Ma ovi tzv.derbiji su ovakvi kavi jesu, bice i poraza i svega, al Bologna i takvi timovi ti donose trofej.Sarajevo1946 je napisao/la:Valjda će nam se protiv Chelsea vratiti. Ako tu dobijemo, ovo hladno halalim...
E jbg.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma oni se nisu otvorili protiv rome, s igračem manje su se branili, dno dnaLateraleSinistro je napisao/la:Najsmjesnije sto ce Lazio doci Napoliu i slicnima i otvorit se pa primit tricu, jer kao dobri su mogu oni ovo ono a kod nas dodju nece centar da predju.Jbga to je prokletstvo favorita lige.I jedva cekam da "nabavimo" lijevo krilo Asamoah to ne moze igrat, covjek je igracina al gubi vrijeme po boku.
p.s. a vidjeli smo kako Vidal preuze pozcijiu Pogbe na sredini kao razigravac u drugom poluvremenu.A Pogba ode desno jer je ocigledno da momak nema tehniku da zamjeni ulogu Pirla.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Bezvezan kiks kući, bez mirisa i okusa...
Buffon - neocijenjen
Odbrana - Tri mušketira odradila posao vrhunski, šteta što ona Leova ne uđe prečka bem joj...
Asamoah - kao spuštena taki, ni centaršuta, ni prolaza, ništa što ga ke karakterisalo kad je tek došao, došla i njemu žuta minuta
Marchisio - malo se ''prikazao'' u drugom poluvremenu, može i mora bolje
Vidal - po meni najbolji naš igrač uz odbranu, uklizava, trči, bori se, cijepa, razigrava, presijeca napade... sve je imao večeras, ne može još i gol dati
Pogba - izgubio se ovu tekmu, preveliki je pritisak pokušati zamijeniti Pirla na ovoj poziciji, nije mu zamjeriti korektno je odrađivao posao u skladu sa mogućnostima, imao nekoliko groznih grešaka koje su korigovala trojica nazad
Isla - nešta trčkarao, nije se previše iskazao, može i mora bolje
Quagliarela - odradio koliko je mogao, tukli su ga non-stop stoperi Orlova i nije mogao pružiti više
Giovinco - ni sjena od nasljednika Alea, što je velika većina Juventusovih navijača očekivala. Imao par šuteva koje je trebao bolje ''zategnuti'', nekonstantan, pogubljen kada treba nešto odigrati, dodati saigračima... veliki igrač u manjem klubu... za ''glavne'' role u Juventusu treba mnogo više.
Idemo dalje... u utorak Chelsea, ove zamjene su bile tako - tako, Pepe je korektno odradio svoj posao... valjda će se Vučina vratiti, ipak nam je potreban. Žalost je što će se anamo oni gurbeti, eventualnom pobjedom konta Cagliarija sutra primaknuti ali šta da se radi...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Buffon - neocijenjen
Odbrana - Tri mušketira odradila posao vrhunski, šteta što ona Leova ne uđe prečka bem joj...
Asamoah - kao spuštena taki, ni centaršuta, ni prolaza, ništa što ga ke karakterisalo kad je tek došao, došla i njemu žuta minuta
Marchisio - malo se ''prikazao'' u drugom poluvremenu, može i mora bolje
Vidal - po meni najbolji naš igrač uz odbranu, uklizava, trči, bori se, cijepa, razigrava, presijeca napade... sve je imao večeras, ne može još i gol dati
Pogba - izgubio se ovu tekmu, preveliki je pritisak pokušati zamijeniti Pirla na ovoj poziciji, nije mu zamjeriti korektno je odrađivao posao u skladu sa mogućnostima, imao nekoliko groznih grešaka koje su korigovala trojica nazad
Isla - nešta trčkarao, nije se previše iskazao, može i mora bolje
Quagliarela - odradio koliko je mogao, tukli su ga non-stop stoperi Orlova i nije mogao pružiti više
Giovinco - ni sjena od nasljednika Alea, što je velika većina Juventusovih navijača očekivala. Imao par šuteva koje je trebao bolje ''zategnuti'', nekonstantan, pogubljen kada treba nešto odigrati, dodati saigračima... veliki igrač u manjem klubu... za ''glavne'' role u Juventusu treba mnogo više.
Idemo dalje... u utorak Chelsea, ove zamjene su bile tako - tako, Pepe je korektno odradio svoj posao... valjda će se Vučina vratiti, ipak nam je potreban. Žalost je što će se anamo oni gurbeti, eventualnom pobjedom konta Cagliarija sutra primaknuti ali šta da se radi...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LateraleSinistro
- Kontakt:
normalan covjek nikad ne bi uzeo Guarina umjesto Pogbe, to cijeli svijet vidi sem nenormalnih likova, tako da popusti se ovog trola.Chill out.AvantiSignora je napisao/la:
Cuj nema trke,, pa sta si ti gledo sinko dragi.. Mozes slobodno uzeti tog svog Gurainicu i .........
