Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 23:27

FKKC1932 je napisao/la:Mladen Marić?
Ma kolega tvoj , ma znas ga
imao nervni slom 11.09.2001

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 23:40

Rio Ferdinand: "Raul je najbolji igrac protiv kojega sam ikada igrao"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 dec 2012, 00:00

Malterego je napisao/la:Kakvi smo mi paćenici , mi navijači Reala. :lol:
Zašto branite Mourinha , kad mu je čitava momčad van forme.Normalno da je on kriv za ovih minus 13 bodova.
Kmečite na sudije , a kad se nama svira penal vs Levante koji blago rečeno je napravljen na 2 metra od 16terca.
Kad naši igrači daju golove iz ofsajda , i ostala sranja.Tad se šuti i čeka kad će se Barca dati gol iz dvomilimetarskog ofsajda pa da možemo pričati o tome 77 dana.
Mourinho je kriv što mi kad gubimo , kratorsku palicu prepuštamo Pepeu , koji dugom loptom ne može pogoditi zgradu a kamoli igrača.On je kriv što primamo toliko golova iz prekida , što nam svaki tim može zabiti kad hoće gol.Stvar je taktike i uigranosti , a imao je dvije godine za to i nije uspio(pričam o ovoj sezoni).Madrid je preveliki zalogaj za njega.
Pa čovječe mi smo sebi dozvolili da protiv Vallodolida zadnjih 15ak minuta krademo vrijeme , premještamo kamermanske opreme samo da bi isčupali 3 boda.I vama je opet Mou dobar i nije do njega.
A ne nadam se boljem dok nas predvodi čovjek koji igra za ličnu statistiku , i kome je jedini cilj stići Messija po golovima.Lijepo ga dati šejkovima i počet igrat igru koja je nekad krasila Madridski tim.Sad smo jad , čemer, tuga i sve ostalo.Kad gubimo , izvuci nekog iz odbrane i nakamaraj ofanzivce.Ubaci Modrića,Kaku , Callejona stavi na lijevi bek.Nikakvog sistema igre , nikakve ideje.Samo nabijanje lopte.pisao bi danima ali mi se neda stvarno.
Ne vidite neke tako očite stvari.

nisi ni 10 postova zaredo a vec si medju glavnim konkurentima za kantu godine , cuj ronalda prodati !? zaboli mene qrac nek igra za svoje matere , sestre statistiku , meni je bitno da doprinosi klubu i igri a Ronaldo je za kratak period donio mnogo toga klubu , 169 golova u 169 utakmica je ogromna brojka a tebi je vjerovatno Cristiano medju najomrazenijim igracima i zato pises te gluposti , mani se retardiranih prica tipa p.eder ovo ono nema pojma , vec postuj igraca u ovom slucaju igracinu .

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 18 dec 2012, 00:03

Raul_64 je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Mladen Marić?
Ma kolega tvoj , ma znas ga
imao nervni slom 11.09.2001

slika
Ma rekoh, po čemu je moj kolega relevantan, dakako da znam o kome se radi :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 dec 2012, 00:12

slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2012, 00:27

[youtube][/youtube]

ramos cestita praznike na nekom nepoznatom jeziku (trebo je bit engleski ) :lol: :lol: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 dec 2012, 00:40

Moji tipovi od tih dole su : Zidane, Karanka, Hiddink, Torril.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 dec 2012, 00:43

Jel' i ja moram svog rec? :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 dec 2012, 00:46

L_blancos je napisao/la:Moji tipovi od tih dole su : Zidane, Karanka, Hiddink, Torril.
Samo bez Hiddinka ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 dec 2012, 00:50

Sinoc je Nou Camp zagrmio u stilu narodnjacke pjesme :mrgreen: Jozo ostani, mi te volimo :P :D

Sad ozbiljno... mislim da Perez nije tolika ovca da mu urući nogu u pakaš tek tako- zato što su ga mediji uzeli na zub....to tako ne ide u profi klubovima.
Prije svega jer valja platiti još godinu ugovora, koliko još veže Jozu za Real...a pitanje je i kakvog slobodnog a kvalitetnog trenera mogu naci, jer ova ekipa Reala je selektirana po Jozinom ukusu.
A da se Jozun (koji je svakako ptica selica) zasitio Reala, to je vec postalo ocito u zadnje vrijeme.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 18 dec 2012, 00:58

Ima tu dobrih kandidata, ali nema dvojbe da bi najsretniji bio kada bi se vratio señor Vicente "Šuma".
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 dec 2012, 01:00

iDon je napisao/la:Ima tu dobrih kandidata, ali nema dvojbe da bi najsretniji bio kada bi se vratio señor Vicente "Šuma".
Ne bi on nikad prihvatio da ponovo trenira klub. Pogotovo ne dok je Cvjetko predsjednik.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 dec 2012, 01:01

