Kad pobijedimo sve pripremne, budemo qrac u prvenstvu.
Kakvi cemo sad biti kad smo sve 3 remizirali ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da si htio mogao si biti dio toga, ja se nadam da će ubrzo.Historicar je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:57Hoce li se desiti čudo, da Vinko uskoro da izjavu, u kojoj ce reci da li ce biti jos pojacanja, te o Pidri i o Laziću.
Nije valjda da vjeruješ u te bošnjine teorije zavjere i klišeje?hordasDoboj je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:57Kad izgubimo sve pripremne, budemo dobri u prvenstvu.
Kakvi cemo sad biti kad smo sve 3 remizirali ?![]()
![]()
Jel Gavric minute igrao?BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:37Šta je sa Milanovićem, što ga nema?
Bez minuta još Kurdić, Lazić, Islamović, Imamović.
Ma zajebancija drugAlfredNobel je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:02Nije valjda da vjeruješ u te bošnjine teorije zavjere i klišeje?hordasDoboj je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:57Kad izgubimo sve pripremne, budemo dobri u prvenstvu.
Kakvi cemo sad biti kad smo sve 3 remizirali ?![]()
![]()
Slazem se da je bilo ok. I nista vise ni za kritiku ni za neko odusevljenje. Po meni opet dosta sporo i puno drzanja lopte kod stopera. Ono sto Vinkove sve ekipe dobro igraju tako ce biti i s nama je drzanje formacije, nema gubljenja glave i raspada sistema.Vanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:12Ma možemo mi pricati sta hocemo,ali ovo je meni bilo sasvim ok...
Igra se sa mnogo vise tempa, prakticno konstantno se igra jedna vrsta mini presinga...
Ono sto mi je jako interesantno bilo vidjeti da se igraci izuzetno dobro drže u liniji i da Vinko traži njihovo približavanje kada nas protivnik napada , a samim tim se sužava manevarski prostor dok je pas iza prilicno riskantan zbog ofsajda...
Takodjer, jako je malo nasih dugackih lopti, ali nema ni "peglanja" sa njom ...Uglavnom se odigra na prvi ili drugi dodir, sa fokusom na brze izmjene pasova kod protivnickog senaesterca...
Đani malo ispada,ali je drugo poluvrijeme bio sasvim ok...I misljenja sam da on nikako ne ovoj poziciji biti rupa jer je ocigledno da mu treba jos malo ovako kvalitetnih tekmi...
Sve u svemu , ja sam potpuno zadovoljan i to ce biti sve bolje i bolje...
Bravo momci ...
Kakav je bio Miličević na zadnjem veznom ?kraljlavova je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:23Kakava je ovaj tobol ekipa inace jesu li sta u evropi napravili i moje misljenje da je ovak milicevic sasvim pristojan igrac posluzice bas dobro
Nisam ni napisao da je ovo savrsenstvo...Ali je nesto sasvim novo kod nas, recimo disciplina 90 minuta ...E sad kad se to sve uklopi sa nasim kvalitetom u PL BiH , onda ce igledati bas mocno...bordobijeli je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:20Slazem se da je bilo ok. I nista vise ni za kritiku ni za neko odusevljenje. Po meni opet dosta sporo i puno drzanja lopte kod stopera. Ono sto Vinkove sve ekipe dobro igraju tako ce biti i s nama je drzanje formacije, nema gubljenja glave i raspada sistema.Vanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:12Ma možemo mi pricati sta hocemo,ali ovo je meni bilo sasvim ok...
Igra se sa mnogo vise tempa, prakticno konstantno se igra jedna vrsta mini presinga...
Ono sto mi je jako interesantno bilo vidjeti da se igraci izuzetno dobro drže u liniji i da Vinko traži njihovo približavanje kada nas protivnik napada , a samim tim se sužava manevarski prostor dok je pas iza prilicno riskantan zbog ofsajda...
Takodjer, jako je malo nasih dugackih lopti, ali nema ni "peglanja" sa njom ...Uglavnom se odigra na prvi ili drugi dodir, sa fokusom na brze izmjene pasova kod protivnickog senaesterca...
Đani malo ispada,ali je drugo poluvrijeme bio sasvim ok...I misljenja sam da on nikako ne ovoj poziciji biti rupa jer je ocigledno da mu treba jos malo ovako kvalitetnih tekmi...
Sve u svemu , ja sam potpuno zadovoljan i to ce biti sve bolje i bolje...
Bravo momci ...