Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Jelen Super liga Srbije
kiks Partizana protiv Čukaričkog, Zvezda ulazi u play-off i derbi sa +2
Kaze Stanojevic kako oni iz Partizana ne mogu nametati sudijama pritisak
Partizan prije koji dan

-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Baš smiješna ova liga, sve ide u prilog Zvezdi. Evo Partizan stave da igra u 14h dok Zvezda igra noćnu utakmicu. Nitko drugi ne može biti prvak
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Prvak je onaj koji najvise pokaze...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 15:03Baš smiješna ova liga, sve ide u prilog Zvezdi. Evo Partizan stave da igra u 14h dok Zvezda igra noćnu utakmicu. Nitko drugi ne može biti prvak
Ne znam kakve veze ima ko kada igra. Zvezda je proslo kolo igrala u 16:00, Partizan u 18:00. Isto tako kolo prije toga...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ako je vikend onda ok ti termini ali srijeda u 14:00 je maloumna odluka
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Isto je svima. Kazem ti, proslu srijedu je Zvezda igrala u 16:00...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prema najavama mogla bi predstojeca sezona biti jedna od najjacih u posljednjih 30 godina. Cukaricki se fino pojacava, u Vojvodini i Radnickom su najave da ce biti puno jaci nego protekle sezone. Tu su i TSC i Napredak.
Mocart novi sponzor lige.
Trebalo bi biti znatno vise para za klubove.
Samo takmicenje bi trebalo biti bar malo neizvjesnije i kvalitetnije.
Sto se prelaznog roka tice, po ovom sto sam ispratio Vojvodina i niski Radnicki su najvise uradili i najvise dovodili.
U Radnickom su evidentno shvatili, a pouceni iskustvom Jamkama i Micibucija, da se moraju trazit stranci za iskorak. Doveli su francuskog beka Gakua, gruzijskog stopera Tolordava i latinosa Arauja koji jos nije zvanicno potpisan.
Sto se Vose tice oni su krpili kljucne pozicije al jos nisu rijesili pitanje stopera i 10/ke.
Cukaricki opet solidan prelazni rok. Tsc i Napredak skromno za sada. Ostale ne treba ni pominjati.
Sto se prelaznog roka tice, po ovom sto sam ispratio Vojvodina i niski Radnicki su najvise uradili i najvise dovodili.
U Radnickom su evidentno shvatili, a pouceni iskustvom Jamkama i Micibucija, da se moraju trazit stranci za iskorak. Doveli su francuskog beka Gakua, gruzijskog stopera Tolordava i latinosa Arauja koji jos nije zvanicno potpisan.
Sto se Vose tice oni su krpili kljucne pozicije al jos nisu rijesili pitanje stopera i 10/ke.
Cukaricki opet solidan prelazni rok. Tsc i Napredak skromno za sada. Ostale ne treba ni pominjati.
Cukaricki je po meni odradio najbolji prelazni rok. Ivanovic i Luka Adzic ce sigurno praviti razliku u Superligi, Vujadinovic je veoma dobar i iskusan stoper. Pri tome su zadrzali najvaznije igrace, sem Rakonjca koji je ranije prodan Lokomotivi. Mislim da se moze reci da ce uci dosta bolji u narednu sezonu.Kristijan je napisao/la: ↑29 jun 2022, 13:29Mocart novi sponzor lige.
Nadam se da ce dogurati sto dalje u Evropi, ali bice im potrebna i sreca na zdrijebu.
Ako ne bude kakvih većih promjena tri ključna kandidata za ispadanje Novi Pazar, Mladost Lučani i Mladost Gat.
"Aparthejd, moramo ocvojiti 100+ bodova, nemamo prava na kix..."
Bod iz Niša koji sija zlatnim sjajem
Samo 3 penala u prva 2 kola
Mora se to malo pojacati...
Bod iz Niša koji sija zlatnim sjajem
Samo 3 penala u prva 2 kola
3 penala u prva 2 kola za Partizan.

Jel mogao kasnije penal svirat
Nisam gledao,al ko sto gledam igralo se dok ga ne uvale
Nisam gledao,al ko sto gledam igralo se dok ga ne uvale
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mali Mitrovic je imao zicer za 4:1.Steta.
Nislije ce biti odlicne ove sezone.Prognoziram im top 4.
Nislije ce biti odlicne ove sezone.Prognoziram im top 4.
Dodatno upgradovana Zvezda ove sezone jaca od konkurencije za 2-3 klase... 
- alan_kardec
- Kontakt:
Pray for Partizan!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Otprilike toliko keša od države i preko države i dobije u odnosu na preostalih 15 učesnika takmičenja.
Vojvodina vrlo dobra na startu.
Čukarički se provukao u Pazaru, nakon startnog poraza.
Evidentna razlika u kvalitetu prvih 6-7 i ostatka lige.
Tacno, jedino ako pod državom ne podrazumijevas Uefu, jer je Zvezda samo od ucesca u evro takmicenjima u poslednjih 5 god. zaradila preko 100 mil €, a ostali zajedno 20-30...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.