Al neda na Skominu i njegove pomoćnike, kao da su mu najrođeniji
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Saša "Očekivali ste Sulejmana Veličanstvenog, dobili ste Falcaa Veličanstvenog!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E zbog ovih provala ja njih gotivim,pa bar ce nasmijati,a ne oni roboti sa ftv i bht isto da sahranu prenose.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
[quote="calcio"]
prilikom izvlacenja grupne faze lige sampiona kaze vugdalic - A SADA VELIKI GEORGE WEAH , JOS UVIJEK SE SJECAM NJEGOVOG PLESA ZA KAMERUNSKU REPREZENTACIJU NA SVJETSKOM PRVENSTVU 1990 U ITALIJI ...... HA HA HA E MOJ SAŠA COVJEK JE IZ LIBERIJE I NIKAD NIJE IGRAO ZA KAMERUN

prilikom izvlacenja grupne faze lige sampiona kaze vugdalic - A SADA VELIKI GEORGE WEAH , JOS UVIJEK SE SJECAM NJEGOVOG PLESA ZA KAMERUNSKU REPREZENTACIJU NA SVJETSKOM PRVENSTVU 1990 U ITALIJI ...... HA HA HA E MOJ SAŠA COVJEK JE IZ LIBERIJE I NIKAD NIJE IGRAO ZA KAMERUN
Mene je nasmijao dečko što je radio pregled na HRT2.... Počeo je sa odličnim akcentovanjem i izgovorom De Zeva... Ali kasnije se izbrukao i navaljao gluposti, plus ne zna sklapati rečenice.... Onaj dečko sa FTV je Niče za njega...
Inače bi volio kad bi neko komentatore RTS obavijestio da Tim Kejhil ne igra za Čelzi niti je Englez...
Inače bi volio kad bi neko komentatore RTS obavijestio da Tim Kejhil ne igra za Čelzi niti je Englez...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- raul-zakon
- Kontakt:
Onaj Igor Kristić sa BHT-a je inače solidan komentator, ali izgleda da danas definitivno nije bio njegov dan.
Sve je donekle bilo uredu, dok nije spomenuo da je sa Tottenhamom u grupi "grčki PANTIANIKOS", a kasnije je u pola prijenosa počeo sa pričom kako su novinari Sky Sportsa predlagali da se Walcott i Lennon utrkuju na 100m, da se vidi ko je brži.
Msm, wtf?
Inače, ko nije gledao, radi se o utakmici Tottenham-Norwich.
Sve je donekle bilo uredu, dok nije spomenuo da je sa Tottenhamom u grupi "grčki PANTIANIKOS", a kasnije je u pola prijenosa počeo sa pričom kako su novinari Sky Sportsa predlagali da se Walcott i Lennon utrkuju na 100m, da se vidi ko je brži.
Msm, wtf?
Inače, ko nije gledao, radi se o utakmici Tottenham-Norwich.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
One sa Arene treba na goli otok poslati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
George Mila je plesao ples za Kamerunmmmirza je napisao/la:calcio je napisao/la:
prilikom izvlacenja grupne faze lige sampiona kaze vugdalic - A SADA VELIKI GEORGE WEAH , JOS UVIJEK SE SJECAM NJEGOVOG PLESA ZA KAMERUNSKU REPREZENTACIJU NA SVJETSKOM PRVENSTVU 1990 U ITALIJI ...... HA HA HA E MOJ SAŠA COVJEK JE IZ LIBERIJE I NIKAD NIJE IGRAO ZA KAMERUN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
::::SAMO ČELIK::::
Smiljan Banjac... Od njega imam alergijske napade... Neki dan mrtav ladan priča o njemačkim timovima u LŠ i koga su dobili u grupe. Ladno pročitao sastave od prošle godine... I nastavio komentarisati... Ej nije mu bilo čudno da u LS igra tim iz druge španske, da igraju Napoli, Marsej, Genk? A juče komentariše boje na foniinijevom, conginom i verdaskovom dresu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Zenichanin
- Kontakt:
evo Face tv prenosit ce gostujuce utakmice repke, dal da ocekujemo Marjana da komentarise 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Ma sve je to kod nas u pet deka, niko nema da je baš kvalitetan i da možemo reći kako je broj jedan, da je nedostižan za ove ostale. Ostaje nam to da od ovog smeća našeg biramo onog što bar nešto zna, a nema ih dvoje-troje, u vrh glave. I ono što smo imali da valja, odu van BiH. Savršen primjer za to je Edin Avdić. Al' po meni, od ovog što imamo mi je najbolji (za košarkaške utakmice) Vladislav Vlado Majer, što se fudbala tiče ... No comment.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0.
I da, frajer je predvidio sve golove 5 sekundi prije nego su se uopste desili

- Zenichanin
- Kontakt:
vidoviti Kristić gleda u viljuškeDonnie Darko je napisao/la:Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0.![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
pa normalno da će predvidjeti ako je bio u Lihtenštajnu, zvuk putuje brže od svjetlostiDonnie Darko je napisao/la:Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0.![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako me ista nervira kod prenosa to je kad dobijamo ton brze od slike,tacno bi mi draze bilo slike nikako da nema nego onako...nevezano za veceras ovo je i dobro bilo kako zna biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma ne gleda mi se tekma kad kasni,jarane lopta na centru a kod njega vec korner,ma daj nosi mi to 
Volim te Celik ! ! !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A to se jednostavno moze uraditi. Samo ton da se podesi da kasni malo, ali sta ces kad je kod nas sve nesposobno.
Celik!3,2,2.
Vala baš su nesposobni. Koji glup osjećaj, Kristić vrišti ''gooooll'' a Miske se tek zaletio prema lopti.
Tako me iznenadio prva dva puta, ostalih 6 sam već naslućivao. 
anonimni je napisao/la:pa normalno da će predvidjeti ako je bio u Lihtenštajnu, zvuk putuje brže od svjetlostiDonnie Darko je napisao/la:Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0.![]()
NAPRIJED NARODE!
@ DANTES
dobro si shvatio
dobro si shvatio
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina