FK Slavija

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Chinaglia » 16 maj 2016, 08:34

Pappy, eto, ispadoste
je li ti dosta ironije :mrgreen:

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 14:16

Možel slika terena iz Lukavice

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 maj 2016, 16:25

slika

After party. :D

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 maj 2016, 16:35

fedeltafrotta je napisao/la:Joj danas terena, šta je ono pappy ? pa vodi li iko brigu o terenu ?
Ne pomaže ondje ni primarijus za uređivanje fudbalskih terena. Loše odrađen, a u ozbiljnim zemljama se za tako nešto krivično odgovara.
Chinaglia je napisao/la:Pappy, eto, ispadoste
Nije, ispadamo iz Prve RS. :urnebes:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 16 maj 2016, 21:24

Pappy je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:Joj danas terena, šta je ono pappy ? pa vodi li iko brigu o terenu ?
Ne pomaže ondje ni primarijus za uređivanje fudbalskih terena. Loše odrađen, a u ozbiljnim zemljama se za tako nešto krivično odgovara.
Chinaglia je napisao/la:Pappy, eto, ispadoste
Nije, ispadamo iz Prve RS. :urnebes:
Klasični problem drenaže terena sa kojim se susreću i drugi stadioni u BiH. Još ako ekipa odrađuje i treninge na stadionu, nije ni čudo što je ovakav.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 maj 2016, 18:41

Tesko cete se vratit u Premijerku..
Borac B., Rudar P., pa i Mladost V.O. ... sve su to ekipe s kojima cete igrati derbije naredne sezone, ah zaboravio sam na Leotar T,

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 maj 2016, 20:04

FliX je napisao/la:Tesko cete se vratit u Premijerku..
Borac B., Rudar P., pa i Mladost V.O. ... sve su to ekipe s kojima cete igrati derbije naredne sezone, ah zaboravio sam na Leotar T,
Leotar ispada u Drugu. Nama neće ni biti cilj odmah se vratiti. Treba prvo stabilizovati ekipu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2016, 13:00

@Pappy

Vrtim sinoć kanale na TV-u u sitne sate i naletim na reprizu neke emisije na OSM TV vidim neku političku facu nešto spominje fudbal i zaustavim se tu da vidim šta priča. Pošto sam se kasno uključio u pračenje navedene emisije na kraju sam ja mislim uspio ufatiti da se radi o nekom Ćosiću iz SNSD stranke koji obnaša funkciju u I.Sarajevu, prvi put ga vidim. Voditelj emisije ga direktno pita kakvo je vaše mišljenje po pitanju ispadanja klubova iz RS-a iz premijer lige prvenstveno Slavije. Kaže on kao prvo za ispadanje klubova iz RS-a iz premijer lige su krivi ljudi iz FSRS koji sjede u foteljama u NFSBiH koji su pristali na ovakvo skraćenje lige i ako su znali da će ovakav scenario biti na kraju sezone prvenstveno zato što klubovi iz RS-a ne mogu finansijski da poprate klubove iz Federalnog dijela Sarajeva kao i klubove iz okoline Mostara jer se klubovi iz RS-a većinski samo finansiraju od opština i od nikog više. Kaže da je to bila neizbježna situacija kada je princip ovakvog skraćenje u pitanju, kaže da su ljudi iz FSRS trebali sjesti sa ljudima iz klubova i dogovoriti se šta je najbolje za klubove iz RS-a. Kaže za Slaviju sljedeće: Vidite Slavija je bila dugogodišnji stalni premijerligaš i vidite šta su nam uradili ovim skraćenjem i u kakvu su nas situaciju doveli. Ja sam član upravnog odbora Slavije (nisam znao da vam političari sjede u klubu :mrgreen: ) i kao član ću vam reći sljedeće. Da bi održali finansijsku stabilnost Slavije u Premijer ligi mi smo 12-mjesečni finansijski kvartal koji daje opština I. Sarajevo skratili na davenje kroz 4-mjesečni kvartal jer je tako situacija bila teška, a klub se je morao odražati koliko toliko stabilnim. Kaže da se neće posustajati ni u 1 ligi RS i da će se potruditi da se vrate u PLBiH.
SRETAN BROJ - 1725

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 maj 2016, 17:01

Ljubiša Ćosić, načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo. Da njega i opštine nije bilo ove sezone pitanje je kako bismo i izgurali sezonu, jer su oni dali preko 100 000 KM, što je možda i najveća lova koju neka opština daje za klub u Premijer ligi, a ako pogledamo kolika je ta opština, onda je to nevjerovatan iznos. Nažalost mnoge njegove partijske kolege nisu bile mišljenja da se treba pomoći Slaviji, i podapinjali su joj zbog toga što je Slavija kao klub blizak SDS. Nažalost, te političke igre i rascijepi preko leđa Slavije nas i jesu koštali, jer nisu mogli da se sjedine oko tog pitanja.

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 08 jun 2016, 16:52

Kakav igrač je Barić?

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 jun 2016, 18:18

Sto pitas ovdje o.O :hmmmmm:
Ovaj sto je u Zrinju otisao igrao je za Vitez :kafa:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 jun 2016, 22:45

Ugrovacaboy je napisao/la:Kakav igrač je Barić?

Brz. Tačka. :mrgreen:

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 08 jun 2016, 23:00

Ma mislio sam na Stefana Barića?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 jun 2016, 23:06

Ugrovacaboy je napisao/la:Ma mislio sam na Stefana Barića?

Eto ti gore odgovora. :D Sa brzinom počinje i završava se njegova priča. A za naše lige i to mu je od velike koristi, ako ima saigrače koji će to znati sa njim iskoristiti.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 12 jun 2016, 09:50

Veterani Slavije igrali prijateljsku protiv Famosa... steta sto nisam bio na toj tekmi bas mi je zao...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 jun 2016, 22:18

Bane Berjan novi trener. Do zadnjeg dana je bilo da Milko ostane, a da u tom slučaju Bane bude pomoćnik, ali je na kraju ipak odlučeno da Bane preuzme ekipu.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 jun 2016, 23:18

Bane cini mi se da je pravio dobre rezultate sa kadetima od kad ih je on preuzeo...evo citam da ce Boskovic najvjerovatnije ostati hajde nek je pocelo da se sklapaju kockice za predstojece prvenstvo...dosad smo citali samo o odlascima sto je mora se priznati bilo pravo razocaravajuce ali valjda ce sad doci vrijeme da citamo i o pajacanjima za nas klub...

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 17 jun 2016, 16:07

Kako se u Istočnom Sarajevu gleda na unitarizaciju Republike Srpske ? http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-se ... ece/197827

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 jun 2016, 17:49

Ko im **** mater, navikli smo na to. Nekome milioni, nekome mrvice. ;)

Sve je bilo jasno onog trenutka kada je prešjednik rekao da treba doći podržati Bojac u utakmici protiv Viteza. A Slaviju, koja isto tako ima šanse za opstanak ko ****. E pa prešjedniče ne ide to tako.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 17 jun 2016, 20:43

evo po prvim izvjestajima su izgleda ispusili foru na ovoj donatorskoj veceri...nedovoljan odziv zvanica...a sto rece Pappy ko ih yebe mi gledamo samo sebe imamo mi dovoljno svojih problema ali je stvarno jadno jadno i zalosno da se otvoreno staje na stranu jednog kluba kao da ostali uopste nepostoje...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.