od ovog što smo do sad imali !ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj Kulina je sakom udario kontrolora prosle godine!!
It was turned around so that right looked wrong
status quo ce biti zivi bili pa vidjeli, "novi" ljudi isti k.urac
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Znaci Kulina ban Helacic nam dolazi onako pompezno.
Hocemo Djipala Junuza ,da ne budemo majoneza-rizirani.
Salu na stranu,ovo ide izgleda prema konacnoj propasti.
Cestitam.
Hocemo Djipala Junuza ,da ne budemo majoneza-rizirani.
Salu na stranu,ovo ide izgleda prema konacnoj propasti.
Cestitam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I Predrag Pasic juce rece da je imao kontakte sa Uefom, otkud znate da ce Kulina biti clan komisije a Pasic nece? Mislim da to Uefa zove razne ljude da ispita teren, ko je voljan za promjene a ko nije.
http://www.****/index.php?id=4126
2009Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH kaznila je predsjednika Slavije Dragana Kulinu zabranom vršenja funkcije godinu zbog fizičkog napada na kontrolora suđenja Marka Mrkića nakon utakmice 11. kola Premijer lige Slavija - Olimpik
shandrlike-tandrlike
Ja bitne stvari, Bogatireptile je napisao/la:http://www.****/index.php?id=4126
2009Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH kaznila je predsjednika Slavije Dragana Kulinu zabranom vršenja funkcije godinu zbog fizičkog napada na kontrolora suđenja Marka Mrkića nakon utakmice 11. kola Premijer lige Slavija - Olimpik
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Iskreno navijao sam za suspenizju da odu ona g.ovna ali izgleda nista se nece promijeniti,opet ce doci neke glavurde i krasti i nista od legendi , i ova komisija je jedna velika k.arina ,j.ebo to ako ce svaki klub imati svog predstavnika u njoj pa kud to vodi i ako ovaj iz Slavije mora pitati ove iz FS RS moze li biti u toj komisiji pa j.ebo onda to ,ista k.arina ,nama ni chuck norris ne moze pomoci ,taman se ponadas i dobijes isto,da su barem ove konjine zadrzali pa ih u cumuze poslali ovako su se ocistili koliko toliko ,ali kakva drzava takvo i sve.
Nabijem ja nas
Nabijem ja nas
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Pa sta ste vi ocekivali? To ste povjerovali u price fanaticosa da ce doc "legende". Hoce, ali u bajkama. Ko je god navijao za suspenziju, moron je. Eto ljutite se, ali ste glupi kao tockovi svi redom ako ste mislili da je to "najbolje". Moronski pogled idiota iz BHF-a koji je se na zalost prosirio. Vidio sam te likove svojim ocima kako u Oslu dizu ruku kao nacisti i hukaju Carewu da bi nas suspendovali. Od tog dana ih ne mogu nacrtane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali? To ste povjerovali u price fanaticosa da ce doc "legende". Hoce, ali u bajkama. Ko je god navijao za suspenziju, moron je. Eto ljutite se, ali ste glupi kao tockovi svi redom ako ste mislili da je to "najbolje". Moronski pogled idiota iz BHF-a koji je se na zalost prosirio. Vidio sam te likove svojim ocima kako u Oslu dizu ruku kao nacisti i hukaju Carewu da bi nas suspendovali. Od tog dana ih ne mogu nacrtane.
da su nas tad suspendovali sad bi mozda i nesto bilo od nas, ovako sljedecih par godina nema nista...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma yebla vas vise suspenzija. Ko normalan moze mislit da je to nesto dobro? Ko sjedi u savezu je totalno sekundarno. Te price o nasem savezu su toliko pretjerane da je jadno. Jesu losi, ali koja je to institucija u nas dobra? Eto recite jednu. Mozda Oruzane Snage, ali to je to.nick je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali? To ste povjerovali u price fanaticosa da ce doc "legende". Hoce, ali u bajkama. Ko je god navijao za suspenziju, moron je. Eto ljutite se, ali ste glupi kao tockovi svi redom ako ste mislili da je to "najbolje". Moronski pogled idiota iz BHF-a koji je se na zalost prosirio. Vidio sam te likove svojim ocima kako u Oslu dizu ruku kao nacisti i hukaju Carewu da bi nas suspendovali. Od tog dana ih ne mogu nacrtane.
da su nas tad suspendovali sad bi mozda i nesto bilo od nas, ovako sljedecih par godina nema nista...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa, nisu bas ovi iz FiFA-e ludi..normalno je da ce ici na "finjak", i pozvati par lojalnih Srba, Hrvata, i Bosnjaka kako bi samo participirali tu (nemojmo se zavaravati da ce se nesto pitati), to je samo broj koji se mora kreirati.
