FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E cuj bipolar nekoga poredi s nekim, k'o da su jedni nasi a jedni od protivnika haha
Sta li kaze husaric na TSS, da li ga ismijava?! :hmm: da li mu ko "lajka" statuse haha
Sta li kaze husaric na TSS, da li ga ismijava?! :hmm: da li mu ko "lajka" statuse haha
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Popiškimo svi Husarića
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Iduce sedmice dolazi lijevi bek.
- RajaBa1983
- Kontakt:
husaric propo ko jugoslavija
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Ma cvili i dan danas sto mu je Zahovic uzeo Mulahusejnovica..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
Službenici SIPA pretresaju 24 lokacije na području Srebrenika, Gradačca, Brčkog i Banje Luke : Na listi i fudbalski menadžer Admir Husarić
yebem i njega i haver njegove
yebem i njega i haver njegove
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- belosevic23
- Kontakt:
Sta je sa Gavricem ?
Izgleda nista od Pidre bar na pocetku nastavka..
Po ovome danas sto su prikazali sastav mora izgledati ovako:
Kovacevic
Hodzic-Milicevic-Serbecic-Salcin
Oremus-Susic
Tatar-Rahmnovic-Jukic
Ahmetovic
Krste klupa, zadnjih 30 minuta sansu treba dati i Zizou i tjt od ovog kadra sto posjedujemo
Izgleda nista od Pidre bar na pocetku nastavka..
Po ovome danas sto su prikazali sastav mora izgledati ovako:
Kovacevic
Hodzic-Milicevic-Serbecic-Salcin
Oremus-Susic
Tatar-Rahmnovic-Jukic
Ahmetovic
Krste klupa, zadnjih 30 minuta sansu treba dati i Zizou i tjt od ovog kadra sto posjedujemo
-
- Kontakt:
Najbolji dokaz kolika je seljačina i kretenčina Admir Husarić je taj što mrzi Velež, zato što imaju petokraku na grbu.On je klasični primjer one SDA seljačke balege i gnjide.Treba uvesti u klubu neko pravilo, da se zabrani poslovanje sa njim, Bilalagićem, Bulićima i sličnim ublehama.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Prvi put moram reći bravo historicar sve treba njih **** od kluba pa i nemamo njihovi igraca koliko ja znam u sarajevoHistoricar je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:09Najbolji dokaz kolika je seljačina i kretenčina Admir Husarić je taj što mrzi Velež, zato što imaju petokraku na grbu.On je klasični primjer one SDA seljačke balege i gnjide.Treba uvesti u klubu neko pravilo, da se zabrani poslovanje sa njim, Bilalagićem, Bulićima i sličnim ublehama.
a i onako je husaric propo

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pidro u konkurenciji za mec vec protiv Borca..Volio bi da dobije barem 5 minuta cisto da malo osjeti kako je igrati nakon 10 mjeseci..
Protiv MDK ja bi mu dao 25-30 minuta jer je lakseg ritma tekma..I onda ga polako ubacivati da bude za onih zadnjih 3,4 tekme sezone u full formi!
A aBd i da nam pomogne u odbrani titule!
I onda sastav za prvo pretkolo LP(znam da je rano ali moramo biti optimisticni
)
Kovacevic
Pojacanje-Milicevic-Besic?-Pidro
Susic-Djokanovic
Pojacanje-Rahmanovic-Tatar
Pojacanje
Znaci da napravimo ozbiljne stvari u europi,trebaju nam 3 pojacanja ali neke **** kapitalce..Jedino Sabanovic moze ostati,ali pod MORANJE je desno krilo i spic..
Ja bi tu zaganjao strance(neke crnce mrcine da su fizicki jaki kao konj),a do ljeta se rijesiti ovih stranaca sto ne pomazu puno ekipi..
Mislim da sa Vinkom u europi mozemo dosta napraviti!
Protiv MDK ja bi mu dao 25-30 minuta jer je lakseg ritma tekma..I onda ga polako ubacivati da bude za onih zadnjih 3,4 tekme sezone u full formi!
I onda sastav za prvo pretkolo LP(znam da je rano ali moramo biti optimisticni

Kovacevic
Susic-Djokanovic
Pojacanje
Znaci da napravimo ozbiljne stvari u europi,trebaju nam 3 pojacanja ali neke **** kapitalce..Jedino Sabanovic moze ostati,ali pod MORANJE je desno krilo i spic..
Ja bi tu zaganjao strance(neke crnce mrcine da su fizicki jaki kao konj),a do ljeta se rijesiti ovih stranaca sto ne pomazu puno ekipi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kljucne utakmice su na pocetku ove polusezone, ima 3 kola i onda 3 krug u kojem cemo u prva 3-4 kola sve derbije igrati s ekipama iz vrha.
I njegove havere onda!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
Stranci su slabe tacke FKS , tu itekako ima prostora za poboljsanje . Svi mi gotivimo AhmetovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:15Pidro u konkurenciji za mec vec protiv Borca..Volio bi da dobije barem 5 minuta cisto da malo osjeti kako je igrati nakon 10 mjeseci..
I onda sastav za prvo pretkolo LP(znam da je rano ali moramo biti optimisticni)
Kovacevic
Susic-Djokanovic
Pojacanje

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma hvala mu za sve,covjek je titoSamozdravlje je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:56Stranci su slabe tacke FKS , tu itekako ima prostora za poboljsanje . Svi mi gotivimo AhmetovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:15Pidro u konkurenciji za mec vec protiv Borca..Volio bi da dobije barem 5 minuta cisto da malo osjeti kako je igrati nakon 10 mjeseci..
I onda sastav za prvo pretkolo LP(znam da je rano ali moramo biti optimisticni)
Kovacevic
Susic-Djokanovic
Pojacanje
Mislim da sa Vinkom u europi mozemo dosta napraviti!, za PL je vrh , ali za iskorak u Evropi nam treba "Lukaku" . Dao bih Sabanu sansu jos ovu polusezonu , a uvjeren sam da ima potencijala . I Husref i Marinovic znaju bolje nego @Szdr. , no ovo za strance sam bas uvjeren .

Ali nece on vise moci,do kraja ove sezone i nek ide na klupu..Bit ce odlican joker za zadnjih 20 minuta i jos vise ce ga navijaci zavoliti sa svojim kasnim golovima
Vjeruj da ce biti kapitalci,aBd neki crnac sa dobrom spremom kao sto imaju Partizan i Zvezda
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta je pisao taj sljam? Mene je blokirao na fb kad sam mu jednom komentarisao objavu kako je, pazi sad "Anel Husic najbolji napadac u BiH".Historicar je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:09Najbolji dokaz kolika je seljačina i kretenčina Admir Husarić je taj što mrzi Velež, zato što imaju petokraku na grbu.On je klasični primjer one SDA seljačke balege i gnjide.Treba uvesti u klubu neko pravilo, da se zabrani poslovanje sa njim, Bilalagićem, Bulićima i sličnim ublehama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Generalna proba koja nije pokazala skoro pa nista. U odbrani djelujemo fino, sinhronizovano, kad napadaju svi smo iza lopte i cekamo ih, napad sa druge strane los, nikakav, nepovezan, ko da su prvi put skupa izasli na teren. Niti jedna akcija sa nase strane. Prijateljska je pa ne mora ovo nista da znaci, vidjet cemo dalje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Hajdeee, rimljanin90 i 67 gostiju.