Sve je to ak i ja to razumijem al me nervira ovo da je igrao Pazzini...znalo se da nemoze i nece a za Milita je druga prica,jest nas potopio prosle sezone ali ove godine to nije igrac od prosle tako da nevjerujem da ce vam i on puno pomoci a u to ce te se uvjeriti ako zaigra u uzvratu...endem_ je napisao/la:@ van gall...Pazzo je doveden zbog serije A, jr ese smatralo da Eto' o i Milito , koji vas je potopio prosle godien mogu opet u LP da igraju ali nazalost ovaj 2 gi se povrijedio....Dakel sve ide na Bayernov mlin, hoce li tako i ostati, vidjecemo za 15 dana...PS vidm rasprava ovog BVB oko bundeslige i Seria A, stadioni jesu bolji i posjeceniji uveliko, ali ne i kvalitet, osim bayerna svi ostali njemaski klubovi u evropi su talasika, kad gledamo sezone unazad jer jedan palermo ce dobiti sve kopace iz bundeslike od 4 mjesta prema dole i to laganini ....
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ko zna, mozda bas hoce ako se dobro oporavi, ja sam samo reko da su kojim slucajem igrali bila bi druga prica, ali nisu i vozdra... Bayern je bio bolji ali je imao i malo vise srece, ali vjerujem da se u revansu moze desiti isti scenarij jer Inter je velika ekipa i onako losa tekma za njih se ne moze ponoviti...
Pazza Inter Amala
da je igrao pazzini eto nebi onako sam morao lomiti i driblat 3-4 bayernova igraca te na kraju izgubiti loptu,dodao bih je pazziniu na sebe navukao 2-3 igraca a pazo bi davao golove,pa budala je vidjela koliko je samuel sinoc sam samcat pravio problema u odbrani bayerna jos da je imao kome pruziti loptu,bayern je pobjedio cestitam ali nije ovo realan odnos snaga i pokazatelj kvaliteta,u minhenu cemo vidjeti sta i kakovan gall je napisao/la:Sve je to ak i ja to razumijem al me nervira ovo da je igrao Pazzini...znalo se da nemoze i nece a za Milita je druga prica,jest nas potopio prosle sezone ali ove godine to nije igrac od prosle tako da nevjerujem da ce vam i on puno pomoci a u to ce te se uvjeriti ako zaigra u uzvratu...endem_ je napisao/la:@ van gall...Pazzo je doveden zbog serije A, jr ese smatralo da Eto' o i Milito , koji vas je potopio prosle godien mogu opet u LP da igraju ali nazalost ovaj 2 gi se povrijedio....Dakel sve ide na Bayernov mlin, hoce li tako i ostati, vidjecemo za 15 dana...PS vidm rasprava ovog BVB oko bundeslige i Seria A, stadioni jesu bolji i posjeceniji uveliko, ali ne i kvalitet, osim bayerna svi ostali njemaski klubovi u evropi su talasika, kad gledamo sezone unazad jer jedan palermo ce dobiti sve kopace iz bundeslike od 4 mjesta prema dole i to laganini ....
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ko god sinoc da je pobjedio i koji god rezultat da je bio bio mi realan i zasluzen,obe ekipe su imale svoje prilike tako da puno toga zavisi od raspolozenja igraca u revansu,ni vi necete fulati kao sinoc ali ni mi vam necemo sami davati sanse za gol kao sinoc mada je ovaj rezultat dobra zaliha jer cete se morati otvoriti vise a to nam odg al et bit ce i to dobra tekma pa ko prodje prodje ...endem_ je napisao/la:Ko zna, mozda bas hoce ako se dobro oporavi, ja sam samo reko da su kojim slucajem igrali bila bi druga prica, ali nisu i vozdra... Bayern je bio bolji ali je imao i malo vise srece, ali vjerujem da se u revansu moze desiti isti scenarij jer Inter je velika ekipa i onako losa tekma za njih se ne moze ponoviti...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
ma da je igro ovaj i onaj da je ovako i onako.... ništa to nije bitno više nikome
Bayern je zasluženo slavio jer je bio bolji i točka !!!
Inter i Bayern su tu negdje po kvaliteti ako čak i ne 50-50 ali jučer je definitvno presudio dvoboj trenera gdje je Van Gaal miljama daleko ispred Leonarda...
Bayern je zasluženo slavio jer je bio bolji i točka !!!
Inter i Bayern su tu negdje po kvaliteti ako čak i ne 50-50 ali jučer je definitvno presudio dvoboj trenera gdje je Van Gaal miljama daleko ispred Leonarda...
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 24 feb 2011, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Jedna za raju

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahaha jaka slika nema šta 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
um do uma
,ne zna se koji je umniji(leonardo sigurno al koji )

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Nisam htio provocirati, ali eto neki me natjeraše.
Imam veliki respekt prema Interu, trenutno daleko ispred svih u Italiji. Prošle godine ste bili najbolji u Evropi, ja sam to odmah priznao. U finalu ste nas pobjedili pametnom igrom, baš kao i mi vas sinoć. I Jednostavno prošle godine ste bili ekipa koja je najviše zaslužila tu titulu. Ove sezone je druga priča. Da je bio Pazzini, Milito ili neko treći
povraća mi se na ovakve komentare, isto kao i na one da je bio Ribery u finalu. Pa šta da je bio još neki napadač sinoć, veće izglede bi imali da date gol, ali Bogami pitanje bi bilo koliko bi primili.
Zaslužena pobjeda i kraj priče. U ovom trenutku Bayern je bolja ekipa.

Zaslužena pobjeda i kraj priče. U ovom trenutku Bayern je bolja ekipa.

