Hodža stari hašišarSarajlijc@ je napisao/la:Taman da napusimo hodzu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Šuti čuće te ko da nastane belaj u džematuFrutek je napisao/la:Hodža stari hašišarSarajlijc@ je napisao/la:Taman da napusimo hodzu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim ista raja na okupu, bacate šuplju... 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ko ba šuplju bacaBianconeri1988 je napisao/la:Vidim ista raja na okupu, bacate šuplju...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
On nama da suplju bacamo sto nas izvrijedja covjek 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zaslužio je koju iza uhaSarajlijc@ je napisao/la:On nama da suplju bacamo sto nas izvrijedja covjek
Uh i meni je krenulo ja mislim ka boljem
hvala onim ljudima na podrsci
P.S. Pogledajte sliku i upordite malog sa Hasom
Slovenka obitelj

P.S. Pogledajte sliku i upordite malog sa Hasom

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- neutralan__
- Kontakt:
Manite se šuplje
.
Nego de mi recite je l' ima nešto novo u vezi Đoletovog koncerta u Sarajevu ? Jesu l' se dogovorili ?
Joj da hoće doći i ima l' neki forumaš da će ići ako bude koncert (osim hodže,pošto on ne može koncert u vrijeme jacije
) ?
Nego de mi recite je l' ima nešto novo u vezi Đoletovog koncerta u Sarajevu ? Jesu l' se dogovorili ?
Joj da hoće doći i ima l' neki forumaš da će ići ako bude koncert (osim hodže,pošto on ne može koncert u vrijeme jacije
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ja bih išao,ali ne znam kad je slabo sam informisanneutralan__ je napisao/la:Manite se šuplje.
Joj da hoće doći i ima l' neki forumaš da će ići ako bude koncert (osim hodže,pošto on ne može koncert u vrijeme jacije) ?
- neutralan__
- Kontakt:
20.,21. ili 22. oktobra ja mislim jedan od tih dana da će biti.LBJ MVP je napisao/la:Ja bih išao,ali ne znam kad je slabo sam informisanneutralan__ je napisao/la:Manite se šuplje.
Joj da hoće doći i ima l' neki forumaš da će ići ako bude koncert (osim hodže,pošto on ne može koncert u vrijeme jacije) ?
22. je subota valjda tada bude ne vjerujem da bih mogao radnim danimaneutralan__ je napisao/la:20.,21. ili 22. oktobra ja mislim jedan od tih dana da će biti.LBJ MVP je napisao/la:Ja bih išao,ali ne znam kad je slabo sam informisanneutralan__ je napisao/la:Manite se šuplje.
- neutralan__
- Kontakt:
Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu
.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu
- Unknown Genius
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 02 okt 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ti si već na koljenima jel?Unknown Genius je napisao/la:Skidajte gaće.
Ja ću vjeorvatno ići, iako za 9 dana idem za Zrenjanin slušat ga
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- majestic24
- Kontakt:
ima li ko kakvu dobru igricu da mi predlozi da sebi skinem s neta???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- spielführer_21
- Kontakt:
Ko se Jadranke sjeća još
http://6yka.com/jadrankastojakovic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://6yka.com/jadrankastojakovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Boateng_27
- Kontakt:
Koja vrsta ?majestic24 je napisao/la:ima li ko kakvu dobru igricu da mi predlozi da sebi skinem s neta???
Pucačina,auta,avantura,strategija ... ??
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ko pije umjereno može pit kolko hoćeneutralan__ je napisao/la:Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu.
Djevojka sa Čaradš nogama, vasa, Život je more....LBJ MVP je napisao/la:Ko pije umjereno može pit kolko hoćeneutralan__ je napisao/la:Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu.
Samo ne znam šta bi bilo kad bi krenula jesen stiže dunjo moja
Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo 
||| FKZeljeznicar |||
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.