Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
nista nek ukinu onda ostale turnire,jer nema smisla da se igra...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Thiem sljedeće finale igra na Wimbledonu i to protiv Federera. 
Šteta za danas, imao je dobru šansu za svoj prvi GS, podigao nivo igre, imao rezultatsku prednost ali još jednom se pokazalo koliko je teško ovu trojku pobjediti, brutalno teško. Čestitke Novaku na 17. GSu, zvijer koju je nemoguće dobiti na AO.

Šteta za danas, imao je dobru šansu za svoj prvi GS, podigao nivo igre, imao rezultatsku prednost ali još jednom se pokazalo koliko je teško ovu trojku pobjediti, brutalno teško. Čestitke Novaku na 17. GSu, zvijer koju je nemoguće dobiti na AO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma glavni svakako, ali nije jedini jbg. Pa Fed bi igrao samo 4 turnira godišnje u ovim godinama, da je tako. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma znam, salim se

Next gen gubi u ovim finalima istina,al eto ko je recimo pocetkom prosle godine mogao rec i znat da ce Medonja odnosno Thiem igrat meceve u pet setova u finalima hard court GS protiv Nadala odnosno Djokovica .To se ovdje godinama prica i sprda se sa next genom, ali najrealnije gledano ljudi su nikad blize i samo je pitanje kad ce "procepit"
-
- Kontakt:
Zato što je to vrh tenisa , eto DelPotro ima "samo" jedan GS , ali ga svi znaju po tome i svi će ga se u budućnosti tako sjećati...
Jelene Janković slabo ko , jeste bila prva na listi , ali nema GS ...
Gs je presudan , to i sam Đoković kaže, prema tome ne znam šta tebi nije jasno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
e jbg glupo je to,ne pricam uopste sa strane Federera....eto Rafa ima milion mastersa,znaci to mu niko ne gleda,ko da nije ni igrao ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Naravno da mu gleda, ali kao dodatne uspjehe i rekorde.
Mada sam poprilično siguran da će Novak biti ubjedljiv na kraju karijere da mu se apsolutno ništa neće moći osporiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa Mastersi su jako bitni ako ganjas /zelis da zadrzis prvu poziciju,jer nose ogroman broj bodova. Elem, svi ti parametri vuku druge.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa gleda,ali se mora nekako rangirati.
Sto ovaj GOAT kaze GS je prvi argument. Pa dalje nekim redoslijedim tipa Mastersi, broj sedmica na NO1, ATP Finals, pa koliko je puta zavrsio kao najbolji igrac na kraju godine, pa OI, pa ovi ostali turniri. Mislim nebitno sad ovaj redoslijed, neko se nece sloziti da je tacno ovako ali otp to je to.
Na kraju kad razlike budu ovako minimalne kao sto su izmedju ove trojice, vjerovatno ce se i H2H gledati.
Sto ovaj GOAT kaze GS je prvi argument. Pa dalje nekim redoslijedim tipa Mastersi, broj sedmica na NO1, ATP Finals, pa koliko je puta zavrsio kao najbolji igrac na kraju godine, pa OI, pa ovi ostali turniri. Mislim nebitno sad ovaj redoslijed, neko se nece sloziti da je tacno ovako ali otp to je to.
Na kraju kad razlike budu ovako minimalne kao sto su izmedju ove trojice, vjerovatno ce se i H2H gledati.
Cestitke Noletu, samarace on ove "talente" jos 5 godina 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma onako pricam,ne mislim uopste nesto na Novaka nego opcenito da bi trebalo sve razmatrati ili jednostavno ako je samo GS bitan onda ova trojica i nemaju neku potrebu igrati ostale turnire,nek puste ovoj omladini a oni samo nek spremaju GS..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cemu rasprava,pa Novak ce i tu biti broj 1.Federer ima sanse samo na W,eto nek ga osvoji to je 21.Nadalu je max jos 2 slema do kraja karijere.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Istinu stavili na kraj
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Naravno da je glavni argument, ali nije presudan!
Sta sad, Federer ima 20 na kraju,ova dvojica po 19, bolji u medjusobnim susretima obojica od njega, Novak i po broju sedmica i sad kao Federer goat sto ima taj jedan GS vise?!
Nidje veze...
Sta sad, Federer ima 20 na kraju,ova dvojica po 19, bolji u medjusobnim susretima obojica od njega, Novak i po broju sedmica i sad kao Federer goat sto ima taj jedan GS vise?!
Nidje veze...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
zavrsi se Slam
po defaltu rasprava ko je GOAT
a svi jos aktivni teniseri
kako vam ne dosadi
po defaltu rasprava ko je GOAT
a svi jos aktivni teniseri
kako vam ne dosadi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Poslije svakog slema ista rasprava
Paramentri, šta je jače od čega, itd. dogovore se otprilike i čim dodje naredni slem priča se okrene za 180 stepeni, ne sumnjam da će poslije RG-a opet isto bit
Oni se bore za rekorde, taj američki naziv "GOAT" je baš iritantan.
Federer i dalje drzi dva najveća rekorda, oba su itekako ugrozena i to je jedina istina za sada.

