AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2011, 19:19

Nemamo para za majstore a imamo para za istrosene, glupe dzikane od kojih samo mozes ocekivati ubistvo na terenu mada i takvih imamo vec dovoljno. Zasto ce nam van Bomel? U zenitu karijere nije se moglo reci da je dobar igrac a ne sad sa svojih 32-33 koliko vec ima. Bezpotrebno pojacanje ako on dodje.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2011, 19:20

kakva je ovo svađa, neću to da vidim na ovoj temi :lol: :lol:
ako i dođe bomel biće back up i neće ostati godinama u klubu, pirlo, gatuzo, flamini stalno ozljeđeni (i kpb), sedorf nikakav tako da nije loše dovesti još jednog veznog, mada je meni taj bomel bezveze skroz,krkan klasični, al doveli su na ljeto KPB, robinja, ibru, yepesa i papu i nijedan nije promašaj, sad casana i emanuelsona oba kvalitetna igrača, tako da definitivno u milanu znaju šta rade i kakvi im igrači trebaju, ko smo mi da stare vukove učimo njihovom poslu ;)
po talijanskim novinama i ljetos i evo i sada milan proglašavaju najboljim u mercatu
alegri kaže da nije još zatvoren mercato za milan i da mu treba još jedan odbrambeni, e sad šta će biti od toga vidjećemo, još 1 sedmica ima za transfere, ostali u italiji slabo šta rade, najviše me juventus čudi :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 jan 2011, 19:27

Po meni bilo koja druga formacija osim 4-4-2 je protiv engleskih klubova samoubistvo jer mi nemamo trenutno igrace koji mogu,iznijeti teret trke,sa onim hajvanima koji trce ko da su na metadonu,baci im loptu i satrase se zivi,recimo meni se svidio Prince iza Ibre i Pata(Robinha)kao trequartista,i mislim da nam je on najbolje rijesenje trenutno na toj poziciji....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jan 2011, 19:30

Sinoc ste dobro i lijepo igrali,izuuzev prvih pola sata gdje su gosti imali dvije odlicne prilike...ostatak meca apsolutno pripao milanu.

Nesta se povrijedio...mjesec dana van terena..gattuso i seedorf 3 sedmice.bas su i vas povrede stigle...al sve je dobro dok se iBra nedo Bog ne povrijedi :)

Vidim van bommel se spominje...hm...pa nezz koliko je to dobro rjesenje..iskusan je igrac svakako :lol: i moze pomoc..al sta ce...moze polusezonu odigrat i to je to.Milan ce vec na ljeto morati traziti zamjene za pirla,gatussa,seedorfa..cije je vrijeme vec proslo...ne treba jos i za van bomella da traze :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2011, 19:32

Eh na poziciji poluspica pojacanje treba a ovi fighteri nam ne trebaju. Nista novo ni dobro nmg donijeti. Protiv Tottenhema ce biti guravije nego sto sam iz prve mislio. Igraci im prebrzi al mozda je sreca sto je onaj vratio Balea na beka. Emanuelson na Lennona, Abate na Pienara, napadaci im svakako nikakvi a nasi ubijaju (mislim NAS UBIJA posto samo 1 igra na nivou) i tesko ce ga zaustaviti. Bice interesantno.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2011, 19:41

A_d_0 je napisao/la:Eh na poziciji poluspica pojacanje treba a ovi fighteri nam ne trebaju. Nista novo ni dobro nmg donijeti. Protiv Tottenhema ce biti guravije nego sto sam iz prve mislio. Igraci im prebrzi al mozda je sreca sto je onaj vratio Balea na beka. Emanuelson na Lennona, Abate na Pienara, napadaci im svakako nikakvi a nasi ubijaju (mislim NAS UBIJA posto samo 1 igra na nivou) i tesko ce ga zaustaviti. Bice interesantno.
bale izgleda ozbiljnije ozlijeđen, neznam hoće li se vratiti do utakmice s milanom, a emanuelson je igrao za ajax nevjerujem da može i za milan igrati, nisam 100% siguran, ako neko zna nek napiše.
@sarajlija
u pravu si za ozljede, puno ih je al zato i treba imati u rosteru preko 25 igrača jer to je u fudbalu za očekivati, a pomlađivanje veznog reda je tu, straser i merkel dobijaju šansu u prvom timu(prije 2-3 godine bilo nemoguće da neko s 18-19 god. igra), boatenga će otkupiti tako da su to 3 mlada vezna igrača, dovešće vjerovatno jednog južnoamerikanca na ljeto(spominju se 2 brazilca i 1 argentinac9 tako da se ne brinem za budućnost
a cesena sinoć nije šansu napravila već i je magični antonini stvorio šansu, al i tome je valjda dođao kraj.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jan 2011, 19:50

A_d_0 je napisao/la:Eh na poziciji poluspica pojacanje treba a ovi fighteri nam ne trebaju. Nista novo ni dobro nmg donijeti. Protiv Tottenhema ce biti guravije nego sto sam iz prve mislio. Igraci im prebrzi al mozda je sreca sto je onaj vratio Balea na beka. Emanuelson na Lennona, Abate na Pienara, napadaci im svakako nikakvi a nasi ubijaju (mislim NAS UBIJA posto samo 1 igra na nivou) i tesko ce ga zaustaviti. Bice interesantno.

nema ti on pravo igrati u LP, pa sjecas se da je igrao protiv Milana obe tekme :)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2011, 20:32

izgleda da su dogovorili sve s van bomelom :roll:
ugovor je na 1,5 godinu, pošto mu je zastupnik raiola ne čudi me ipak je on doveo ibru, trebaju mu se nekako odužiti, a i balotelija će nekad vjerovatno dovesti u milan.
još jedan holanđanin koji nemože igrati LP, a nije neko ko će unaprijediti igru milana, nadam se da neće biti u prvih 11

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 jan 2011, 22:24

Kako gledamo ova nasa pojacanja izgleda da nasi zele Scudetto a ne neki veci uspjeh u LP, a tek iduce da krenu u LP derat jer ce vjerovatno tu biti i Mexes :lol: i sigurno jos neko drugi ;) .... btw
EVO JEDNA DOBRA A DVIJE LOSE VIJESTI :lol: :roll:
Gattuso: povreda tetive leve noge. Biće odsutan sa terena najmanje 3 nedelje.

