Prosle godine isti slucaj odnosno jos gori Zvijezda-Sarajevo , utakmica koja se nije smjela odigrati.Tu smo utakmicu dobili , a pitanje bi bilo kad bi ponovili tu tekmu da li bi pobjedili .Ovdje nista ne govorim licno protiv Borca , samo je travnjak uzasan bio , pogotovo za ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je SlobodaPiromanBL je napisao/la:Sto bi se reklo, na muci se poznaju junaciSuki46 je napisao/la:Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bod u BL je odlican za Slobodu..Borac se bori za opstanak i ne smiju gubiti bodove kod kuce..Mislim da im je ovo danas jedan veliki kiks..Sutra dva velika derbija..Ja bi bio zadovoljan sa bodom u MO, a volio bi i da na grbavici bude X
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ma znam, bilo je malo sarkazma u toj mojoj poslovici, ali i u ligi 12 ce biti vise od pola losih stadiona, plus sto kod nas voli kisa pasti prije utakmice, pa koliko god bio dobar teren raskvasi se i ode sve u tri lijepe. Iz tog razloga je nepptrebno raditi pripreme na nekim visokokvalitetnim travnjacima, jedino ljetne ako ce klub u kvalifikacije za evropska takmicenja, pa da se naviknu igraci, ali zimsku odraditi negdje na taj princip, nako cega se po svoj logici ocekuju losi tereni... Nema potrebe. Jos cemo mi imati kaljuze nakon kise tako da bolje se tokom priprema navici na to nego kasnije kme kmeSuki46 je napisao/la:Prosle godine isti slucaj odnosno jos gori Zvijezda-Sarajevo , utakmica koja se nije smjela odigrati.Tu smo utakmicu dobili , a pitanje bi bilo kad bi ponovili tu tekmu da li bi pobjedili .Ovdje nista ne govorim licno protiv Borca , samo je travnjak uzasan bio , pogotovo za ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je SlobodaPiromanBL je napisao/la:Sto bi se reklo, na muci se poznaju junaciSuki46 je napisao/la:Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
prisutanod1964
Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.Suki46 je napisao/la:Prosle godine isti slucaj odnosno jos gori Zvijezda-Sarajevo , utakmica koja se nije smjela odigrati.Tu smo utakmicu dobili , a pitanje bi bilo kad bi ponovili tu tekmu da li bi pobjedili .Ovdje nista ne govorim licno protiv Borca , samo je travnjak uzasan bio , pogotovo za ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je SlobodaPiromanBL je napisao/la:Sto bi se reklo, na muci se poznaju junaciSuki46 je napisao/la:Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.
No,možda malo nevezano,ali danas sam posmatrao utakmicu Partizan - C.Zvezda.Teren je bio OK ali jedan drugi element,koji je možda čak i važniji,
bio je katastrofalan i direktno je uticao na krajnji rezultat.Mislim na sudije.Radilo se o najvažnijoj tekmi u prvenstvu Srbije,koja nije odlučivala ništa,
ali je pitanje prestiža. I šta se dešava. U takvoj utakmici suci,pa slobodno mogu reći,totalni amateri,upropaste tim koji je u zaostatku 30-tak bodova.
Iskreno se nadam da mi u ovoj sezoni nećemo imati priliku gledati takvo amatersko suđenje i da isto neće odlučivati o prvaku BiH.
- amazon
- Kontakt:
E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ziv ti bio, kod njih nema regularnog sudjenja ni pravog fudbala bez namjestanja ihahaj. Sve je podredjeno ciganselskim komunjarama.prisutanod1964 je napisao/la:Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
No,možda malo nevezano,ali danas sam posmatrao utakmicu Partizan - C.Zvezda.Teren je bio OK ali jedan drugi element,koji je možda čak i važniji,
bio je katastrofalan i direktno je uticao na krajnji rezultat.Mislim na sudije.Radilo se o najvažnijoj tekmi u prvenstvu Srbije,koja nije odlučivala ništa,
ali je pitanje prestiža. I šta se dešava. U takvoj utakmici suci,pa slobodno mogu reći,totalni amateri,upropaste tim koji je u zaostatku 30-tak bodova.
Iskreno se nadam da mi u ovoj sezoni nećemo imati priliku gledati takvo amatersko suđenje i da isto neće odlučivati o prvaku BiH.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Realno .amazon je napisao/la:E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila![]()
Nabiji loptu Ahmetoviću se zove igra po zemlji
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- amazon
- Kontakt:
Zeba je nabije, Ahmetovic skace u prazno po zemljiBesic je napisao/la:Realno .amazon je napisao/la:E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nabiji loptu Ahmetoviću se zove igra po zemlji![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
sportskilaik
- Kontakt:
RedEvil je napisao/la:@sportskilaik
Jel se pise nabijem te,ili na bijem tebudi pozzz
broj licne karte i diplomu srednje skole prilagat uz registraciju na forum, moze i uvjerenje od psihijatra.
