Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Pritisak 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Srdjane boli nas ki.ta da izvines sto dobijas svoje vrsnjake
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bolji igrac bi mu ovdje puno problema pravio,niti riterna niti servisa sve potanko,plus nervozan nego ovaj je sljivotres ne zna gdje goni 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ne bi ovdje iko mogao do vise od seta osim Rafe i Feda, jbg mentalna labilnost u odnosu na Nolu je odlika 99% toura
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Zgrozavamo se i mi u Srbiji ovom odlukom da ovaj bude komentator ili sta je vec...
Mislim bukvalno sa ovom igrom veceras,drugo je to sto bi on podigao nivo protiv malo ozbiljnijeg igraca
Nuker znam da se zgrozavate,rijetko koji Nolovac voli Srdjana
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Bas je neprijatno. A kazu da ce biti na svakom Novakovom mecu...
E ne sjecam se kad sam losijeg Novaka gledao ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj Nole je fakat nigdje veze
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
protiv boljeg igrača bi novak igrao puno bolje. uzeo je cinci/ny i ovdje do sada uzima bez problema, ja ne vidim ništa neobično, osim što možda malo više priča nego inače. vidjećemo kad naiđe neki jači meč, ali obzirom da ga do polufinala niko ne može namučiti načekaćemo se
Ma ja, cekati drugu sedmicu turnira. Vidjet cemojestamaji je napisao/la: ↑02 sep 2020, 23:22
protiv boljeg igrača bi novak igrao puno bolje. uzeo je cinci/ny i ovdje do sada uzima bez problema, ja ne vidim ništa neobično, osim što možda malo više priča nego inače. vidjećemo kad naiđe neki jači meč, ali obzirom da ga do polufinala niko ne može namučiti načekaćemo se
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Muski zasluzuju(jos) veci % u odnosu na zeneNukeR_G1970 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:32Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
da! najgore od svega je što na GS dobijaju iste pare iako igraju puno manje, a na mastersima koji su “wta premier mandatory tournaments” čak i veće. postavio sam ovde jednom sliku sa IW 2015 jer nisam vjerovao da je to moguće pa su mi stručnjaci objasnili da jeste!!BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:34Muski zasluzuju(jos) veci % u odnosu na zeneNukeR_G1970 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:32Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
OK, kurnjikovoj bi ja dao petostruke pare samo da igra ... ali to je već nešto drugo
Ženski tenis <3
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Citam jutros vest da je prva favoritkinja ispala. Tu nema nikakve konstantnosti, dosadno do bola. Slepaju se ovako uz ATP inace to niko ne bi ni gledao.
nije prva favoritkinja nego nositelj no.1, razlika je drastična
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tako je isla vest na stranici Sport Kluba. Ne znam ni o kome se radi.
jedna od pliškovih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.