AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2011, 12:11

Ifff Ganso bi dosao ko budali samar. Ima potencijala ogromnog. Podsjeca me na Kaku samo sto je lijevonog. Criscita kad bi mogli posudit pa otkupit na kraju bi bilo odlicno, a za Mexesa sumnjam jer ce vjerovatno produzit sa Romom a i onako je sklon prolijetanjima u reklame (vidjelo se u nasem dvoboju).

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 12:14

A_d_0 je napisao/la:Ifff Ganso bi dosao ko budali samar. Ima potencijala ogromnog. Podsjeca me na Kaku samo sto je lijevonog. Criscita kad bi mogli posudit pa otkupit na kraju bi bilo odlicno, a za Mexesa sumnjam jer ce vjerovatno produzit sa Romom a i onako je sklon prolijetanjima u reklame (vidjelo se u nasem dvoboju).
ako bi doso dzabe druze to bi bio odlican poso, bolje njega gledat nego Boneru :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 12:20

Robinho Sretan ti Rodjendan !
slika

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2011, 12:29

Nek ti je sretan Robinho valjda ces dobit 5 kg pa ces nekog i odgurat. :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 jan 2011, 12:46

potpiso Bommel,zvanicno je...do kraja ove sezone,za dalje ce te vidjet.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 jan 2011, 14:36

robovi88 je napisao/la:Sljedece sezone ocekujem finale LP :lol: 8-) mislim da sam skroman ... :roll:
Evo citam Galliani ponovo zagrizao za Gansa bio bi najbolje pojacanje na svijetu da dodje 8-)
Vec vidim na ljeto

Kupovina : Ganso
Posudba : Criscito (I na kraju sezone ga odkupit)
Free Transfer : Mexes

Odlaze : Inzaghi,Jankulovski,Oddo, Seedorf(mozda) i to je to ;) 8-)

:lol:
Ne diraj mi Pippa,za njega uvijek ima mjesta u Milanu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 jan 2011, 15:29

evo alegri kaže prezadovoljan dolaskom van bomela i kaže da će vjerovatno početi i on i emanuelson sutra, a jedan od njih 100%.
samo volio bi da nastavi merkelu davati šansu mali ima štofa, mogao bi biti vrhunski igrač vrlo brzo.
očekuje se još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka, čak i da ne dođe niko ovo je stvarno lijepo za vidjeti da se nakon par godina stagniranja ponovo ulaže u ovu ekipu, još kad se zna da se stalno kupuju i jako mladi talenti koji su ili u primaveri ili na posudbama, za budućnost netreba brinuti.
ganso se spominje na ljeto
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2011, 16:23

Hvala vam, mnogo vam hvala. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 jan 2011, 16:29

Omerbavarac je napisao/la:Hvala vam, mnogo vam hvala. :D
hvala vama, izgleda džab džaba dođe kapiten bajerna, i to igrač koji vam je bio najstandardniji u zadnje 4 sezone :roll: i sličnog nemate sada
koga ste doveli umjesto njega??
nekog luisa nešto, stvarno vrlo sličan kvalitet i iskustvo :roll: , to je veliki gubitak za bajern i svi vi to znate, a milan nije ništa specijalno s njim dobio ali ni izgubio, win-win situacija za milan, ako bude dobar super svakako je jeftin, a ako ne bude valjao za 6 mjeseci mu se zahvaliti i mirna bosna ;)
ovaj potez bajernove uprave mi nije jasan, kao ni to što ne dovode stopera i napadača, al to je već tuđa briga

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 jan 2011, 16:29

Eto sad jos samo reci da vam nije valjo...

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 jan 2011, 16:31

Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... :x
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2011, 16:35

scudetto je napisao/la:
Eto sad jos samo reci da vam nije valjo...
Meni nije i ja sam presretan njegovim odlaskom. U ovom slucaju sansu ce dobiti igraci koji su bili zapostavljeni. 8-)

@tony-mortale: skinut je sa platne liste sto je jedna velika prednost. ;)
Jos jednom hvala. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 jan 2011, 16:37

van gall je napisao/la:Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... :x
i ja sam tog mišljenja, nisam presretan što je došao u milan igrač sa 34 godine, al i da je prešao u bilo koji drugi klub opet bi mi bajern tu bio nejasan, puštaš kapitena besplatno, a nemaš sličnog igrača

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 jan 2011, 16:41

tony-mortale je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... :x
i ja sam tog mišljenja, nisam presretan što je došao u milan igrač sa 34 godine, al i da je prešao u bilo koji drugi klub opet bi mi bajern tu bio nejasan, puštaš kapitena besplatno, a nemaš sličnog igrača
Ma meni nije jasno kako su ga SAD mogli pustiti djaba pa bolje da je sjedio na klupi pa na ljeto otiso djaba a mogo bi jos dosta pomoci,igraci koji ga trebaju zamjeniti tj Tymo i Gustavo to nemogu sad na polusezoni,trebat ce im vremena...da ga hebes on jos godinu moze odigrati na vrhunskom nivo i pomoci svakoj ekipi...nejasni su mi skroz i mogu samo reci da ce se i sledece 2-3 utakmice osjetiti kolka je greska napravljena...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 25 jan 2011, 18:07

VAN BOMMEL 100% POTPISAO ZA AC MILAN,TAKO PPISU SVI NJEMACKI I TALIJANSKI MEDIJI,CAK JE I TRANSFERMARKT SINOC OKO 23:00h PREBACIO BOMMELA IZ BAYERNA U AC MILAN
PO MENI,BOLJI JE VAN BOMMEL 50% NEGO NAS OCAJNI AMBROSINI
OVE GODINE SVE OSVAJAMO,F-O-R-Z-A---M-I-L-A-N---!-!-!
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jan 2011, 18:10

Trener Milana Massimiliano Allegri pozvao je 20 igraca za utakmicu protiv Sampdoria (talijanski kup četvrtfinale).Na listi se nalaze dva nova pojacanja Van Bommel i Emanuelson.

Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (br. 53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (broj 54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (b. 4), Cassano, Ibrahimović, Oduamadi, Pato, Robinho.

Igrači Out: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzagh

ovo je lose
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 18:37

Hahahha ja sastava al ja ipak mislim da cemo ih dobit, samo kad je tekma i u kolko ?

btw: Sretno Emanuelsonu i Bommelu na debiju

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jan 2011, 18:53

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 34861.aspx

de pogledajte pocetak klipa koliki stomak ima ronaldinho jaooo ne vjerujem da je ovo montaza :S

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 25 jan 2011, 19:03

vam bomel novo pojacanje milana
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te J**+ vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 19:04

meskalin je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video-pogledajte-novu-majstoriju-debeljka-ronaldinha/534861.aspx

de pogledajte pocetak klipa koliki stomak ima ronaldinho jaooo ne vjerujem da je ovo montaza :S
1. Nije montaza
2. Klip se ne moze pregledat jer je prijavljen ko spam ;)
bhmafija je napisao/la:vam bomel novo pojacanje milana

Dobro si skonto :o

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []