FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam skontao ko ce doci umjesto Lazica?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako Pantića završe... strašan igrač. 
60 nastupa u La Ligi ima.

60 nastupa u La Ligi ima.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ako je sta oko para pitaj bankara, za sve ostalo tu je mastercard
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Rade na novim dresovima. Problem je ispao sto ovi nasi kao htjeli ljiljane a ovi iz nike im kao ne daju.
A kad god pomislim na one sa kragnom odmah mi u glavi nekako slika puzigace, benke i dulje
NEMA NAZAD
Moze li se gdje procitati sta vezano za eventualni odlazak Lazica i dolazak novog stopera?
Cijeli dan trazim, ali nista...
Ako neko ima neku informaciju zahvalan bi bio da ovdje postavi
Cijeli dan trazim, ali nista...

Ako neko ima neku informaciju zahvalan bi bio da ovdje postavi

Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 07 feb 2020, 14:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
;historicar:RajaBa1983 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:31:historicar:Zip je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:29S obzirom da niko nije postavio, ja ću
Darko Lazić je ponovo blizu transfera. Podsjećamo, pouzdani defanzivac Sarajeva početkom godine je trebao preseliti u Norvešku, ali taj plan se izjalovio.
Sada je opet aktueliziran njegov odlazak sa Koševa, tačnije iz Antalije, u koju je doputovao sa bordo timom, a koju bi vrlo lako mogao napustiti kao član neke druge ekipe.
Laziću ugovor sa bh. prvakom ističe krajem sezone, srbijanski nogometaš nema ga namjeru produžiti te se stoga rastanak doima kao najbolji scenarij za obje strane. Nova ponuda iz inozemstva, ukoliko je u FK Sarajevo prihvate, vodi upravo prema takvom raspletu…
S druge strane, klubu iz Titove 38b ponuđen je nogometaš koji igra na Lazićevoj poziciji. Riječ je o stoperu Aleksandru Pantiću.
Trenutno je slobodan igrač sa više nego pristojnom biografijom. Ima 27 godina, nekoliko puta je bio na širem spisku reprezentacije Srbije.
Iako je izdanak Partizanove omladinske škole, igrao je za Crvenu zvezdu, odakle je transferiran u španski Villareal. Skupio je 60 nastupa u La Ligi, a također posuđivan u ekipe Cordobe, Eibara, Alavesa i Cadiza.
Njegov posljednji klub je slavni Dinamo iz Kijeva (zabilježio 15 nastupa u ukrajinskom prvenstvu), kojeg je napustio u septembru prošle godine.
Zasad je neizvjesno da li će postati stanovnik bordo svlačionice. To, prije svega, zavisi od eventualnog transfera Darka Lazića.![]()

