FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 avg 2010, 00:57

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Eno vam Seye pa ga pitajte koliko para (ne)dobiju od kluba ljudi koji uredjuju sajt .. 8-)
Reci cu ti ja koristio se Seyn aparat i Edinov, jedino da se nije promjenilo sta u par zadnjih dana.
Ne moras meni govoriti nego onima koji kazu da ima para. Ja sam to radi njih i napisao jer sam upoznat sta je i kako je. Pa valjda znas .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 25 avg 2010, 01:50

Ne znam je li neko napisao :
Mladji kadeti dobili fk sarajevo 1-6 BRAVO MOMCI :!: :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 25 avg 2010, 09:26

tm visoko je napisao/la:Sutra Zeljo igra u Visokom protiv Bosne u 5 i 30... Da li neko ima info da li dolazi prvi ti ili drug??? :mrgreen:
u Visokom će igrati drugi tim, jer nije vrijeme kad da se smije rizikovati da se neko povrijedi od nosilaca igre
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 avg 2010, 09:39

Željovac je napisao/la:Ovdje niko nije normalan! :mrgreen: Nermine, uletio si k'o padobranac i uvrijedio ljude, što ti je direktno rečeno. I to što nemaš vremena da čitaš postove na koje se nadovezuješ apsolutno nikoga ne zanima.
Tada su nas deklasirali u dolini Ćupova.

I još nešto, kad je Željo zijanio od Hapoela 5:0, iste večeri sam se kladio sa jednim pitarom zlonamjernikom, da će Hapoel sa onakvom igrom ući glatko u grupnu fazu Lige prvaka. Drago mi je što sam bio u pravu.

Ono je mašina od ekipe. Sad mogu sa pravom reći da nismo imali sreće kad su se izvlačili parovi za predkola. Garant bi daleko dogurali da nas je zapao neki lakši klub, a ne klub koji će namučiti svakoga u ligi prvaka, a nebi me čudilo i kada bi prošli i prvu grupnu fazu.
:roll:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 avg 2010, 12:22

sad ja mislim ce biti 3 predstavnika sa balkana u evropskim takmicenjima, Hajduk i Dinamo LE i Partizan u LP, a sto bi volio da hapoelu dodje u grupu arsenal il neko jaci, s merakom cu se smijat

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 avg 2010, 12:34

cala je napisao/la:sad ja mislim ce biti 3 predstavnika sa balkana u evropskim takmicenjima, Hajduk i Dinamo LE i Partizan u LP, a sto bi volio da hapoelu dodje u grupu arsenal il neko jaci, s merakom cu se smijat
Jarane tebi je vec muka sto je Hapoel usao, prosle godine su dernuli HSV-a 3-0 i Celtica 4 il 5-0.
Cuva Bog Zelju svog!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 25 avg 2010, 12:57

Osim: Protiv Leotara moramo prekinuti negativnu seriju

Nogometaši Željezničara nakon dugo vremena doživjeli su dva poraza u nizu u Premijer ligi BiH, te tako izgubili korak za liderom na tabeli ekipom Sarajeva. Za razliku od mnogih koji bježe od novinara i javnosti kada njihovom timu ide loše, Amar Osim, trener Plavih bio je raspoložen za razgovor o trenutnoj situaciju u kojoj se njegova ekipa nalazi.

- Dođe takav period kada vam ništa ne ide od ruke. Iako ne igramo loše poraženi smo u dvije utakmice zaredom. Imali smo dosta šansi u oba ta duela, ali kada izgubiš to je odmah i zasluženo - mišljenja je Osim.

Otkako je Osim drugi put sjeo na klupu tima sa Grbavice, ovo je prvi put da je ubilježio dva poraza u nizu.

- Kada sam prvi put bio trener Želje, nakon dva poraza otjeran sam iz kluba. Nadam se da ovaj put neće biti tako, i da ćemo prevazići ovu situaciju.

Najveći problem u igri bh. prvaka ove sezone jeste slaba realizacija.

- Činjenica je da smo odlaskom Bekrića ostali bez igrača koji je postizao dosta golova, a nemamo adekvatnu zamjenu. Nema vremena za plakanje, već moramo pobijediti Leotar u subotu, i prekinuti ovu lošu seriju.

Nakon utakmice sa Trebinjcima slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza.

- Iskoristit ćemo tu pauzu kako bi osvježili ekipu, te kako bi se povrijeđeni igrači oporavili. U planu su prijateljske utakmice u Velikoj Kladuši sa Krajišnikom, te u Karlovcu sa istoimenim domaćinom - kazao je Osim.

D.K.

