FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 avg 2010, 21:41

EdinTM87 je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Hah, kad se sjetim kako su drugi premijerligasi gubili na pripremama protiv nizerazrednih klubova, pa ovo i nije lose.
Protiv Leotara ce biti bolje, pa da se vratimo na jedno od prva cetiri mjesta, samo jedno pitanje, na kojoj je poziciji igrao E.Colil protiv Bosne ?
Ma jarane ovdje mnogi ne mogu da shvate da je to normalna stvar... vecina ovdje ne zna da Chelsea resevre tim izgubi od Watford reserve tima... svi jedva cekaju da krene lose pa da pocne izlaganje raznoraznih strucnjaka... meni se cini kad bi sve uzimali po 5:0 i kad bi jednom uzeli recimo Drinu u Dolini 1:0, odmah bi pocele price tipa kakva je ovo ekipa ne moze Drini dat vise od jednog gola... stvarno kakvih ljudi ima da ti se povraca...
a ovi pacenici sa strane me i ne cude, tipa ovog macka... sta ce sljivari, nas neuspjeh im pricinjava zadovoljstvo i dodju fol da se nasladjuju (iako su neupuceni kao ovaj gore navedeni), a ne znaju sta ce sa svojom mukom... jadnici...
Ma mi idalje imamo jednu od najjacih ekipa u BiH, malo smo ispali iz forme, al ne moze svake godine titula, dobili smo prve dvije tekme, i onda dva teska gostovanja gdje malo ko nosi bodove, uopce nije lose, sad Leotar laganica, a nisi mi rek'o sta je Colic igro protiv Bosne, na kojoj ga poziciji koristi Amar ?
lijevi bek... mada moze igart covjek sve... moguce da ce ga koristiti kao alternativu u slucaju da mirko buce povrijedjen ili kartoniran, a i koristit ga kao lijevo krilo, zavisno od statusa visce ili beslije...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 21:51

Nama treba drugi tim. U njemu nek igraju ove rezerve koje su svakako pod ugovorom a ni blizu prvoj ekipi i par juniora i to je to. Počnu igrati od onih najnižih liga i kroz koju godinu će dogurati makar do druge federalne. Na taj način ćemo makar imati igrače koji su naviknuti na određeni sistem igre, a koji su koliko toliko u takmičarskoj formi.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 25 avg 2010, 21:56

elSaik je napisao/la:Nama treba drugi tim. U njemu nek igraju ove rezerve koje su svakako pod ugovorom a ni blizu prvoj ekipi i par juniora i to je to. Počnu igrati od onih najnižih liga i kroz koju godinu će dogurati makar do druge federalne. Na taj način ćemo makar imati igrače koji su naviknuti na određeni sistem igre, a koji su koliko toliko u takmičarskoj formi.

e jbg jarane to bi bilo tesko finanski odrzavat .... tolika gostovanja i utakmice treba platit pa i igracima jbg nece ljudi igrat za klikere .... nasa liga i nasi klubovi nisu toliko jaki ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 22:59

forza je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Nama treba drugi tim. U njemu nek igraju ove rezerve koje su svakako pod ugovorom a ni blizu prvoj ekipi i par juniora i to je to. Počnu igrati od onih najnižih liga i kroz koju godinu će dogurati makar do druge federalne. Na taj način ćemo makar imati igrače koji su naviknuti na određeni sistem igre, a koji su koliko toliko u takmičarskoj formi.

e jbg jarane to bi bilo tesko finanski odrzavat .... tolika gostovanja i utakmice treba platit pa i igracima jbg nece ljudi igrat za klikere .... nasa liga i nasi klubovi nisu toliko jaki ....
Ovi su igrači mahom svakako pod ugovorom. Što se finansiranja tiče, koliko to može koštati takmičenje u općinskoj/kantonalnoj ligi?!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2010, 23:10

Imao Željo drugi tim u sezoni 2001/2002 i opet kasnije kad je Hadzija bio trener ne znam koja je to sezona bila,znaci ne bi bilo nista novo kad je Željo u pitanju.Doduse nisu se takmicili u nekoj ligi a zamisao je svakako zanimljiva.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 avg 2010, 01:02

