FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2012, 22:21

Htio sam jos prije 2-3 godine da nas ovaj covjek preuzime i drago mi je sto cu to docekati 8-) Veliki strucnjak i pravo dobar trener ! Uz to ce mu jos Irfan sastavljati tim , ma ljepota :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 jan 2012, 22:23

@djenan ;)
a cuj ostavio bi te da iskrvaris ,sram da te bude Jovicu pored jedne zvijezde, ko sto neki kazu, gigant napustis radi jednog raspalog Sarajeva,kluba bez historije,rezultata,navijaca i da ti jedan menadjercic sastavlji tim na to da se spustis ccc

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 jan 2012, 22:26

Kafica i citati posljednjih 20ak stranica , milina. :ugeek:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 jan 2012, 22:26

Što se mene tiče, euforiji nema mjesta.
Kad sjetim ko nam sve igra u ekipi, koliko zaostajemo za prvoplasiranim, koje sve struje žele destabilvoziati klub, skontam da moramo još mnogo stvari uraditi da bi postali pravi klub.
Prvi korak je učinjen. Trebamo dovesti još 2-3 POJAČANJA, a ne prinove i obezbjediti ekipi pripreme.
Također, predstojeća skupština će biti izuzeno bitna i valjda će sve proći hairli . :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 jan 2012, 22:30

Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
Dragan Jović - trener Sarajeva! Brzo ćete ga potrošiti. U zdravlje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 05 jan 2012, 22:34

avlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
Dragan Jović - trener Sarajeva! Brzo ćete ga potrošiti. U zdravlje.
klasični zavidni i dušmanski komentar. miševi, da vas nema trebalo bi vas izmisliti 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jan 2012, 22:35

avlami97 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:

„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.

Ovako je govorio prije 15ak dana i svi navijači Sarajeva, kao i Zvijezde su u tom momentu govorili - ipak je to čovjek od riječi i obavezno ga častili atributom gospodin.
Ukoliko se ovo završi i dotični postane trener Sarajeva - molio bih da riječi poštenje i gospodin ne prišivate uz ovog čovjeka. U Bosni se kaže: "Ljudi se drže za riječ, a volovi za rogove".
Mislim da ovo sigurno nije odrađeno bez amina ljudi iz Zvijezde, vidjećemo uskoro šta su oni dobili za ovo. Nešto jesu, to je sigurno.
Niko ne spori da je to možda aminovano od strane ljudi iz Zvijezde, ovdje se govori o ljudskim karakterima. Pošten čo'jek nema šta. Drži do svoje riječi. Čo'jek izdaje u miru, ne daj Bože kako bi izdao u ratu. Ostavio bi te da iskrvariš, vjeruj mi. Kako je izdao Zvijezdu, tako će i Vama jednog dana zabiti nož u leđa.
Ja da sam navijač Sarajeva nikako se ne bih mogao radovati ovakvom razvoju događaja, sa Jovićem u glavnoj ulozi.
Na kraju krajeva je vodio i Travnik, Posušje, te Zrinjski i osvojio titulu i čini mi se KUP, te jednom izbacio Lihteštajnskog predstavnika u Evropi.
Ti ovdje prejudiciraš stvari u smislu da je Jović nečim ucjenio Zvjezdu itsl da bi došao u Sarajevo. A npr ne pada ti napamet da su ljudi iz Sarajeva nakon njegovog stava da ne želi raditi ljudima iza leđa kontaktirali Zvjezdu i dogovorili se. Oni dobri i zadovoljni, mi dobri i zadovoljni. Dva kluba se dogovorila i završeno. Najvjerovatnije je zbog toga i odbio prvobitno Sarajevo. Mislim, mogao ej odmah po prvom razgovoru pristati na uslove, dati otkaz i vozdra. Hajde da sačekamo epilog. Meni sve miriše na par posudbi naših igrača Zvjezdi. Dakle, i mi i Zvjezda profitirali. Al hajde da vidimo
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 05 jan 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jan 2012, 22:35

ako je istina da dolazi Jovic mislim da smo dobili dosta dobrog trenera.ali to neznaci da smo prvaci,i njemu ce trebati vremena da uspostavi svoj sistem rada.ali mislim da bi ga trebalo pustit par godina da radi.a ne nakon dva poraza da ponovo mjenjamo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jan 2012, 22:36

ne treba odmah osuđivat, prvo neka u F.K. SARAJEVO vide kako će odraditi ovu polusezonu.. ;)

želim puno sreće Sarajevu s novim šefom struke, naravno ako se i zvanično potvrdi njegovo imenovanje.......

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 05 jan 2012, 22:40

nevrijedi vama pisat ja samo kazem ako vo bude istina pazite ga se a ustalom vidi cete sami i sam

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jan 2012, 22:41

mirza_rd je napisao/la:nevrijedi vama pisat ja samo kazem ako vo bude istina pazite ga se a ustalom vidi cete sami i sam
hajde do juče vam ej bio i Tito i partija, a sad da ga se pazimo. Mislim, baš bezveze
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 05 jan 2012, 22:44

komsije nek je sa srecom sa novim trenerom mislim da nije los izbor..........ipak tvrdim i sa njim se ne moze preko noci nesto extra napravit,u svakom slucaju i biti odmah iza najveceg kluba(Željo)nije neuspjeh... ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 05 jan 2012, 23:00

Samo pare digli mu platu i ostalo i odma prihvatio..Sva politika kod nas je kessssssssss :D

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 05 jan 2012, 23:02

Ni Guardiola vam ne pomaze pored Sir Amara Osima.
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 05 jan 2012, 23:10

Konacno,da se je i ova saga zavrsila oko trenera,po meni nije losh izbor ;) ,nek mu je sa srecom i zelim mu puno uspjeha u radu...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 05 jan 2012, 23:11

zeljosampion je napisao/la:Ni Guardiola vam ne pomaze pored Sir Amara Osima.

Idi sa tim sirom na livadu i cuvaj ovce :D

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 05 jan 2012, 23:11

VanBasten je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:nevrijedi vama pisat ja samo kazem ako vo bude istina pazite ga se a ustalom vidi cete sami i sam
hajde do juče vam ej bio i Tito i partija, a sad da ga se pazimo. Mislim, baš bezveze
do juce im je bio Ferguson sa svim ovlastima,a sada je 0,kad smo ga spomenuli opstat se od njih nije moglo 20 dana,a sad i ovi sa sugavice pocinju sa svojim poznatim trovanjem teme,necemo moci opstati narednih dana!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2012, 23:15

Svi govore kako smo u krizi kako se raspadamo , a cim se nesto desi eto odma dusebriznika iz drugih klubova da raspravljaju. Pa ljudi dragi kad se vec raspadamo pustite nas na miru ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jan 2012, 23:21

Puno sreće u nastavku prvenstva........ ;)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 jan 2012, 00:08

Mislim da niste mogli bolje proci,on je za duze staze,sad hoce li uspjeti izdrzat pritisak ko zna,uglavnom dobro izbor!!
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], Dave, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Pena i 93 gosta.