Gostujuće pobjede su dobar znak

Na startu prvenstva dosta je gostujućih pobjeda, što u prijašnjim sezonama nije bio slučaj.- Sigurno da je to dobar znak, jer je liga bolja ako se ostvaruju pobjede na gostujućim terenima. Nadam se da će se taj trend nastaviti i dalje, jer samo tako možemo poboljšati kvalitetu bh. nogometa - ističe Osim.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 25 avg 2010, 13:13

Jučer sam čito neke jako pametne postove što se tiče trenutne situacije u klubu.Na ovom foumu sigurno ima neko iz udruženja,a i ako nema ima neko ko zna neke ljude u samom udruženju i ja bi ovom prilikom rekao da je vrijeme da to udruženje počne nešto raditi i neka sjednu sa upravom i neka se ispričaju i nakon toga da nam na FKŽ.com napišu šta je bilo na "sjednici".Ali tragedija je u tome što mene niko ne shvata ozbiljno i što će ovo biti samo prđenje u šišu.Ja da sam u mogućnosti i da znam nekoga u udruženju to bi uradio,ali ko sam ja.ZATO APELUJEM I MOLIM te ljude da to urade,jer raja hoće da zna šta se dešava u klubu.Ovo je vrijeme nekog zatišja i to je jasan pokazatelj da tu nešto smrdi,kada je mirno i tiho tada je najopasnije.LjUDI MOLIM VAS.Molio bi da mi Seyo,Bistrik,Čamac i još određeni pametni ljudi pametno.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 25 avg 2010, 13:15

Sarajevo hoce Kucukovica.
Joj sjecam se kad je ovaj mali rasturao sve po Njemackoj. Bio je najbolji u Bundesligi a najmladji.
Zelji bi on bas sjeo dobro. A i mislim da bi vise volio u Zelji igrat nego u Sarajevu

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2010, 13:16

Mlad sam, pa ako neko može napisati nešto o ovoj prijateljskoj protiv Partizana.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 avg 2010, 13:22

Dove87 je napisao/la:Sarajevo hoce Kucukovica.
Joj sjecam se kad je ovaj mali rasturao sve po Njemackoj. Bio je najbolji u Bundesligi a najmladji.
Zelji bi on bas sjeo dobro. A i mislim da bi vise volio u Zelji igrat nego u Sarajevu
Mesa mu je predlagao da dodje u Zelju na posubdu proteklu polusezonu ali je to propalo. Mislim da je bila info da mu se ne dolazi u nasu ligu.
Cuva Bog Zelju svog!

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 25 avg 2010, 13:23

tanzla je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
dizda22 je napisao/la:haha cuj ovoga,zeljo-partizan prijateljska... jarane ti nemoj majke ti vise navijati za zelju... :o :o :o :o
mozes li druze da se objasnis...jer u protivnom je doslo do velike provalije :mrgreen:
Ja koliko vidim, a nisam baš ćorav, ovo je onaj Partizan što nam je gostovao mislim 2001. kad smo slavili 80 godina postojanja. O rezultatu ne bih. Jesam li u pravu? :roll:
dizda nemoj pisat nista 2 mjeseca sestret :oops:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 avg 2010, 13:29

Omar500 je napisao/la:Mlad sam, pa ako neko može napisati nešto o ovoj prijateljskoj protiv Partizana.
Pitaj ovog dizdu22, on zna 100%. :D :D

Šalim se, došli ljudi i rastavili nas na proste faktore. Simple as that. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 13:38

Omar500 je napisao/la:Mlad sam, pa ako neko može napisati nešto o ovoj prijateljskoj protiv Partizana.
http://www.arhiva.serbia.gov.rs/news/20 ... 22937.html

Kad se samo sjetim Stolice, bem li ga ludog...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 avg 2010, 13:41

Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Eno vam Seye pa ga pitajte koliko para (ne)dobiju od kluba ljudi koji uredjuju sajt .. 8-)
Reci cu ti ja koristio se Seyn aparat i Edinov, jedino da se nije promjenilo sta u par zadnjih dana.
Ne moras meni govoriti nego onima koji kazu da ima para. Ja sam to radi njih i napisao jer sam upoznat sta je i kako je. Pa valjda znas .. ;)
Razumjeli smo se od starta :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 avg 2010, 14:05

pile87 je napisao/la:Razumjeli smo se od starta :D
Onda je do mene .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 25 avg 2010, 14:32

http://tm87-breza.com.ba/images/TM87Bre ... ijateljska utakmica :Bosna(V) - ŽELJEZNIČAR[/b]
Prijateljska utakmica protiv visočke Bosne koja će danas biti odigrana na stadionu Luke je dobra prilika da se vrati pozitivna atmosfera u redove Željezničara. :)
Opsirnije poslje utakmice !
http://tm87-breza.com.ba
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2010, 14:45

Kakva je ovo maskota iza naše momčadi :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 avg 2010, 14:47

Omar500 je napisao/la:Kakva je ovo maskota iza naše momčadi :D
Fina :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

esad.DBR
Kontakt:

Post Postao/la esad.DBR » 25 avg 2010, 15:01

da li neko slučajno zna gdje se ima uzeti u sarajevu ona fantom duxerica.hvala :D
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!

VOLIM ŽELJEZNIČAR !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 16 gostiju.