Vrh je ovo

Lobiraj za lajkEve
Pa upravo su potvrdili da i za sljedecu 20/21 sezonu ostaju isti....to je oficijelno 5 sezona jednog dresa....
Presedan na planeti mislim
Ne znam sta je zajeb da li je Dino narucio milion dresova ili sta pa ih ne mogu se rjesit......
Ali ovo je bas opiceno....
Pa odi kupi 50 dresova samo da odigraju bar jedan mec u nekim drugim....eno celik kupio garnituru sebi....mislim ne vjerujem da nema neka siva, zlatna, ma rozu da su obukli na dan borbe protiv raka ili nesto znaci oci mi krvare vise od ovog dresa.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma shvatam, istog sam misljenja. Procitao sam i ja za dresove, zayebavam maloDenchi je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:44Pa upravo su potvrdili da i za sljedecu 20/21 sezonu ostaju isti....to je oficijelno 5 sezona jednog dresa....
Presedan na planeti mislim
Ne znam sta je zajeb da li je Dino narucio milion dresova ili sta pa ih ne mogu se rjesit......
Ali ovo je bas opiceno....
Pa odi kupi 50 dresova samo da odigraju bar jedan mec u nekim drugim....eno celik kupio garnituru sebi....mislim ne vjerujem da nema neka siva, zlatna, ma rozu da su obukli na dan borbe protiv raka ili nesto znaci oci mi krvare vise od ovog dresa.....
NEMA NAZAD
Nemas duse holymane
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa zato kazem trebalo se prije prodati ako se vec moglo,pa dovesti zamjena koja ce proci pripreme s nama,a ne ovako,prodje skoro cijeli trenazni proces i onda prodaj,pa ti dodje zamjena za njega 5 dana do tekme,bolje da pomogne uzeti titulu jer znamo sta titula donosi,pa kad bi dzaba otisao na ljeto nego ovo.Haver ! je napisao/la: ↑07 feb 2020, 10:04Ako Lazić ne želi da produži ugovor mislim da je svakako bolja opcija da ga prodamo pa makar i dan prije prvenstva jer sam misljenja da je bolje uzeti bilo kakve pare sad na njemu, nego da ga placamo da sjedi na zapadu i na sve to ode dzaba na ljeto.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 09:46Trebali su jos malo sacekati pa onda da ode,tam nekad 4-5 dana pred tekmu,rano je ovo.
Mada bih najvise volio da ostane i produži ugovor jer je odlican igrac, uigran u ovoj ekipi i vec se dokazao u ovoj ligi, nego da dovodimo macka u vreci
Ma ne igra to veliku ulogu ako je vrhunski igrac u pitanju. Dosao je serbecic pred evropu i bez utakmica u nogama pa odlicno odradi i izdrza sve i to bez povrede.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
bolje otici za pare sadSanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:50Pa zato kazem trebalo se prije prodati ako se vec moglo,pa dovesti zamjena koja ce proci pripreme s nama,a ne ovako,prodje skoro cijeli trenazni proces i onda prodaj,pa ti dodje zamjena za njega 5 dana do tekme,bolje da pomogne uzeti titulu jer znamo sta titula donosi,pa kad bi dzaba otisao na ljeto nego ovo.Haver ! je napisao/la: ↑07 feb 2020, 10:04Ako Lazić ne želi da produži ugovor mislim da je svakako bolja opcija da ga prodamo pa makar i dan prije prvenstva jer sam misljenja da je bolje uzeti bilo kakve pare sad na njemu, nego da ga placamo da sjedi na zapadu i na sve to ode dzaba na ljeto.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 09:46Trebali su jos malo sacekati pa onda da ode,tam nekad 4-5 dana pred tekmu,rano je ovo.
Mada bih najvise volio da ostane i produži ugovor jer je odlican igrac, uigran u ovoj ekipi i vec se dokazao u ovoj ligi, nego da dovodimo macka u vreci
ovako ti nebi igrao bio bi ti na tribine a plata ide
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo mi je ekstra sto odlazak igraca nadoknadimo sa dolaskom minimum istog kvaliteta, a u vecini primjera su to i bolji igraci (barem kad gledamo cv, svi se oni jos moraju dokazati). Ali ovo je put kojim moramo ici i napredovati. Ako dodje Pantic, to je kapitalac, cak i veci od Susica (nije malo 60 nastupa u La Ligi i vidim jedno vrijeme bio stalni clan prvih 11 Villareala).
Kovačević
Oremus - Serbecic - Pantic - Pidro
Susic - Djokanovic
Jukic - Mustedanagic - Tatar
Ahmetovic
Mislim, da bi ovo mogla biti udarna postava.
Drugih 11:
Dzafic
Sabanovic - Milicevic - Dupovac - Hodzic
Rahmanovic - Gavric
Cruz/Velkoski - Salcin - Milanovic
Handzic
Kovačević
Oremus - Serbecic - Pantic - Pidro
Susic - Djokanovic
Jukic - Mustedanagic - Tatar
Ahmetovic
Mislim, da bi ovo mogla biti udarna postava.
Drugih 11:
Dzafic
Sabanovic - Milicevic - Dupovac - Hodzic
Rahmanovic - Gavric
Cruz/Velkoski - Salcin - Milanovic
Handzic
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A odakle vam to da je Oremus sposoban da igra desnog beka?
Ja mislim da od toga nema nista.
Ja mislim da od toga nema nista.
Šaban ovi. Ce biti desni bek i ne vidim sta je problem. Kada je igrao opusteno i kada mu se vjerovalo, bio odlican. Psihicki problem, nista drugo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato sto nije sposoban igrati u vezi (do sad je to dokazao, po meni je tanak tu). Vecinu je svoje kariere igrao bek/krilo, nama skripi pozicija beka, u vezi imamo previse igraca pa ga mozemo komotno dati na beka. Ne vidim razlog u cemu je problem? Nije ovo engelska Premijer liga pa da bek ide stalno gore-dole pa treba kondicije ko "konj".
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Naravno
Oremus ni na treningu nije po strani igrao kod nas....praviti neke formacije gdje je on po boku je bas neka zestoka fantazija.....Djokanovic ce prije tamo igrati
Sabanovic je prvi izbor na desnom beku...
Iskreno vise me brine lijevi....
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, GradKamena2, Hajdeee, juka55, OzmoodPinglewood, plisek, Rule_hz, senad82, Varijantas8 i 75 gostiju.