džaba se izvinjavaš, takve greške se ne praštajuGoalgetter je napisao/la:Izvinjavam se, moja greska, pratim pored tekmu, pa mi se desio kiks. Naravno, EP.

džaba se izvinjavaš, takve greške se ne praštajuGoalgetter je napisao/la:Izvinjavam se, moja greska, pratim pored tekmu, pa mi se desio kiks. Naravno, EP.

Potez za Banovica. kuknjavaChinaglia je napisao/la:džaba se izvinjavaš, takve greške se ne praštajuGoalgetter je napisao/la:Izvinjavam se, moja greska, pratim pored tekmu, pa mi se desio kiks. Naravno, EP.![]()
Vjerovatno ukucanima svakodnevno kazes da imaju ruralne ispade, i da su prolupali, tako da cemo to okarakterisati kao "normalno", nikako kao uvredu?calcio je napisao/la:Ruralni ispadi, sto bi rekli neki.Virtu4l je napisao/la:Nemoć.calcio je napisao/la:Ti si stvarno prolupao. Popusti malo, uvijek nekoga vrijedjas.
realnoConsigliere je napisao/la:Da je Pape trener Kostarike: Engleska, Italija i Urugvaj ce se boriti za prva dva mjesta... Mi smo zadovoljni i ucescem
On nema ni plan a nego stoji ko kip uz aut liniju i udara glavom od onaj stub.sedra je napisao/la:Joj jestel vidjeli hadziji Van Gaal sta uradi???? Mozda je i Pape sta naucio.Plan a b c d....
Vidili smo da je mogao i da zasere i to polijepo. Izvede 4-ku iz odbrane , a ubaci Huntelaara (koji se nije ni vidio),ali je napravio rupcagu tim potezom u odbrani, pa Kostarika pred sami kraj napravi 2 100% sanse. Jesi li to vidio?sedra je napisao/la:Joj jestel vidjeli hadziji Van Gaal sta uradi???? Mozda je i Pape sta naucio.Plan a b c d....
I to su izjave za zatvora!! Jesmo se obrukali.. Izgubiti taktički od polu mrtve i raspadnute Nigerije koja ima 2 puta lošiji roster, a usput ti treba samo nerješeno... Naravno da je to bruka. Nijedna crnačka ekipa nikada na SP nije dobila protivnika od kojeg je imala lošiji roster!!!Mozambik je napisao/la:Selektor Kostarike umalo da dovede eikpu do polufinala.
Al nama je najbitnije da se nismo obrukali.
E yebi ga sada...sta zelis sa ovim reci calcio??? Radius kretanja Spahe i Lulica?? Njihove pozicije na terenu??calcio je napisao/la:Prestani fantazirati.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Papetova revolucija sa fudbalskom taktikom u naj vaznijoj utakmici BH fudbala.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.