Ne kontate, nisam rekao da je bio Milito u ovoj ili onoj situaciji, vec da je bio jos jedan napadac uz Eto'a, jer ne moze sa jednim napadacem 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
nema razloga za krivnju, takve stvari se desavaju, evo prvo na pamet sto mi pada je kahn u finalu SP-a, ista ovakva situacija je bila, jos puno veca utakmica, a ko to Kahnu danas predbacuje - niko. Zato, glavu gore Julio !
Call the coroner!
- Unforgotten
- Kontakt:
Kad se sjetim Wieseovog kiksa protiv Juventusa, kad' je doslovno poklonio loptu Aleksu i to u zadnjiim minutamaPuma je napisao/la:nema razloga za krivnju, takve stvari se desavaju, evo prvo na pamet sto mi pada je kahn u finalu SP-a, ista ovakva situacija je bila, jos puno veca utakmica, a ko to Kahnu danas predbacuje - niko. Zato, glavu gore Julio !

Cesar je odličan golman, svakom se dešavaju greške, ono sinoć jeste bila greška, ali ne sumnjam u kvalitet našeg čuvara mreže

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
da ste najbolji,najpametniji i da svakog zivog ubijete u pojam sam znao,al jos da se bavite prozom,stihom,stihoklepanjem,e sad sam i odusevljenvan gall je napisao/la:Mozda ste u finalu Lige Sampiona imali srece, a sada vam ni Chuck Norris pomoci nece, igrali ste neki odmbrambeni fudbal stari, ispast cete sada italijanski zabari

J.C. nas je toliko puta vadio iz g.ovana da bi sramota bilo covjeku sta reci...
a mene najvise yebe sto Bayern nije bolja ekipa,a toliko je bolje izgledao na terenu

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Emerson je to bio, a ne Alex, kako sam skakao nakon tog gola, a nisam gledao uživo nego bila neka druga utakmica preko HTV2, a ubacivali se golovi iz drugih utakmica, kad ono oko 90 minute kaže komentator idemo u Torino pao je pogodak, kad ono Emerson zabioUnforgotten je napisao/la:Kad se sjetim Wieseovog kiksa protiv Juventusa, kad' je doslovno poklonio loptu Aleksu i to u zadnjiim minutamaPuma je napisao/la:nema razloga za krivnju, takve stvari se desavaju, evo prvo na pamet sto mi pada je kahn u finalu SP-a, ista ovakva situacija je bila, jos puno veca utakmica, a ko to Kahnu danas predbacuje - niko. Zato, glavu gore Julio !![]()
![]()
![]()
![]()
Cesar je odličan golman, svakom se dešavaju greške, ono sinoć jeste bila greška, ali ne sumnjam u kvalitet našeg čuvara mreže

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
haj sto bajernovci nemaju pojma,,nego me zivcira kako vi lupate gluposti,,
pa samo se vratite na utakmicu intera protiv palerma,,kad je cezar skinuo penal pastoreu,,pa odbranio nemoguce u zadnjim minutama iste utakmice,i spasio nas pa sigurno mogu reci poraza da je pastore pogodio,,na osnovu jedne intervencije sudite o golmanu,,
ni jedan golman ne bi nista bolje mogao uraditi u onoj situaciji kad je primio gol,,roben je sto bi se reklo momacki opalio loptu,pa niko je ne bi uhvatio,svak bi je odbijao,,samo sto se odbila na pogresnu stranu,,
sjetite se prosle sezone koliko je puta spasavao inter,,,kazete majkon katastrofa...vi zaboravljate proslu sezonu koliko je samo puta probio i asistirao,,
u uzvratnpj utakmici sve je moguce,,bit ce golova na sve strane,,
ova pobjeda bajerna se ne moze ni poredit s nasom pobjedom nad njima u madridu,,,,,zato je njima muka,,
poz svim dusmanima,,znaju oni koji su,,,
[youtube][/youtube]
pa samo se vratite na utakmicu intera protiv palerma,,kad je cezar skinuo penal pastoreu,,pa odbranio nemoguce u zadnjim minutama iste utakmice,i spasio nas pa sigurno mogu reci poraza da je pastore pogodio,,na osnovu jedne intervencije sudite o golmanu,,
ni jedan golman ne bi nista bolje mogao uraditi u onoj situaciji kad je primio gol,,roben je sto bi se reklo momacki opalio loptu,pa niko je ne bi uhvatio,svak bi je odbijao,,samo sto se odbila na pogresnu stranu,,
sjetite se prosle sezone koliko je puta spasavao inter,,,kazete majkon katastrofa...vi zaboravljate proslu sezonu koliko je samo puta probio i asistirao,,
u uzvratnpj utakmici sve je moguce,,bit ce golova na sve strane,,
ova pobjeda bajerna se ne moze ni poredit s nasom pobjedom nad njima u madridu,,,,,zato je njima muka,,
poz svim dusmanima,,znaju oni koji su,,,
[youtube][/youtube]
- Interista di cuore
- Kontakt:
http://beneamata.com/showthread.php?p=99114#post99114
zaj.ebana situacija pravo...
bice skroz j.ebeno protiv Sampe.
zaj.ebana situacija pravo...

bice skroz j.ebeno protiv Sampe.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Fino, jos ako krenu povrede nadrljali smo skroz 

Call the coroner!
krenuloje opet,peh do peha jbt.evropska urota
urota protiv nas

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
Presica pred Sampdoriu,Ranocchia,Motta i Cordoba se brzo oporavljaju
neko od njih bi mogo bit cak pozvan za sutrasnju utakmicu
http://beneamata.com/showthread.php?p=99175#post99175

http://beneamata.com/showthread.php?p=99175#post99175
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.