Ovaj mazlum iz Slavije, udarac, i td..bice tu jos jadnika, ali FIFA ima misiju, i obavice je..nije joj u interesu da se osnuje savez, pa da ga cetnici iz RS-a bojkotuju, da nacionalisticki klubovi poput Borca salju aplikacije da igraju u Srbiji, i td..
Oni ce to lijepo sve odraditi, svi ce biti malo zadovoljni, malo zaj.ebani, i to je to..
Ovaj mazlum iz Slavije, udarac, i td..bice tu jos jadnika, ali FIFA ima misiju, i obavice je..nije joj u interesu da se osnuje savez, pa da ga cetnici iz RS-a bojkotuju, da nacionalisticki klubovi poput Borca salju aplikacije da igraju u Srbiji, i td..
Oni ce to lijepo sve odraditi, svi ce biti malo zadovoljni, malo zaj.ebani, i to je to..
Naravno da nije logicno, zato sto i nije tako buraz moj. Koja tri covjeka? Ti mislis na predjsednike? Ma ko njih sta pita, pa ne vode oni glavnu politiku u savezu. IO je najjaci organ, on donosi uglavnom vecinu odluka, a u ovakvim ekstremnim slucajevima donosi skupstina. Dakle, predsjednici su ti samo ljudi koji stoje u izlogu i koje mi pljujemo, a ustvari iza ovih nesuglasica stoji citava armija ljudi, pa cak i politicke partije itd.delija je napisao/la:Pa nije logicno da salju 9 ljudi da ubijede nasu 3cu da prihvate statut..Meni je van pameti da Fifa pusta da se ovi poigravaju sa njima.Te sad cemo prihvatiti te sad necemo.Mislim ipak da ce vecina njih otkaze dobiti.._dreamer_ je napisao/la:
Ma kakvi ba, nisu 100%. Da sjednu i dogovore se, ja ti garantujem da bi FIFA i UEFA ukinule suspenziju i ostavile iste te ljude. To je samo napuhavanje i mahalanje nasih medija. Savez postoji najnormalnije kao i prije mj dana, da nije tako, ne bi se igrao kup i ostalo. Samo, eto sad ne mozemo igrati evropska/svjetska takmicenja i to je jedina razlika.
A onog momenta kada se usvoji statut, samo ce se ukinuti suspenzija i to je to. Eh, ukoliko se stvari budu naravno dalje komplicirale, onda ce se traziti sigurno kanali da se smijeni ova garnitura ljudi i dovede nova, a to nece biti lako... Oni naravno nisu nimalo glupi, cim od njih niko nije podnio ostavku. Dakle, nista se jos ne desava. Ova komisija za normalizaciju ti dodje nesto ko mediator - ako znas sta to znaci. Oni ce ko fol da pomognu rjesavanju problema, a o tome da ce ta komisija "ukinuti" savez i uzeti sve u svoje ruke nema govora. Ne vidim nijedan pravni nacin da se to desi, a to je prvi preduslov.
No kazem ti, ja mislim da ce se foteljasi "prekontati" pa ipak sjesti i dogovoriti. A ako ne bude tako, onda ce se ova prica - po mojoj procjeni - ipak razvuci malo duze nego sto se mi nadamo...
Jedino je fazon sto ce srbi razgodit to biranje novog saveza na par mjeseci tako da cemo izgubiti ove kvalifikacije.Sve zavisi koliko ostro pristupi Fifa ovom problemu..Meni samo slika one Eve kako se smjeska sa Cekom i odmah me oblije pesimizam
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, LukavacBHF, Zglavkar i 12 gostiju.