Kad je trening sutra, zna li neko?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 26 avg 2010, 01:18

U danasnjem timu Zelje je bilo par igraca koji nisu dorasli fudbalu na seniorskom nivou... :roll: guso seljak...gancev mu kriv sto on sa 40 godina nije ispucao ni jednu loptu normalno..svaka mu u aut ode...Saban onako nije bio los..ali ono cekanje lopte..umjesto da ide prema njoj..neshvatljivo... :roll: bajro haubica :mrgreen: prvo poluvrijeme dominacija Bosne.... u drugom usli rezervisti bosne i bili ravnopravni...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 26 avg 2010, 05:10

Antonio Samac, Split: Kad si bio mali za koga si navijao?
SENIJAD: Za Želju.
Ovo Ibričić odgovarao imao neki chat sa Hajdukovcima i evo sta cojk kaze.
Ovo se kaze institucija smo u svakom pogledu. :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 avg 2010, 08:02

A kad je kod nas došao mi ga poslali da se kali u Europskoj ligi. Stručnjaci.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 26 avg 2010, 08:03

elSaik je napisao/la:
forza je napisao/la:

Ovi su igrači mahom svakako pod ugovorom. Što se finansiranja tiče, koliko to može koštati takmičenje u općinskoj/kantonalnoj ligi?!
pa ne znam sad tacno detalje ... al bi valjalo placat putovanja, opremu, domaci teren bi bio duplo korsten-ovo su neke losije pretpostavke, a naravno da bi bilo boljeda ovi neki igraju u 2 timu ... samim tim bi dobivali igrace spremen u svakom trenutku i mnoge bi ja mislim motiviralo to sto igraju u kantonalnoj ligi-igrali bi jos bolje i trazili mjesto u 1 timu .....

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 26 avg 2010, 08:08

elSaik je napisao/la:A kad je kod nas došao mi ga poslali da se kali u Europskoj ligi. Stručnjaci.
hah ... uvijek smo imali "velike strucnjake " ..... kud ces dalje kad je Guso trener :roll: :D
salaaaa .....

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 26 avg 2010, 10:27

forza je napisao/la:
elSaik je napisao/la:A kad je kod nas došao mi ga poslali da se kali u Europskoj ligi. Stručnjaci.
hah ... uvijek smo imali "velike strucnjake " ..... kud ces dalje kad je Guso trener :roll: :D
salaaaa .....
Gušo trener golmana , taj nikad nije znao ispucati loptu preko pola, vazda ode u auto i to na našoj polovici....
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 10:54

forza je napisao/la:
pa ne znam sad tacno detalje ... al bi valjalo placat putovanja, opremu, domaci teren bi bio duplo korsten-ovo su neke losije pretpostavke, a naravno da bi bilo boljeda ovi neki igraju u 2 timu ... samim tim bi dobivali igrace spremen u svakom trenutku i mnoge bi ja mislim motiviralo to sto igraju u kantonalnoj ligi-igrali bi jos bolje i trazili mjesto u 1 timu .....
Brate sta imas placat putovanja kad nebi iso dalje od hrasnice,oni nebi koristili onaj teren vec umjetnu travu,mada za ovo nema volje niti para ;) ;)
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 10:55

