Inace,Iguodala ne igra veceras za GS.
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
Mike Brown was almost arrested on his way to arena thanks to Gregg Popovich and the Spurs.
- PaskalHens
- Kontakt:
Krenuli Spursi autostradom pakla, k'o Slovenija i Hrvatska.
Viva la France, as they say in Rome.
11 asistencija na 12 pogodaka u 1. cetvrtini Warriorsa 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sunce ti poljubim,vode 30 razlike i ovakav faul mu sude?

Da je Kawhi tu, egal bi gledali. 
- StanfordWest
- Kontakt:
23 asistencije za poluvrijeme

LMA je najveca ckapi u ligi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
To je ta formula koju je Greg pronasao za ovu ekipu Warriorsa, ne smijem ni pomisliti koliko bi se ta formula bolje prezentovala da je Leonard tu... 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Posto me indirektno prozivas,ponovo cu te nauciti nekim stvarima...kobe24 je napisao/la:To je ta formula koju je Greg pronasao za ovu ekipu Warriorsa, ne smijem ni pomisliti koliko bi se ta formula bolje prezentovala da je Leonard tu...
Pop je taj koji je bukvalno izmislio "preuzeti sve" protiv GSa i na osnovu tog blueprinta je CLE prosle godine uzeo finale.
Koliko je njegova defanziva i uopste defanzivne seme dobra,mogli smo vidjeti u 1.tekmi.
Problem je sto nijedna defanzivna sema nece raditi kad ti je napad ovako katastrofalan protiv GSa,ali totalno cemo zanemariti da 2 osnovna inicijatora napada SA ne igraju.
Sitnica,ne obracaj paznju i uzivaj u dominaciji.
Ne trebas se previse ovako javno rasipati lekcijama, moze te to sutra kostati blistave karijere na klupi Panathinaikosa, Fenerbahcea ili nekog drugog evropskog velikana...NEZALAGANJE je napisao/la:Posto me indirektno prozivas,ponovo cu te nauciti nekim stvarima...kobe24 je napisao/la:To je ta formula koju je Greg pronasao za ovu ekipu Warriorsa, ne smijem ni pomisliti koliko bi se ta formula bolje prezentovala da je Leonard tu...
Pop je taj koji je bukvalno izmislio "preuzeti sve" protiv GSa i na osnovu tog blueprinta je CLE prosle godine uzeo finale.![]()
Koliko je njegova defanziva i uopste defanzivne seme dobra,mogli smo vidjeti u 1.tekmi.
Problem je sto nijedna defanzivna sema nece raditi kad ti je napad ovako katastrofalan protiv GSa,ali totalno cemo zanemariti da 2 osnovna inicijatora napada SA ne igraju.
Sitnica,ne obracaj paznju i uzivaj u dominaciji.
Ti nikako da shvatis da San Antonio nema kapacitet da brani ekipu koja je ovoliko napadacki raznovrsna, a samim tim i dominantna. Pop moze nesto pokusavati i on je neko ko ce u tome najprije uspjeti, ali i to zaustavljanje ce se desiti svaki deseti put. Opet kao primjer uzimas samo jednu utakmicu, a to je bila prva ozbiljnija provjera za Warriorse nakon mjesec dana i trebalo je vremena da se adaptiraju na jedan veci nivo kosarke. Da li to znaci da je Denver misaona imenica za Ratnike, samo zato sto su ih jednom u regularnom dijelu sezone konstantno drzali na 20 poena zaostatka? Ili, da li to znaci da su Rocketsi misaona imenica za Spurse jer su ih u gostima razvalili 30 razlike u prvoj utakmici, u kojoj je vecinu vremena na parketu proveo i Parker? Nekad je lijepo zivjeti u iluziji, samo tebe to ocigledno predugo drzi...
Btw, je li ono Zaza odlucio da se samopovrijedi, kako bi se bar djelimicno iskupio za ono sto je Kawhiju uradio?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije on bez razloga uzeo 12-ku za broj na dresu. S obzirom da je isto ovo ponovio vec dvije utakmicu zaredom, iskljucuje se svaka mogucnost slucajnog podmetanja noge (takvu je reputaciju izgradio i sam je sebi kriv)...Brokula je napisao/la:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prijatelju,ja to ne pricam na osnovu jedne utakmice.SA je ekipa koja u zadnje 2 god zadavala najvise problema napadu GSa i koji ih je najvise limitirao u istom.Pogledaj malo brojeve i rezultate prije nego pocnes pisati post.Tako da to nije iluzija,vec fakt inace to drugi ne bi kopirali.kobe24 je napisao/la:Ne trebas se previse ovako javno rasipati lekcijama, moze te to sutra kostati blistave karijere na klupi Panathinaikosa, Fenerbahcea ili nekog drugog evropskog velikana...NEZALAGANJE je napisao/la:Posto me indirektno prozivas,ponovo cu te nauciti nekim stvarima...kobe24 je napisao/la:To je ta formula koju je Greg pronasao za ovu ekipu Warriorsa, ne smijem ni pomisliti koliko bi se ta formula bolje prezentovala da je Leonard tu...
Pop je taj koji je bukvalno izmislio "preuzeti sve" protiv GSa i na osnovu tog blueprinta je CLE prosle godine uzeo finale.![]()
Sitnica,ne obracaj paznju i uzivaj u dominaciji.![]()
Ti nikako da shvatis da San Antonio nema kapacitet da brani ekipu koja je ovoliko napadacki raznovrsna, a samim tim i dominantna. Pop moze nesto pokusavati i on je neko ko ce u tome najprije uspjeti, ali i to zaustavljanje ce se desiti svaki deseti put. Opet kao primjer uzimas samo jednu utakmicu, a to je bila prva ozbiljnija provjera za Warriorse nakon mjesec dana i trebalo je vremena da se adaptiraju na jedan veci nivo kosarke. Da li to znaci da je Denver misaona imenica za Ratnike, samo zato sto su ih jednom u regularnom dijelu sezone konstantno drzali na 20 poena zaostatka? Ili, da li to znaci da su Rocketsi misaona imenica za Spurse jer su ih u gostima razvalili 30 razlike u prvoj utakmici, u kojoj je vecinu vremena na parketu proveo i Parker? Nekad je lijepo zivjeti u iluziji, samo tebe to ocigledno predugo drzi...
Btw, je li ono Zaza odlucio da se samopovrijedi, kako bi se bar djelimicno iskupio za ono sto je Kawhiju uradio?
P.S.Nijedna ekipa nema toliki kapacitet da se ovi zaustave.Cilj je drzati se i odigrati dobru odbranu u pravo vrijeme.
Kad se sjetim kako je 90% članova ovog uvaženog podforumq već nakon prvog poluvremenq prve utakmice očekivalo da će Warriorsi popit metlu. Ljudi moji zar niste pri registraciji pročitali osnovno pravilo: da se na forumu može bit dobar general tek nakon utakmice (i to svih) a nikako ne u toku.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas bih volio taj neciji post o metli SA nad GS nakon 1.poluvremena prosle tekme.
Kakve se sve stvari pisu ovdje....