D10S je napisao/la:Jel' i ja moram svog rec? :D
Nema potrebe da i ovdje pocinjemo. :D

Zole
Guus je po mom misljenju jedan od najboljih strucnjaka na svijetu, nije toliko ime kao Mou ili Ancelloti ali mislim da je u stanju izvuci vise od ovog Reala. Inace on je za mene uvijek bio favorit tu ali, ako nista zbog godina, tesko je njega ocekivati.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 01:02

Raul, ako ne on, onda Wenger ;)
Del Bosque neće, ostali nista

iako bi najbolje bilo staviti bparenu ili Romaria ipak su to najveci zaljubljenici u Real i lik i djelo Jose Mourinha :mrgreen:

Gus je bio strucnjak, trenutno on nije realna opcija, zastario je nista on novo nema donjeti, dok je ovaj Svabski selektor procitan
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 dec 2012, 01:03

Guardiola slobodan a oni biraju izmedju ovih kvazi-strucnjaka. :?

Evo me u stilu LBJ-a i D10S-a.
Whahahaha
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 18 dec 2012, 01:06

Ovi hohštapleri a la el bi džej em vi pi i iDon toliko žele odlazak Mourinha ovdje pred nama da to nije normalno, iako svi znamo da je i za njih Mourinho jedan i jedini. Jednostavno se ne mogu pomiriti sa činjenicom da će Posebni ostati u Real Madridu i nakon ljeta bez obzira na ove sudijske rezultate koji su produkt Platinijevog dekreta. A to je jasno i Perezu koji je za javno iznošenje podrške Mourinhu dobio aplauz dvije hiljade i još nekoliko desetina bitnih članova, odnosno sociosa kluba koji su očigledno spoznali namjere Marce da Mourinha što prije otjeraju iz Madrida jer ne mogu dobiti intervju koji bi tiražu povećao za nekih 50%.

Ono što je ovdje jako bitno napomenuti, jeste da ovi megalomani kao što je ovaj novi lik koji je pokupio svu pamet svijeta koja se kosi svim činjenicama, podacima i statistikama, jednostavno žude za novinama u klubu, pa makar to bio dolazak novog trenera ili novog pojačanja vrijednog 50 miliona eura.

Ne bih se čudio da čujemo komentare tipa - dovedimo Hazarda, dovedimo Falcaoa (diosu za dušu :mrgreen: )...
Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 18 dec 2012, 01:12, ukupno mijenjano 3 puta.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 dec 2012, 01:08

M4kaveli je napisao/la:Guardiola slobodan a oni biraju izmedju ovih kvazi-strucnjaka. :?
Benitez je za Narkomana doktor nauka.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 dec 2012, 01:12

Da li si shvatio ironiju ?
Pokusao sam te imitirati, ali vidim da nije uspjelo. :D
A i ne vjerujem nesto da je taj Benitez bolji od Guardiole.
Ustvari, uvjeren sam da nije ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 dec 2012, 01:13

Dovedite Maghata da se igracima Reala zgadi fudbal :D

Mogu misliti al ih on silovo na treninzima
Thomas Müller - Fußballgott

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 01:13

FKKC1932 je napisao/la:Ovi hohštapleri a la el bi džej em vi pi i iDon toliko žele odlazak Mourinha ovdje pred nama da to nije normalno, iako svi znamo da je i za njih Mourinho jedan i jedini. Jednostavno se ne mogu pomiriti sa činjenicom da će Posebni ostati u Real Madridu i nakon ljeta bez obzira na ove sudijske rezultate koji su produkt Platinijevog dekreta. A to je jasno i Perezu koji je za javno iznošenje podrške Mourinhu dobio aplauz dvije hiljade i još nekoliko desetina bitnih članova, odnosno sociosa kluba koji su očigledno spoznali namjere Marce da Mourinha što prije otjeraju iz Madrida jer ne mogu dobiti intervju koji bi tiražu povećao za nekih 50%.

Ono što je ovdje jako bitno napomenuti, jeste da ovi megalomani kao što je ovaj novi lik koji je pokupio svu pamet svijeta koja se kosi svim činjenicama, podacima i statistikama, jednostavno žude za novinama u klubu, pa makar to bio dolazak novog trenera ili novog pojačanja vrijednog 50 miliona eura.

Ne bih se čudio da čujemo komentare tipa - dovedimo Hazarda, dovedimo Falcaoa...

mali sjecas se ovog :mrgreen:

slika
slika

kad ce vise taj zrijeb
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.