benko21 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:46A kaj ti bum rekel, stari. U nogometu prođeš sve, znojiš se u različitim dresovima, promijeniš desetine gradova, svlačionica, domova. Ali ima taj jedan stadion, ima jedan grad i jedan klub, jedna svlačionica u kojima si se, kad premotaš film, osjećao kao nigdje drugo. A ima i jedna tekma u koju stane sve što je voljalo u karijeri, koja ti popravi loš dan kad je se sjetiš i zbog koje ti navijači i danas pjevaju sevdalinku. Teško možda nama sa strane na prvu skužit da navijači u Sarajevu ne mogu normalno živjet, radit, spavat kad znaju da njihov klub nije dobio ljutog rivala 6 godina. Gube kosu, dobijaju kile i mole Boga da im pošalje nekoga ko će promijenit stvar pa da se život može vratit u normalu. A tog dana na Grbavici bordo armiji poslao je mene da kao Giggs uletim u Željin kazneni, skinem proklestvo i postanem prvi vijesnik titule naredne godine. Trenuci su to kad se tetoviraš zauvijek u pamćenje onih što luduju na tribini, kad postaješ besmrtan, kad skontaš da bi ti poslije toga oprostili i 5 autogolova. Danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati
nikad necu zaboraviti onaj njegov gol koja ludnica
da ga hoce nano da ga hoce joj nanice....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- RajaBa1983
- Kontakt:
moze biti ja koliko vidim desne igra prvu ligu ovi iz kazahstan isto prvu ligu plus skuplji su ekipe od našZip je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:14Mi smo trecerazredna ekipa drug... Da nema sime nista nebi znali![]()
Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 28 jan 2020, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Desna i Tobol su jači od nas, Radnički nije. Dosta solidne prijateljske utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
:historicar:
Sreca pa nemamo 3 tima na platnom spisku pa moraju to radit sa Ljubuskim, Rudarom.. njihovi igraci vise vrijede i bolji su protivnik.. mada nase rezerve dobijaju 10 puta vecu platu...Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:13Drug moj...
Radi se o pripremnim mecevima,gdje se uigravaju varijante...
Po toj logici ni jedan jaci klub onda nikada s nama ne bi odigrao tekmu, svi bi igrali pripremne sa Liverpulom, MU, MC, Realom...

Zaboravio si Barcelonu, Bayern... Il ovi desno lijevi il Evropski sampioni, nema nikog vise..
@RajaBa1983
Niko... Se*em bezveze..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ukrajinska liga - 25. na svijetu prema IFFHS listi
Kazahstanska liga - 40. na svijetu prema IFFHS listi
JSL - 20. liga na svijetu prema IFFHS listi
BHTPL - 95. liga na svijetu prema IFFHS listi.
Ko igra sa nižerazrednim protivnicima, pitanje je.
Kazahstanska liga - 40. na svijetu prema IFFHS listi
JSL - 20. liga na svijetu prema IFFHS listi
BHTPL - 95. liga na svijetu prema IFFHS listi.
Ko igra sa nižerazrednim protivnicima, pitanje je.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu listu kao da je neko dijete sastavljalo
Baš. Čitam neki dan MLS iza Zambije, čini mi se.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zašto? Sve tri lige su daleko iznad naše, redaju uspjehe na evropskoj sceni dok se mi i kone prepucavamo ko je primio 7 il 8 komada u pretkolima za EL i LP.
Ako već simidobar spominje perolaku kategoriju u fudbalu, u prenesenom značenju su to rangovi liga. Nama su protivnici po mjeri od 90. do 100. lige.
Naravno da je takva kategorizacija u fudbalu enormna glupost, al eto, kad već pričamo na tu temu...
Bordo tim će u Antaliji odigrati tri kontrolne utakmice. Prva je na rasporedu 2. februara protiv Desne (Ukrajina). Izabranici Vinka Marinovića potom će 6. februara odmjeriti snage s Radničkim iz Niša (Srbija), a posljednja provjera zakazana je za 9. februar, kada će se sastati sa Tobolom (Kazahstan).
Mislim da je ovo kiks zvanicne, sutra odmah igramo prvu.
Mislim da je ovo kiks zvanicne, sutra odmah igramo prvu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AngelDiMaria
- Kontakt:
To skoro lave, imas kafu od mene
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
A i to sto kažes...simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:24Sreca pa nemamo 3 tima na platnom spisku pa moraju to radit sa Ljubuskim, Rudarom.. njihovi igraci vise vrijede i bolji su protivnik.. mada nase rezerve dobijaju 10 puta vecu platu...![]()
Zaboravio si Barcelonu, Bayern... Il ovi desno lijevi il Evropski sampioni, nema nikog vise..
@RajaBa1983
Niko... Se*em bezveze..![]()
Znaci nismo trebali s njima igrati...Nema veze sto su prijateljske,gdje ce Rudar s nama odmjeriti snage...Vala bas sramota...
Nisam zaboravio ostale klubove koje pominjes,ali mislio sam da nemam potrebu izdvajati sami vrh svjetskog fudbala,s kim bi ostali trebali igrati samo prijateljske tekme ako žele napredak...

Sve su lige jace od nase tu nema rasprave, ali IFFHS liste su generalno cisto sranje nevezano za ovo gore sto s napisao.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moramo istraziti ovo oko Suljica,vidimo se za 15 min sa informacijama 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato što je predmet ismijavanja i jednostavno nije tačna.skoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:29Zašto? Sve tri lige su daleko iznad naše, redaju uspjehe na evropskoj sceni dok se mi i kone prepucavamo ko je primio 7 il 8 komada u pretkolima za EL i LP.
Ako već simidobar spominje perolaku kategoriju u fudbalu, u prenesenom značenju su to rangovi liga. Nama su protivnici po mjeri od 90. do 100. lige.
Naravno da je takva kategorizacija u fudbalu enormna glupost, al eto, kad već pričamo na tu temu...
Zna se šta je tačno i zvanično. Na stranu naša slaba liga, na toj listi ima more gluposti, mislim da je Kolumbija 4. na svijetu ili tako nešto..

Nije samo karta prodata, prodat je i program. Ako je original vrijedi, ako je program fuš dobro se zezno jer se reprint moze naci vrlo jeftino. Karta isto vrijedi bruku...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam zaboravio ali ima dosta fula i to ne u fazonu da li je jača portugalska od ruske gdje i možeš malo rasmisliti o tome nego ta zambija, kolumbija i to.
Kad opet naletiš u Brezu.

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, mnon46 i 58 gostiju.