Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Besic je napisao/la:Boston izlazi s istoka
Ratnici šampioni
Durant finals MVP
BIHfan je napisao/la:Izbacujemo Boston u prvoj, pa onda nase sinove Raptorse u drugoj i u finalu je sve otvoreno protiv Cavsa.
BernardBarnjak je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Izbacujemo Boston u prvoj, pa onda nase sinove Raptorse u drugoj i u finalu je sve otvoreno protiv Cavsa.
Da li ste kompletni (zdravi)?
Ne znam zasto bi vama teze bilo igrat protiv Pacersa.BernardBarnjak je napisao/la:Meni je bitno da smo izbjegli Pacerse u prvom krugu
Zato sto su Pacersi bolji od Bullsa.BIHfan je napisao/la:Ne znam zasto bi vama teze bilo igrat protiv Pacersa.BernardBarnjak je napisao/la:Meni je bitno da smo izbjegli Pacerse u prvom krugu
Steta sto nemamo sad Gibsona, kolko bi samo znacio radi odbrane na Horfordu.
Pacersi imaju samo dublju ekipu, al Bullsi imaju Butlera i Wade-a, kao i Ronda koji pomustafi svaki PO i bude drugi igrac.dscile je napisao/la:Zato sto su Pacersi bolji od Bullsa.BIHfan je napisao/la:Ne znam zasto bi vama teze bilo igrat protiv Pacersa.BernardBarnjak je napisao/la:Meni je bitno da smo izbjegli Pacerse u prvom krugu
Steta sto nemamo sad Gibsona, kolko bi samo znacio radi odbrane na Horfordu.![]()
Dobija Boston u najgorem slucaju 4-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.