Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- amazon
- Kontakt:
Ima li ste dva penala, imate najmanje zutih kartona do prije ovog gola 31. Najvise crvenih ima Zeljo 5...itd.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
I ajde sad iskreno odgovori, da li si ti normalan?amazon je napisao/la:Ima li ste dva penala, imate najmanje zutih kartona do prije ovog gola 31. Najvise crvenih ima Zeljo 5...itd.
Nad tobom sunce najljepše sja
dobro je,kako si napisao reko u 19 kola bilo 10-tak penala...amazon je napisao/la:Ima li ste dva penala, imate najmanje zutih kartona do prije ovog gola 31. Najvise crvenih ima Zeljo 5...itd.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa kad ste divljiamazon je napisao/la:Ima li ste dva penala, imate najmanje zutih kartona do prije ovog gola 31. Najvise crvenih ima Zeljo 5...itd.

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- amazon
- Kontakt:
Ako uzmes u obzir da je najvise svirano Travniku 5, i Olimpicu, Celiku 3, znaci da vam sviraju sasvim dovoljno koliko i kad treba. Pa naravno da nece svaku utakmicu svirati penal, jarane skontaj se..solinas je napisao/la:dobro je,kako si napisao reko u 19 kola bilo 10-tak penala...amazon je napisao/la:Ima li ste dva penala, imate najmanje zutih kartona do prije ovog gola 31. Najvise crvenih ima Zeljo 5...itd.![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nastavit ćemo u tom tempu, pa da i u divljaštvu budemo uspješniji od vas, kad smo već u svemu drugom. Tezak je zadatak, ali mozemo vam oduzeti jedini zasluzeni trofej za 1. mjesto u mesarskom fudbalu, za šta ste na kraju krajeva i asocijacija. Meni kad kazu FK Sloboda, ja prvo pomislim na sataru.
Pravda za Slobodanku Tošić !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
strasno...amazon je napisao/la:Ako uzmes u obzir da je najvise svirano Travniku 5, i Olimpicu, Celiku 3, znaci da vam sviraju sasvim dovoljno koliko i kad treba. Pa naravno da nece svaku utakmicu svirati penal, jarane skontaj se..solinas je napisao/la:dobro je,kako si napisao reko u 19 kola bilo 10-tak penala...amazon je napisao/la:Ima li ste dva penala, imate najmanje zutih kartona do prije ovog gola 31. Najvise crvenih ima Zeljo 5...itd.![]()

dobili smo dva penala....gura nas savez..

"Modra boja,na bijelome platnu,
Bez zajebancije, da li sebe smatras mentalno uracunljivom osobom?amazon je napisao/la:
Ako uzmes u obzir da je najvise svirano Travniku 5, i Olimpicu, Celiku 3, znaci da vam sviraju sasvim dovoljno koliko i kad treba. Pa naravno da nece svaku utakmicu svirati penal, jarane skontaj se..
Nad tobom sunce najljepše sja
- Evolution87
- Kontakt:
e ne vjerujem

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Buahhahahah malo ga vozapinoglavi je napisao/la:Bez zajebancije, da li sebe smatras mentalno uracunljivom osobom?amazon je napisao/la:
Ako uzmes u obzir da je najvise svirano Travniku 5, i Olimpicu, Celiku 3, znaci da vam sviraju sasvim dovoljno koliko i kad treba. Pa naravno da nece svaku utakmicu svirati penal, jarane skontaj se..

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- amazon
- Kontakt:

- amazon
- Kontakt:
A sad bez zaje.bancije koga zanima da pogleda statistiku nakon 17.KOLA.
http://r.eprezentacija. ba/37114-premijer-liga-bih-kroz-statistiku-nakon-17-odigranih-kola
http://r.eprezentacija. ba/37114-premijer-liga-bih-kroz-statistiku-nakon-17-odigranih-kola
De ba druze puko si
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakav je krab ovaj amazon
Ilegalno, sviju mi.

- FrantoBauzek
Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
Pitanja?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Da, samo šteta za vas što ima još 11 kola do kraja.FrantoBauzek je napisao/la:Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
- FrantoBauzek
Nikakav problem.TheHornet je napisao/la:Da, samo šteta za vas što ima još 11 kola do kraja.FrantoBauzek je napisao/la:Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
Na uzarenoj atmosferi Tusnja su padali objektivno puno bolji i jaci protivnici od nas, a kamoli timovi podjednake snage
Nemojte plakati, nije sramota u Tuzli izgubiti

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Uzarena atmosfera na Tušnju, ono jednom protiv Jedinstva.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrantoBauzek
PipiDugaCarapa je napisao/la:Uzarena atmosfera na Tušnju, ono jednom protiv Jedinstva.
Lako je napuniti stadion kad si u vrhu i kad igras bitne i derbi utakmice.
Obrati paznju na posjecenost na Tusnju na bitnim i derbi utakmicama u narednom periodu
Nabrijanost stadiona, htijenje pobjede i mocna ekipa lomi svakog protivnika. Tusanj-Fukare-Sloboda dobitna kombinacija
Sta ce jedanaest blecaka Zeljinih? Propali u inostranstvu, pa se vratili u domacu ligu da bi ozivjeli karijeru. Formula za neuspjeh je ista, ako si neuspjesan vani neuspjesan si i kuci

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.