Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta sеrendate bolan, kad sam ja prognozirao ubjedljivu pobjedu? Samo sam govorio da bi mnogo realnija bila nasa pobjeda od njihove, ali da bi remi svakako bio ocekivan. De citirajte mi postove pa da vidimo.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- Tristan
- Kontakt:
Najveca brojnost Lesinara u zadnje 3 godine i to bas u terminu kad se igrao beogradski derbi. Mozes uzeti konopac, naci dobro drvo i lagano...arhimed89 je napisao/la:Banjalucani navalili na stream pa pukao![]()
![]()
Lesinari preko WFii-a sa JNA stadiona prate rezultat posto je vecina na derbiju u Srbiji
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jeste al da je ovo zadnje kolo i da dobijete 8 bodova za pobjedu.RedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I ja isto mislim da je ovo vise kiks nego osvojen jedan bod ali opet mislim da su itekako zadovoljni jer Sloboda je tim koji u gostima ide na nulu pa ko god bio domacin.RedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa dobro pred nama je,imam pravo da mislim i da se nadam,to je moje misljenje,al samo ako sutra pobjedimo,ako ne onda se sve mijenja,al lakapo tjerat cemo sewobly92 je napisao/la:Jeste al da je ovo zadnje kolo i da dobijete 8 bodova za pobjedu.RedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Prije ce Zrinjski sutra pobjediti nego Sarajevo..
Sutra po Slobodu vas remi i pobjeda Zelje dobar scenarij.
Ma oni sad nesto glume,a svi su ovdje najvljivali pobjedu,i bili su 99%ubjedjeni u istu,al neka ih lakapo tek je pocelosajo10 je napisao/la:I ja isto mislim da je ovo vise kiks nego osvojen jedan bod ali opet mislim da su itekako zadovoljni jer Sloboda je tim koji u gostima ide na nulu pa ko god bio domacin.RedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()

Ja sam rekao AKO,ja nisam rekao da cemo sigurno pobjediti,sve je otvoreno,e jbg sad vise niste sami sebi dovoljni,sad se i drugi pitajutuzlak1987 je napisao/la:Prije ce Zrinjski sutra pobjediti nego Sarajevo..

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja se jedino plasim da Zrinjski ne pobjedi..RedEvil je napisao/la:Ja sam rekao AKO,ja nisam rekao da cemo sigurno pobjediti,sve je otvoreno,e jbg sad vise niste sami sebi dovoljni,sad se i drugi pitajutuzlak1987 je napisao/la:Prije ce Zrinjski sutra pobjediti nego Sarajevo..
Sutra po Slobodu vas remi i pobjeda Zelje dobar scenarij.![]()
Do kraja ima dosta i svasta ce se izdesavati.
A protiv Borca sam najavljivao da ce biti tesko i oni ostaju u ligi 100%. Ovo je ipak PL, a mi smo domacinska ekipa tako da kakav god omjer snaga bio Slobodi ce gostovanje Borcu uvijek biti zafrkano.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ocajne posjete i danas, Banja Luka je malo popravila dojam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
tPostao/la Lakoste » 27 feb 2016, 19:01
Sloboda je lose fizicki pripremljena. To je ono sto sam pisao i sto se ispostavilo tacnim. Nemaju snage da zadnjih 20 minuta naprave valjan pritisak na nepripremljeni Borac. Upozoravao sam an Seferovica...
Sarajevo sa sutrasnjom pobjedom se kristalise u glavnog favorita za titulu, s bodom bi ostala neizvjesnost do kraja a sa porazom Zrinjski bi gotovo pa sigurno bio novi prvak.
kakvih sve pacijenata ima ovdje

Sloboda je lose fizicki pripremljena. To je ono sto sam pisao i sto se ispostavilo tacnim. Nemaju snage da zadnjih 20 minuta naprave valjan pritisak na nepripremljeni Borac. Upozoravao sam an Seferovica...
Sarajevo sa sutrasnjom pobjedom se kristalise u glavnog favorita za titulu, s bodom bi ostala neizvjesnost do kraja a sa porazom Zrinjski bi gotovo pa sigurno bio novi prvak.

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Moj ce Zeljkan sutra imati 15.000MortemHz je napisao/la:Ocajne posjete i danas, Banja Luka je malo popravila dojam

Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.
Evo ako nekog zanima pogled na Istok danas, mada ima tu jos ljudi koji su usli, ovo je malo prije pocetka utakmice, a i nas su zbili u onaj kavez, tacno ne mozes skakati normalno. Treba skloniti one ograde

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne treba vas ni puštati iz ovog kaveza, i jeste svakako za zološkog. Jesu li vam bacale Fukare banane?PiromanBL je napisao/la:Evo ako nekog zanima pogled na Istok danas, mada ima tu jos ljudi koji su usli, ovo je malo prije pocetka utakmice, a i nas su zbili u onaj kavez, tacno ne mozes skakati normalno. Treba skloniti one ograde
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Šuti bolan šuti, ćuti , dig se . šta ti jeRedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()

Nemoj to da bi gdje rekao pred rajom, čut će te pa će ti se smijat .
poz
Ovaj @PipiKratkaKita i ne radi nista ovdje osim sto balavi o nama raznorazne bljuvotine 

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Volio bih i ja da dobijete, iz mnogo razloga, al to neće biti lako. De vi to ostvarite, pa ćemo se dogovorit za to tjeranjeRedEvil je napisao/la:Pa dobro pred nama je,imam pravo da mislim i da se nadam,to je moje misljenje,al samo ako sutra pobjedimo,ako ne onda se sve mijenja,al lakapo tjerat cemo sewobly92 je napisao/la:Jeste al da je ovo zadnje kolo i da dobijete 8 bodova za pobjedu.RedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()
![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hajd vi smijurije i horovi,vi se trebate u cirkusu takmicit za najbolju tacku,nije za vas lopta sinesamozeljo1987 je napisao/la:Šuti bolan šuti, ćuti , dig se . šta ti jeRedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()
![]()
![]()
Nemoj to da bi gdje rekao pred rajom, čut će te pa će ti se smijat .
poz

@wobly92
Ja sam rekao AKO,vidjet cemo,nece biti lako ni njima ni nama,mi iskreno nemamo sta izgubit a pobjedom dobijamo puno,mozda remi bi nam i valjao,a ako pobjedimo drz'te se,dolazimo

Ja sam rekao AKO,vidjet cemo,nece biti lako ni njima ni nama,mi iskreno nemamo sta izgubit a pobjedom dobijamo puno,mozda remi bi nam i valjao,a ako pobjedimo drz'te se,dolazimo

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Mana, Proximic, svrakino1921 i 15 gostiju.