Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
klasični zavidni i dušmanski komentar. miševi, da vas nema trebalo bi vas izmislitiavlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
Dragan Jović - trener Sarajeva! Brzo ćete ga potrošiti. U zdravlje.
Ti ovdje prejudiciraš stvari u smislu da je Jović nečim ucjenio Zvjezdu itsl da bi došao u Sarajevo. A npr ne pada ti napamet da su ljudi iz Sarajeva nakon njegovog stava da ne želi raditi ljudima iza leđa kontaktirali Zvjezdu i dogovorili se. Oni dobri i zadovoljni, mi dobri i zadovoljni. Dva kluba se dogovorila i završeno. Najvjerovatnije je zbog toga i odbio prvobitno Sarajevo. Mislim, mogao ej odmah po prvom razgovoru pristati na uslove, dati otkaz i vozdra. Hajde da sačekamo epilog. Meni sve miriše na par posudbi naših igrača Zvjezdi. Dakle, i mi i Zvjezda profitirali. Al hajde da vidimoavlami97 je napisao/la:Niko ne spori da je to možda aminovano od strane ljudi iz Zvijezde, ovdje se govori o ljudskim karakterima. Pošten čo'jek nema šta. Drži do svoje riječi. Čo'jek izdaje u miru, ne daj Bože kako bi izdao u ratu. Ostavio bi te da iskrvariš, vjeruj mi. Kako je izdao Zvijezdu, tako će i Vama jednog dana zabiti nož u leđa.VanBasten je napisao/la:Mislim da ovo sigurno nije odrađeno bez amina ljudi iz Zvijezde, vidjećemo uskoro šta su oni dobili za ovo. Nešto jesu, to je sigurno.avlami97 je napisao/la:„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
Ovako je govorio prije 15ak dana i svi navijači Sarajeva, kao i Zvijezde su u tom momentu govorili - ipak je to čovjek od riječi i obavezno ga častili atributom gospodin.
Ukoliko se ovo završi i dotični postane trener Sarajeva - molio bih da riječi poštenje i gospodin ne prišivate uz ovog čovjeka. U Bosni se kaže: "Ljudi se drže za riječ, a volovi za rogove".
Ja da sam navijač Sarajeva nikako se ne bih mogao radovati ovakvom razvoju događaja, sa Jovićem u glavnoj ulozi.
Na kraju krajeva je vodio i Travnik, Posušje, te Zrinjski i osvojio titulu i čini mi se KUP, te jednom izbacio Lihteštajnskog predstavnika u Evropi.
hajde do juče vam ej bio i Tito i partija, a sad da ga se pazimo. Mislim, baš bezvezemirza_rd je napisao/la:nevrijedi vama pisat ja samo kazem ako vo bude istina pazite ga se a ustalom vidi cete sami i sam
zeljosampion je napisao/la:Ni Guardiola vam ne pomaze pored Sir Amara Osima.
do juce im je bio Ferguson sa svim ovlastima,a sada je 0,kad smo ga spomenuli opstat se od njih nije moglo 20 dana,a sad i ovi sa sugavice pocinju sa svojim poznatim trovanjem teme,necemo moci opstati narednih dana!VanBasten je napisao/la:hajde do juče vam ej bio i Tito i partija, a sad da ga se pazimo. Mislim, baš bezvezemirza_rd je napisao/la:nevrijedi vama pisat ja samo kazem ako vo bude istina pazite ga se a ustalom vidi cete sami i sam
Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], Dave, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Pena i 93 gosta.