Niste cetnici ko je to rekao ? Vas problem je sabanluk i sto nazor zelite da budete nesto sto nikad necete biti.Naravno,ovo se ne odnosi na sve Zenicane ali govorim za vecinu.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
23
Procitaj cijelu raspravu.
A opet i ovo tvoje je generaliziranje.
Al hajd. Neko koga je mati rodila u Sarajevu, cini ga automatski vecim, od onog koga je mati rodila u Zenici.
Naravno i ovdje sam postavio stereotip u sarkasticnoj formi...
A opet i ovo tvoje je generaliziranje.
Al hajd. Neko koga je mati rodila u Sarajevu, cini ga automatski vecim, od onog koga je mati rodila u Zenici.
Naravno i ovdje sam postavio stereotip u sarkasticnoj formi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
A ko kaze da je br. GS presudan za titulu GOAT-a? Postoje i drugi parametri...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da, jedan od...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
dobar je marrce lik ...evo da i njemu cestitam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Turbogenerator
- Kontakt:
Ja NeXT gena i qrca. Prvo onaj šarlatan Medvedev pa sad ovaj černobilski isprdak iz Austrije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se nije GS glavni argument.Ipak su to sedmice....a nisu ni sedmice neg broj godina na br.1.... nije ni to ustvari neg mastersi......a nije ni to neg ATP Finala ipak....evo ga,Olimpijada je glavna san svakog sportis........Na kraju se mora reci da je glavni argument za GOATa poznavanje srpskih ratnih pjesama
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
helem nikad se niko nece sloziti oko toga jer i ne postoji mjerodavan parametar...tako da i mi talasamo ispricanu pricu vec 1000 puta ..BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:24Slazem se nije GS glavni argument.Ipak su to sedmice....a nisu ni sedmice neg broj godina na br.1.... nije ni to ustvari neg mastersi......a nije ni to neg ATP Finala ipak....evo ga,Olimpijada je glavna san svakog sportis........Na kraju se mora reci da je glavni argument za GOATa poznavanje srpskih ratnih pjesama
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tu bi ti bio shampion...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:24..Na kraju se mora reci da je glavni argument za GOATa poznavanje srpskih ratnih pjesama
A jbm li ga, to je najbitniji parametar, nakon njega idu ostali koji učvršćuju tu poziciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa sta je glavni argument po pojedinima ?
nista nek ukinu onda ostale turnire,jer nema smisla da se igra...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Thiem sljedeće finale igra na Wimbledonu i to protiv Federera. 
Šteta za danas, imao je dobru šansu za svoj prvi GS, podigao nivo igre, imao rezultatsku prednost ali još jednom se pokazalo koliko je teško ovu trojku pobjediti, brutalno teško. Čestitke Novaku na 17. GSu, zvijer koju je nemoguće dobiti na AO.
Šteta za danas, imao je dobru šansu za svoj prvi GS, podigao nivo igre, imao rezultatsku prednost ali još jednom se pokazalo koliko je teško ovu trojku pobjediti, brutalno teško. Čestitke Novaku na 17. GSu, zvijer koju je nemoguće dobiti na AO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma glavni svakako, ali nije jedini jbg. Pa Fed bi igrao samo 4 turnira godišnje u ovim godinama, da je tako. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma znam, salim se
Next gen gubi u ovim finalima istina,al eto ko je recimo pocetkom prosle godine mogao rec i znat da ce Medonja odnosno Thiem igrat meceve u pet setova u finalima hard court GS protiv Nadala odnosno Djokovica .To se ovdje godinama prica i sprda se sa next genom, ali najrealnije gledano ljudi su nikad blize i samo je pitanje kad ce "procepit"
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zato što je to vrh tenisa , eto DelPotro ima "samo" jedan GS , ali ga svi znaju po tome i svi će ga se u budućnosti tako sjećati...
Jelene Janković slabo ko , jeste bila prva na listi , ali nema GS ...
Gs je presudan , to i sam Đoković kaže, prema tome ne znam šta tebi nije jasno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
e jbg glupo je to,ne pricam uopste sa strane Federera....eto Rafa ima milion mastersa,znaci to mu niko ne gleda,ko da nije ni igrao ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Naravno da mu gleda, ali kao dodatne uspjehe i rekorde.
Mada sam poprilično siguran da će Novak biti ubjedljiv na kraju karijere da mu se apsolutno ništa neće moći osporiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.