samirr je napisao/la:Smjesni su mi ovi manijaci. Kad imaju lose rezultate i kad ih nema na tribini onda to opravdaju ubistvom. Kad se dovede stevanovic, zahirovic, bekric svi se odmah vrate.
Ko se bolan pravda ubistvom, neslana šalo prirode!?!?!
Manijaci su imali probleme u svojoj grupi, dok je polusezona trajala ti problemi su se riješavali a nastavljeno je i preko zimske pauze.. Neki su čak mogli i eskalirati, baš zbog toga što su se nastojali riješiti problemi, jer toboze, uvijek ima neko kome to ne odgovara. Zavezi tu odvratnu labrnju, kad nisi svjestan kroz šta je grupa prošla i koliko privatnih problema su momci imali zbog kojekakvih krimosa po tribini. Manijaci Zelji nikad leđa okrenuli nisu, čak ni kada smo se za opstanak do zadnjeg kola borili !
Ako te zanima šta više, obrati mi se na PP, ali ne govori da se neko pravda ubistvom jade jedan. Nisu vam Manijaci krivi što niste u stanju, dok se za titulu borite, skupiti 4000 ljudi i napraviti vrhunsku atmosferu, kakvu znaju samo dvije grupe u drzavi napraviti. Znam da vam je zelja da više isti i ne postoje zbog konstantnih maltretiranja u vlastitom gradu, ali šta da se radi. Molite se pa šta Allah da..
@bordobijeli
Naravno, prodali smo dva najvrijednija eksponata i uzeli odličan novac na njima. Sad smo doveli sve ove igrače da jurišamo na pehare, kad para nestane, opet ćemo podmladiti ekipu za jednu sezonu kako bi zaradili novac. Ko kad smo postali kao firma za proizvodnju fudbalera
Ja još ne mogu da vjerujem da postoji osoba, koja je u stanju reći da se neko pravda ubistom. Crko majci..