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vidjeli smo ko je Guarin 1-3LateraleSinistro je napisao/la:normalan covjek nikad ne bi uzeo Guarina umjesto Pogbe, to cijeli svijet vidi sem nenormalnih likova, tako da popusti se ovog trola.Chill out.AvantiSignora je napisao/la:
Cuj nema trke,, pa sta si ti gledo sinko dragi.. Mozes slobodno uzeti tog svog Gurainicu i .........
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Alessio:"Imali smo toliko prilika za postizanje golova i dominirali smo utakmicom. Imali smo sve osim gola. Pirlo je bio suspendovan, ali smo stvarali šanse bez njega a i Leo Bonucci je pogodio prečku, tako da on nije nedostajao. Lazio igrao u catenaccio stilu i bili su jednostavno defanzivno orijentisani tijekom tekme. Moramo se fokusirati samo na naš vlastiti napredak i naš položaj na tabeli. Giovinco je radio bolje, ali smo morali uzeti u obzir nadolazeće tekme. Publika je bila uzorna. Moguće je da je bilo nekih zvižduka, ali neću oduzeti ništa od Giovincove izvedbe."
Petković:"Da, mi smo položili test i ja sam sretan. Pokušali smo ih napasti par puta, ali Juventus je prejak i stavljao nas je pod pritisak cijeli meč. Moramo vjerovati malo više. Zahvaljujući našem golmanu i našoj odbrani, uspjeli smo odbraniti rezultat. Trebali smo imati malo više hrabrosti i igrati sa više odgovornosti, jer smo mogli napraviti nešto više u posljednjih deset minuta. Bilo je gotovo nemoguće doći do Juventusovog šesnaesterca, jer su bili veoma agresivni i zaslužuju pohvale za njihovu izvedbu. Ipak ovo je dobar bod za nas i naše stanje na tabeli."
Petković:"Da, mi smo položili test i ja sam sretan. Pokušali smo ih napasti par puta, ali Juventus je prejak i stavljao nas je pod pritisak cijeli meč. Moramo vjerovati malo više. Zahvaljujući našem golmanu i našoj odbrani, uspjeli smo odbraniti rezultat. Trebali smo imati malo više hrabrosti i igrati sa više odgovornosti, jer smo mogli napraviti nešto više u posljednjih deset minuta. Bilo je gotovo nemoguće doći do Juventusovog šesnaesterca, jer su bili veoma agresivni i zaslužuju pohvale za njihovu izvedbu. Ipak ovo je dobar bod za nas i naše stanje na tabeli."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ova slika govori sve. Postojao je samo Juve na terenu. Sada test protiv Chelsea!!!...jedini cilj #pobjedaLeonardo Bonucci @bonucci_leo19
Questa foto dice tutto!!!...c'è stata solo la Juve in campo!!!..ora testa al Chelsea!!!...unico obiettivo #vincere
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Prescritto
- Kontakt:
juve veceras izmaskarirao lacijale, lopta nije htjela u gol, ako juve ostane prvi na tabeli do povratka Contea juve ce postati prvi klub koji je bio vodeci od prvog do zadnjeg kola u ligi
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu nad Chelseia i Milana, sve ostalo je katastrofa!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Bonucci me je danas oduševio sa loptama koje je slao, još u prvoj sezoni kad je došao vidjelo se da ima dobru tehniku, ali u prošloj sezoni je to malo koristio, ali evo počeo je napokon i sa ovim dugim loptama pronalaziti saigrače, jer to nam je potrebno kad nema Pirla ili kad ga markiraju, do sad je to loše radio, ali večeras je bio odličan u tom segmentu. Isla ima dobar centaršut, ali on većinom pokušava po zemlji ubaciti, mislim da bi trebao ponekad i podignuti loptu.
Biće zanimljivo sad kad se Pepe vratio gdje će ga Conte forsirati, mislim da bi on mogao dobijati šansu u sredini, jer previše je da se rotiraju 3 igrača na desnom boku (možda ne bi bilo loše Islu prebaciti u sredinu za rotaciju, a Pepe i Licht po boku).
Samo da nam se vrati ovo od večeras protiv Chelsija, ali znajući kako njih sreća služi biće veoma teško.
Biće zanimljivo sad kad se Pepe vratio gdje će ga Conte forsirati, mislim da bi on mogao dobijati šansu u sredini, jer previše je da se rotiraju 3 igrača na desnom boku (možda ne bi bilo loše Islu prebaciti u sredinu za rotaciju, a Pepe i Licht po boku).