Jucerasnja utakmica u znaku visocke bosne, apsolutna dominacija na terenu, nas su krasili neborbenost i apsolutna konfuzija u svim segmentima igre, ljudi su igrali onako kako smo mi trebali.Mislim da su svi odigrali jako lose ako bih nekoga morao izdvojiti kao najgoreg onda je to definitvno Bajro istini za volju nije igrao napadaca nego u vezi al katostrofalno, nema mjesta za bilo koga da bih rekao da ne nesto i odigrao mozda onako na silu da bih izdvojio Pehilja i malog Zvaku radi par situacija u napadu, momak koji je dosao iz Gradine Alic ako se ne varam onako djeluje zanimljivo i jako tesko je skontati na osnovu jedne utakmice al ovo sve ne osnovu toga sto mi djeluje jako mlad.Rus fino otvorio utakmicu dobro primanje lopte i pravovremeno oslobadjanje ali kasnije zaspao kao i ostatak ekipe.Mali Oda kao da nije ni igrao vise je tu bio kao dekoracija da popuni broj igraca ako od njega bude igraca ja pristajem da potpuno nag posmatram naredno prvenstvo.Mali colic pa ne znam nekako bezvoljno previse lezerno valjda skonto je postao igrac sta li...Karic previse komplikovao pokusaovao sam naravno bezuspjesno totalno je promasio ono sto je trebao da radi na terenu a to su upotrebljivi pasovi kojih juce nije bilo recimo Colic E. je dobio jako malo lopti uopste.Opsti utisak jako lose prije svega bez imalo volje talenat nije sporan.
Jos ono sto vrijedi istaci da je Brko bio na tribinama i posmatrao utakmicu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 avg 2010, 11:31

Koliko ja znam, ali iskreno slabo sam upućen, Gradina za naše uslove jako dobro radi sa tim mladim igračima, pa ako je i taj Alić odtamo, možda se može od njega nešto i očekivati. Koju poziciju igra?

I ako može neko da mi kaže koliko onaj momak što zabija u kadetskoj ligi svake godine bruku golova ima godina?!
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 26 avg 2010, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2010, 11:35

elSaik je napisao/la:Koliko ja znam, ali iskreno slabo sam upućen, Gradina ima za naše uslove jako dobro radi sa tim mladim igračima, pa ako je i taj Alić odtamo, možda se može od njega nešto i očekivati. Koju poziciju igra?
Igrao je stopera, skoro bez greske...i jos treba dodati na piletov post, da je baljic iznenadio brzinom, koju na treningu i nije pokazao...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 26 avg 2010, 11:35

daj Boze da sa ovom ekipom izborimo Evropu..zadnje dvije utakmic esmo igrali katastrofalno..nadam se da ce Colic sto prije zaigrati,ali i pored toga Zelji trebaju jos bar 2 super kvalitetna igraca ako zeli ponoviti uspjeh iz prosle sezone! ali prelazni rok traje jos 5 dana,vremena je sve manje,a Zeljo ne dovodi pojacanja,izuzev anonimne djece koja gubi po Visokom...

drug

Post Postao/la drug » 26 avg 2010, 11:39

k_c je napisao/la:daj Boze da sa ovom ekipom izborimo Evropu..zadnje dvije utakmic esmo igrali katastrofalno..nadam se da ce Colic sto prije zaigrati,ali i pored toga Zelji trebaju jos bar 2 super kvalitetna igraca ako zeli ponoviti uspjeh iz prosle sezone! ali prelazni rok traje jos 5 dana,vremena je sve manje,a Zeljo ne dovodi pojacanja,izuzev anonimne djece koja gubi po Visokom...
samo kukajte

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 26 avg 2010, 11:41

k_c je napisao/la:daj Boze da sa ovom ekipom izborimo Evropu..zadnje dvije utakmic esmo igrali katastrofalno..nadam se da ce Colic sto prije zaigrati,ali i pored toga Zelji trebaju jos bar 2 super kvalitetna igraca ako zeli ponoviti uspjeh iz prosle sezone! ali prelazni rok traje jos 5 dana,vremena je sve manje,a Zeljo ne dovodi pojacanja,izuzev anonimne djece koja gubi po Visokom...
svoj ti pos"o ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 11:43

Seyo_TM je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Koliko ja znam, ali iskreno slabo sam upućen, Gradina ima za naše uslove jako dobro radi sa tim mladim igračima, pa ako je i taj Alić odtamo, možda se može od njega nešto i očekivati. Koju poziciju igra?
Igrao je stopera, skoro bez greske...i jos treba dodati na piletov post, da je baljic iznenadio brzinom, koju na treningu i nije pokazao...
Ja eto jos i to da nismo dzaba klapnuli do visokog :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Azzuri, dark44, Hrasno15, Levin, MrkiMedo, perodeformero, WeekendOffender i 44 gosta.