Seedorf: takođe povreda tetive, ali desne noge. Povratak za 2-3 nedelje.-najbolja stvar koja mi se danas desila :P
Nesta: magnetna rezonanca, kojoj je danas podvrgnut, isključuje neophodnost operacije i on će se vratiti u ekipu za 3 do 4 nedelje. Rame će mu, ako bude potrebno, biti operisano na kraju sezone. :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 jan 2011, 22:26

Večeras se u Italiji dodeljuju "Fudbalski Oskari"
Večeras se u Italiji dodeljuju nagrade za najbolje igrače i najboljeg trenera za prethodnu godinu.
Od igrača Milana, među nominovanima se nalaze:

Antonio Cassano i Andrea Pirlo, u kategoriji NAJBOLJI ITALIJANSKI FUDBALER,
Alexandre Pato, u kategoriji NAJBOLJI MLADI FUDBALER
i Thiago Silva, u kategoriji NAJBOLJI DEFANZIVAC.
Takođe i Massimiliano Allegri, u kategoriji NAJBOLJI TRENER.

Hajmo Berlusconi rijesi to 8-) :lol:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 12:05

Sljedece sezone ocekujem finale LP :lol: 8-) mislim da sam skroman ... :roll:
Evo citam Galliani ponovo zagrizao za Gansa bio bi najbolje pojacanje na svijetu da dodje 8-)
Vec vidim na ljeto

Kupovina : Ganso
Posudba : Criscito (I na kraju sezone ga odkupit)
Free Transfer : Mexes

Odlaze : Inzaghi,Jankulovski,Oddo, Seedorf(mozda) i to je to ;) 8-)

:lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2011, 12:11

Ifff Ganso bi dosao ko budali samar. Ima potencijala ogromnog. Podsjeca me na Kaku samo sto je lijevonog. Criscita kad bi mogli posudit pa otkupit na kraju bi bilo odlicno, a za Mexesa sumnjam jer ce vjerovatno produzit sa Romom a i onako je sklon prolijetanjima u reklame (vidjelo se u nasem dvoboju).

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 12:14

A_d_0 je napisao/la:Ifff Ganso bi dosao ko budali samar. Ima potencijala ogromnog. Podsjeca me na Kaku samo sto je lijevonog. Criscita kad bi mogli posudit pa otkupit na kraju bi bilo odlicno, a za Mexesa sumnjam jer ce vjerovatno produzit sa Romom a i onako je sklon prolijetanjima u reklame (vidjelo se u nasem dvoboju).
ako bi doso dzabe druze to bi bio odlican poso, bolje njega gledat nego Boneru :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 12:20

Robinho Sretan ti Rodjendan !
slika

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2011, 12:29

Nek ti je sretan Robinho valjda ces dobit 5 kg pa ces nekog i odgurat. :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 jan 2011, 12:46

potpiso Bommel,zvanicno je...do kraja ove sezone,za dalje ce te vidjet.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 jan 2011, 14:36

robovi88 je napisao/la:Sljedece sezone ocekujem finale LP :lol: 8-) mislim da sam skroman ... :roll:
Evo citam Galliani ponovo zagrizao za Gansa bio bi najbolje pojacanje na svijetu da dodje 8-)
Vec vidim na ljeto

Kupovina : Ganso
Posudba : Criscito (I na kraju sezone ga odkupit)
Free Transfer : Mexes

Odlaze : Inzaghi,Jankulovski,Oddo, Seedorf(mozda) i to je to ;) 8-)

:lol:
Ne diraj mi Pippa,za njega uvijek ima mjesta u Milanu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 jan 2011, 15:29

evo alegri kaže prezadovoljan dolaskom van bomela i kaže da će vjerovatno početi i on i emanuelson sutra, a jedan od njih 100%.
samo volio bi da nastavi merkelu davati šansu mali ima štofa, mogao bi biti vrhunski igrač vrlo brzo.
očekuje se još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka, čak i da ne dođe niko ovo je stvarno lijepo za vidjeti da se nakon par godina stagniranja ponovo ulaže u ovu ekipu, još kad se zna da se stalno kupuju i jako mladi talenti koji su ili u primaveri ili na posudbama, za budućnost netreba brinuti.
ganso se spominje na ljeto

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2011, 16:23

Hvala vam, mnogo vam hvala. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 jan 2011, 16:29

Omerbavarac je napisao/la:Hvala vam, mnogo vam hvala. :D
hvala vama, izgleda džab džaba dođe kapiten bajerna, i to igrač koji vam je bio najstandardniji u zadnje 4 sezone :roll: i sličnog nemate sada
koga ste doveli umjesto njega??
nekog luisa nešto, stvarno vrlo sličan kvalitet i iskustvo :roll: , to je veliki gubitak za bajern i svi vi to znate, a milan nije ništa specijalno s njim dobio ali ni izgubio, win-win situacija za milan, ako bude dobar super svakako je jeftin, a ako ne bude valjao za 6 mjeseci mu se zahvaliti i mirna bosna ;)
ovaj potez bajernove uprave mi nije jasan, kao ni to što ne dovode stopera i napadača, al to je već tuđa briga

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.