denchi opet na antibioticimaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:17E eboga ti, ti kad jedno misliš i navališ, kroz zid glavom. Ako je trebao Marinoviću, došao je. Sve ostalo je suvišno raspravljati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cruz je kita od igrača
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hajde Niho.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:16Mujakić u prvih 11 Hajduka protiv Lokomotive Zagreb.
Sretno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Onda nije trebao ni doci, jer Resic je Bog desnog krila za njega....a nije da nije bilo drugih igraca da valjaju u tom Radniku, od Memisevica, Besima, Franica, Pece, Obradovica...itd. mi bas njegaHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:28Iskopam neki dan jedan intervju Hodžića, iz 2016.Kaže, da se najbolje osječa, kad igra na desnom krilu.Tu je i igrao, na proljece 2016, kad je sa Radnikom uzeo kup (dao gol u finalu), pa došao kod nas.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam buraz,fera je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:29denchi opet na antibioticimaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:17E eboga ti, ti kad jedno misliš i navališ, kroz zid glavom. Ako je trebao Marinoviću, došao je. Sve ostalo je suvišno raspravljati.![]()
Gledam Zrinju koskaju se s nakim poljacima,
Greska u gresku, a cujes onog debila pored terena samo nemanjaaaaa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prenosi li ko?HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:31Hajde Niho.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:16Mujakić u prvih 11 Hajduka protiv Lokomotive Zagreb.
Sretno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali kad ja reče "ja mislim da se Denchi drogira"fera je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:29denchi opet na antibioticimaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:17E eboga ti, ti kad jedno misliš i navališ, kroz zid glavom. Ako je trebao Marinoviću, došao je. Sve ostalo je suvišno raspravljati.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad je to bilo 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Raja,kako da stavim gif kao avatar?
Ako neko zna pp
Ako neko zna pp
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
arenasport bihPrenosi li ko?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Je l zakazana generalna proba s kim ( samo nemojte rec da je to Olimpik ako je zakazano..)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@AlfredNobel jesi sretan?Napravili su vec jedan intervju
Vidis kakve veze vucem
Vidis kakve veze vucem
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako mi je drago sta ce ovaj Zizovic dobit nogu poslije 5 utakmica, rijetko odvratan lik.
-
Historicar
- Kontakt:
Eh kad bi Vinko sutra izveo ovu ekipu, u formaciji 4-5-1, bilo bi fino 
Kovačević, Šabanović, Lazić, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Jukić, Tatar i Ahmetović.
Kovačević, Šabanović, Lazić, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Jukić, Tatar i Ahmetović.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako bi nama ovakva formacija "legla" obzirom na situaciju sa bekovima, al nerealno

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne moze se praviti prvih 11 bez Zizua...Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:25Eh kad bi Vinko sutra izveo ovu ekipu, u formaciji 4-5-1, bilo bi fino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.