Paramentri, šta je jače od čega, itd. dogovore se otprilike i čim dodje naredni slem priča se okrene za 180 stepeni, ne sumnjam da će poslije RG-a opet isto bit

Oni se bore za rekorde, taj američki naziv "GOAT" je baš iritantan.
Federer i dalje drzi dva najveća rekorda, oba su itekako ugrozena i to je jedina istina za sada.
Evo ukra mi riječi iz usta, bukvalno preslikano, 4 puta godišnje.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Niđe veze jedino je tebi ...
Šta treba biti presudan hajde napiši, pretpostavljam H2H jer je Đoković u tome bolji od obojice ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ne vidim da je neko rekao da ostala dostignuća nisu bitna. Pazi sad Novakovu situaciju,
Grand Slam 17 titula, realno da dostigne Federera
Mastersi 34, Rafa ima 35, realno da bude bolji na kraju
Sedmice na broju 1, realno je da će prestići Federera (rekord za koji se smatralo da je neoboriv)
ATP finals 5 titula, Federer ima 6, ponovo je realno da će ga oboriti
Year-end No. 1, 5 godina, isto kao Federer i Nadal
Ima medalju sa Olimpijade i još jednu veliku šansu narednog ljeta
Ima bolji H2H u odnosu na obojicu
Znači sve mu je otvoreno i ima ogromnu šansu da bude vlasnik svakog od ovih rekorda...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Grand slam-Rafa 22,Federer 21,Djokovic 21Virtu4l je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:49Ne vidim da je neko rekao da ostala dostignuća nisu bitna. Pazi sad Novakovu situaciju,
Grand Slam 17 titula, realno da dostigne Federera
Mastersi 34, Rafa ima 35, realno da bude bolji na kraju
Sedmice na broju 1, realno je da će prestići Federera (rekord za koji se smatralo da je neoboriv)
ATP finals 5 titula, Federer ima 6, ponovo je realno da će ga oboriti
Year-end No. 1, 5 godina, isto kao Federer i Nadal
Ima medalju sa Olimpijade i još jednu veliku šansu narednog ljeta
Ima bolji H2H u odnosu na obojicu
Znači sve mu je otvoreno i ima ogromnu šansu da bude vlasnik svakog od ovih rekorda...
Masters-Djokovic 42,Rafa 42,Roger 30
Sedmice-Djokovic circa 340,Roger 310,Rafa circa 250
ATP Finals-Federer 6,Djokovic 5,Nadal 0 ovdje mislim da ih Next Genovci vec imaju
Year End-Nadal 6,Novak 6,Federer 5
Olimpijada-Ne znam jos,nepredvidivo jer jedan mec i gotove su ti sve sanse do kraja(Novak,Roger)
#Punoljetstvo
Ima jedna bitna stvar koju Djokovica cini autsajderom.
Jednostavno u svijetu nije omiljen, kao Federer, a ni Nadal. A taj subjektivni osjecaj igra jako, jako veliku ulogu, i pored svih objektivnih...
Jednostavno u svijetu nije omiljen, kao Federer, a ni Nadal. A taj subjektivni osjecaj igra jako, jako veliku ulogu, i pored svih objektivnih...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.