Da se ne lazemo, Zakaric je puno vece ime i bolji igrac od ovog i svi bi smo mu se vise obradovali.
Ali haj da vidimo, mozda dokaze da je dobar.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da se ne lazemo, Zakaric je puno vece ime i bolji igrac od ovog i svi bi smo mu se vise obradovali.
Nikad, jedino Tatar je trenutno za prvih 11, Krste i Milanovic rezerve, i ocigledno ovaj novo krilo, ja nisam zadovoljan meni on nije taj kvalitet al hajd yebaji ga
Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
I mene to bas interesuje.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
Kakvi su sve igraci u reprezentaciji dobivali pozive gluho bilo.Kojim kanalima se uvali u repku,da ga talnu u Patrizan nilad mi nece biti jasno.Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:37Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
A ko je ovaj uopste?
Zakaric se bar dokazao u ovoj ligi, gdje je realno prekucao u dva navrata.
Sta je Ivan do sad u karijeri uradio?
Nista protiv momka, nadam se da ce biti najbolji igrac lige, ali hajmo biti realni.
Dosao u repku preko menadzera i zbog njihovih talova, nikad on nije bio kapacitet za repku, kao sto nije ni Saric ni dosta njih, zato nam je i repka hvala Bogu na dobrim granama.Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:37Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
A ko je ovaj uopste?
Zakaric se bar dokazao u ovoj ligi, gdje je realno prekucao u dva navrata.
Sta je Ivan do sad u karijeri uradio?
Nista protiv momka, nadam se da ce biti najbolji igrac lige, ali hajmo biti realni.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.