Bra'o ti ga bate,imas ga pravo u jednu rukusportskilaik je napisao/la:RedEvil je napisao/la:@sportskilaik
Jel se pise nabijem te,ili na bijem tebudi pozzz
![]()
broj licne karte i diplomu srednje skole prilagat uz registraciju na forum, moze i uvjerenje od psihijatra.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Beduin
- Kontakt:
Slobodi bod odlican, posebno ako to isprate sa 3 boda protiv Radnika. Borac se pojacao i sigurno u nastavak sezone ulazi jaci u svakom segmentu, dosta se ljudi ukljucilo oko tog kluba, marketing, i sve to bi moglo uticati na njihov opstanak, od jacih protivnika samo im jos Sarajevo dolazi na megdan sto bi mogla biti izuzetno teska utakmica i za sarajlije, posebno sto ce do tada i Borac imati priliku da jos bolje uigra sve te nove igrace.
Ja bih sutra najzadovoljniji bio pobjedom Zelje i remijem u Mostaru tako da bi i Sloboda bila skoro pa na istom. Cak i pobjeda Sarajeva mi zvuci bolje od pobjede Zrinjskog, prvenstveno iz sportskih razloga.
Cak sam ubijedjen u pobjedu Zelje, ne znam zasto.
Ja bih sutra najzadovoljniji bio pobjedom Zelje i remijem u Mostaru tako da bi i Sloboda bila skoro pa na istom. Cak i pobjeda Sarajeva mi zvuci bolje od pobjede Zrinjskog, prvenstveno iz sportskih razloga.
Cak sam ubijedjen u pobjedu Zelje, ne znam zasto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
prisutanod1964
Ipak je ovo danas bilo preofirno i, da ne kažem neku težu riječ, toliko providno.PiromanBL je napisao/la:Ziv ti bio, kod njih nema regularnog sudjenja ni pravog fudbala bez namjestanja ihahaj. Sve je podredjeno ciganselskim komunjarama.prisutanod1964 je napisao/la:Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
Ipak je bila tekma za prestiž ali da ne duljim. Nadam se da kod nas ipak neće biti ovakvih sranja,mada ih je,
u bliskoj prošlosti itekako bilo.
-
prisutanod1964
Ipak je ovo danas bilo preofirno i, da ne kažem neku težu riječ, toliko providno.PiromanBL je napisao/la:Ziv ti bio, kod njih nema regularnog sudjenja ni pravog fudbala bez namjestanja ihahaj. Sve je podredjeno ciganselskim komunjarama.prisutanod1964 je napisao/la:Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
Ipak je bila tekma za prestiž ali da ne duljim. Nadam se da kod nas ipak neće biti ovakvih sranja,mada ih je,
u bliskoj prošlosti itekako bilo.
Po nekoj logici forumasa ko pobjedi u mostaru on je prvak...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaju ljudi,sta ti je...posebno ovi stručnjaci sa foruma...tako su skontali i da smo mi danas kiksali u toj borbi....valjda su kontali da će Sloboda imat 12 od 12 na proljecesamirr je napisao/la:Po nekoj logici forumasa ko pobjedi u mostaru on je prvak...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Čitam i ibretim se.samirr je napisao/la:Po nekoj logici forumasa ko pobjedi u mostaru on je prvak...
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Suljo20002
- Kontakt:
Jedva cekam da gledam Selju ...
Ne bude li ko slusao Sablju on ce ha torbicom mlatnut
Ne bude li ko slusao Sablju on ce ha torbicom mlatnut
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Mi imamo nešto što vi nikad nećete doživit.. Hor kao hor mozes se smijat sad, ali ako ispadne sve kako je zamisljeno mnogi ce se divit tome..RedEvil je napisao/la:Hajd vi smijurije i horovi,vi se trebate u cirkusu takmicit za najbolju tacku,nije za vas lopta sinesamozeljo1987 je napisao/la:Šuti bolan šuti, ćuti , dig se . šta ti jeRedEvil je napisao/la:Ovo je kiks slobode,pa nek misle sta hoce,oni su ovdje 3-cu davno upisali,al nedade se,sutra ako se poklope rezultati,mislim ako Saraj'vo pobjedi,moci cete samo pozdravit novog/starog sampiona,jer ako pobjedimo sutra mi smo prvaci svidjelo se to nekom ili ne![]()
![]()
![]()
Nemoj to da bi gdje rekao pred rajom, čut će te pa će ti se smijat .
poz![]()
![]()
Kad ste vi napravili sta na koševu, samo znate razapet onaj dres od Turkisha i to vam atrakcija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko voli PL BiH danas mu je praznik fudbala
Vjerovatno ce sve ekipe igrati oprezno i cekati svoju sansu..
Vjerovatno ce sve ekipe igrati oprezno i cekati svoju sansu..
amazon je napisao/la:E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila![]()
Puna podrska danas za najbolju trebu sa Grbavice Edisu, uz pjesmu Ljube Alicica "Crveno obuci" !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.