Nije još uvijek dobio papire iz Gradine.
Tačnije postojao je dogovor između dva kluba koji još uvijek niko, ne da nije ispoštovao, nego se nije zvanično ni obratio u rješavanje istog prema OFK Gradina.
Žao mi momka, valjda se riješi iduće sedmice.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije još uvijek dobio papire iz Gradine.
Znaci yebani smo da valja.Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2025, 09:49Jeste vala i poletili "evo uzmemo 3 boda i vec bolji od Ace". Ko j3be vise Acu, Marija i ostale ba. Ima ko se treba njima pozabaviti i nadam se da hoce. Aci zelim sve najgore u zivotu i neka ku generacije prati ovaj osjecaj koji imam ja i vi prema Slobodi trenutno.
Problem se nastavio od prvog dana povratka Azmira koji vise nije stari Azmir. Pogresni ljudi oko njega, pogresan pristup, opstrukcije sa svih strana u inat njemu (a ne Slobodi, koja je kolateralna steta). Problem je otpustanje nekih igraca koji su makar teun vrijedili, a ostali su ti Kurtalic, Hadzan i ostali. Mekic je znao s loptom, imao dosta prodora, ali eto on je bespotreban. Njega samo za primjer uzimam.
I zaista ne znam na osnovu cega ste se nadali opatanku, kad pored svih problema je dovoljno bilo kakvi profili igraca su dovedeni za nastavak sezone. Umjesto Turske i priprema bolje da su te pare dali nekim talentovanim mladicima i solidnim ugovorima i spremali ih za Federalnu da razvale, vrate se u PL i imas igrace uigrane i u izlogu.
Al svi znamo da Azmir nema te pameti niti takve ljude oko sebe. Samo je pitanje kad ce i on otici ili pustiti niz vodu da tavorimo kao i TC. A vrlo skoro.
Ugasit se necemo, od ovog tesko da moze gore. Mada bilo je i tezih momenata, samo sto su ljudi bili vise uz Slobodu. To mene brine najvise.FKBilder je napisao/la: ↑15 feb 2025, 10:22Znaci yebani smo da valja.Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2025, 09:49Jeste vala i poletili "evo uzmemo 3 boda i vec bolji od Ace". Ko j3be vise Acu, Marija i ostale ba. Ima ko se treba njima pozabaviti i nadam se da hoce. Aci zelim sve najgore u zivotu i neka ku generacije prati ovaj osjecaj koji imam ja i vi prema Slobodi trenutno.
Problem se nastavio od prvog dana povratka Azmira koji vise nije stari Azmir. Pogresni ljudi oko njega, pogresan pristup, opstrukcije sa svih strana u inat njemu (a ne Slobodi, koja je kolateralna steta). Problem je otpustanje nekih igraca koji su makar teun vrijedili, a ostali su ti Kurtalic, Hadzan i ostali. Mekic je znao s loptom, imao dosta prodora, ali eto on je bespotreban. Njega samo za primjer uzimam.
I zaista ne znam na osnovu cega ste se nadali opatanku, kad pored svih problema je dovoljno bilo kakvi profili igraca su dovedeni za nastavak sezone. Umjesto Turske i priprema bolje da su te pare dali nekim talentovanim mladicima i solidnim ugovorima i spremali ih za Federalnu da razvale, vrate se u PL i imas igrace uigrane i u izlogu.
Al svi znamo da Azmir nema te pameti niti takve ljude oko sebe. Samo je pitanje kad ce i on otici ili pustiti niz vodu da tavorimo kao i TC. A vrlo skoro.
Brate sjecas se sta smo sve radili za Slobodu, od akcija, raznog Marketinga, licno se pricalo od momka do momka da se animiramo i da se nedto radi...Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2025, 11:46Ugasit se necemo, od ovog tesko da moze gore. Mada bilo je i tezih momenata, samo sto su ljudi bili vise uz Slobodu. To mene brine najvise.FKBilder je napisao/la: ↑15 feb 2025, 10:22Znaci yebani smo da valja.Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2025, 09:49Jeste vala i poletili "evo uzmemo 3 boda i vec bolji od Ace". Ko j3be vise Acu, Marija i ostale ba. Ima ko se treba njima pozabaviti i nadam se da hoce. Aci zelim sve najgore u zivotu i neka ku generacije prati ovaj osjecaj koji imam ja i vi prema Slobodi trenutno.
Ma ne bi ni oni nista bolji bili od ovih trenutno. Ubijeni psihicki totalno. Ne bi gola dali ni onom Varesu sto ga Zeljo izbaci u kupu.
Vec postoji OFK Sloboda, registrovan, sve sa grbom..sviunapad1010 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:35Realno ali baš realno ekipa naša nema nikakav ni pritisak od bilo koga da napravi rezultat, svi digli ruke kako igrači tako i mi navijači. Pošto je opšta qurcobolja u gradu vezano za Slobodu rezultati samo prate to stanje da su svi digli ruke. Čini mi se ništa se ne bi desilo ni da naprave OFK Slobodna kao što su napravili OKK od Slobode Dite. Ovakvo stanje nikad nije bilo ni vladala ovakva atmosfera mrtva oko Slobode.
Aco, šećer junior i ekipa su spremili klub za gašenje ili 2. kantonalnu ligu.
Evo ovaj mali je zalog za buducnost, to je ono sto nam treba.montolivo18 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:34Ma nema šta, mi smo ispali, ko god da je trener ovdje nema pomoći. Ovo je onaj kadar koji je ispao već u prvoj polusezoni, sve isti igrači, samo tu fale Cvijanović i Mekić. Nije mi jasno samo zašto se guraju ovi starohani kao Džafić, od kojeg nema ništa, Isić isto, prvo ode, pa opet dođe kad nema gdje, odradi pripreme, odigra generalku, odigra prvu utakmicu i onda kao iz vedra neba ode u Kinu.
Kad smo već ispali, treba stavljati Numanovića, Lamandžemu, Berbića, Lolića, Kalesića, svi su oni prekucali Federalnu. Početi sastavljati ekipu odmah sad, gledati kako će Amer Bekić odigrati sad u Radniku, možda i njega vratiti. Ahmed Said isto okej igrač, šteta za Mulalića što je otišao. Collins korektan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.