Kakve se sve stvari pisu ovdje....
metla ne,ali da je Leonard odigrao do kraja bilo bi 0:1NEZALAGANJE je napisao/la:Bas bih volio taj neciji post o metli SA nad GS nakon 1.poluvremena prosle tekme.
Kakve se sve stvari pisu ovdje....![]()
Kako je bilo lijepo čitati ovu temu u zadnje vrijeme... Ode sad u ****...
Sent from my F3111 using Tapatalk
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jesul se Spursi povukli iz serije or what.Majko mila sta im pocinise
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne znam kako im ne bi pocinili igraju bez dva najbolja igraca, Kawhai i Parker,oduzmi Cavsima Lebrona i Irvinga i pusti ih da igraju protiv GSW isto ce ih pomesti bez problema
Ili da je obrnuto da su GSW bez Currya i KD protiv kompletnih Spursa sta mislite kako bi bilo
Ili da je obrnuto da su GSW bez Currya i KD protiv kompletnih Spursa sta mislite kako bi bilo
Koji od ovih odgovara 37-godišnjem Parkeru?ronaldo99 je napisao/la:Ne znam kako im ne bi pocinili igraju bez dva najbolja igraca, Kawhai i Parker,oduzmi Cavsima Lebrona i Irvinga i pusti ih da igraju protiv GSW isto ce ih pomesti bez problema
Igrač broj 2 u današnjim Spursima je Aldridge.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.