Samo da nam se vrati ovo od večeras protiv Chelsija, ali znajući kako njih sreća služi biće veoma teško.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
[youtube][/youtube]
Kako je samo skinuo ovo od Quagliarelle, kad je promjenio smjer lopti nakon šuta Vidala, ali iznenadio me Q kako je loše šutirao nakon ovog odbitka, jer inače on zabija ovakve prilike, a mogao je i dodati, jer je neko dolazio na drugoj.
Kako je samo skinuo ovo od Quagliarelle, kad je promjenio smjer lopti nakon šuta Vidala, ali iznenadio me Q kako je loše šutirao nakon ovog odbitka, jer inače on zabija ovakve prilike, a mogao je i dodati, jer je neko dolazio na drugoj.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Prema pisanju GdSa, Juventus sprema ponudu za Drogbu u januaru. Ugovor do 2014., plata 5.5 mill.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnji remi protiv Laziala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bonucci igra libera u ovom Juventusu i često je u ulozi organizatora igre. Zna iznijeti loptu, dati dobar pas i to je što ga razlikuje od svih drugih i ne čemu Conte zasniva neke svoje taktičke zamisli.Bonucci me je danas oduševio sa loptama koje je slao, još u prvoj sezoni kad je došao vidjelo se da ima dobru tehniku, ali u prošloj sezoni je to malo koristio, ali evo počeo je napokon i sa ovim dugim loptama pronalaziti saigrače, jer to nam je potrebno kad nema Pirla ili kad ga markiraju, do sad je to loše radio, ali večeras je bio odličan u tom segmentu. Isla ima dobar centaršut, ali on većinom pokušava po zemlji ubaciti, mislim da bi trebao ponekad i podignuti loptu.
Bilo je tu i grešaka, ali Juve stvarno igra potpuno drugačiji fudbal od svih.
Inter mi je još enigma, ali mislim da smo daleko bolji od svih ostalih ekipa. Pa pogledajte samo, glavni konkurenti ne mogu faktički prići golu, uslijed konstantnog presinga i trke, čemu ne mogu parirati i velika bi šteta bila da ne budemo prvaci, jer smo mnogo, mnogo jači od svih ostalih. Inter ću sa rezervom uzeti, jer i oni se još traže....
Petković je sinoć rekao da je Juve jednostavno prejak...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Protiv Chelsea to mora biti za dimenziju više, prilike eventualne iskoristiti maksimalno, jer svaku grešku ćemo skupo platiti.
Mislim da će se vratiti Licht i Vučina, ne bi loše bilo početi sa Đetićem u napadu a da kasnije dobije šansu Quagliarela.
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Vučinić Giovinco (Quagliarela)
vratio se i Pepe te je to također veliki + u rokadama koje Conte zamisli.
FORZA JUVE!
Mislim da će se vratiti Licht i Vučina, ne bi loše bilo početi sa Đetićem u napadu a da kasnije dobije šansu Quagliarela.
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Vučinić Giovinco (Quagliarela)
vratio se i Pepe te je to također veliki + u rokadama koje Conte zamisli.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sarajevo1946
Slažem se da imamo najbolju ekipu, da igramo najljepši fudabl, iako na početku sezone igra nije bila na nivou prošle godine, ali polako i to dolazi (kao i loša realizacija napadača). Kad uzmemo u obzir da smo i dalje prvi, a Conte se vraća za 20-tak dana to me još ohrabruje, možemo mi pričati šta hoćemo, ali drugačije je kad je on pored aut linije.
Malo je problem, jer su uvijek neke jače utakmice dolazile prije utakmica LP i većinom se čuvalo za LP ili su igračima misli bile u tim utakmicama. Ali sad poslije Chelsea ide Milan pa sedmica odmora do Torina to će dobro doći ekipi, samo da se pobjedi Chelsea i onda će stvari doći na svoje. Isto tako ova grupna faza LP je najgora, jer se igra svako malo, dok kasnije to neće biti tako, poslije Shaktara se može posvetiti ligi i kupu.
Slažem se da imamo najbolju ekipu, da igramo najljepši fudabl, iako na početku sezone igra nije bila na nivou prošle godine, ali polako i to dolazi (kao i loša realizacija napadača). Kad uzmemo u obzir da smo i dalje prvi, a Conte se vraća za 20-tak dana to me još ohrabruje, možemo mi pričati šta hoćemo, ali drugačije je kad je on pored aut linije.
Malo je problem, jer su uvijek neke jače utakmice dolazile prije utakmica LP i većinom se čuvalo za LP ili su igračima misli bile u tim utakmicama. Ali sad poslije Chelsea ide Milan pa sedmica odmora do Torina to će dobro doći ekipi, samo da se pobjedi Chelsea i onda će stvari doći na svoje. Isto tako ova grupna faza LP je najgora, jer se igra svako malo, dok kasnije to neće biti tako, poslije Shaktara se može posvetiti ligi i kupu.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.