Zar Cruz ne placa 2 milje da igra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad ce to Morto provjeriti, inace mu je to u opisu posla, prati, provjeravaj i bubaj pendrekom po ledjima...
Neces razbojnice, Bizzi je pusten,samo da znas...

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ma nije bitno ko je taldžija ili ne. Što je bitno da se ovakve stvari ne trebaju dešavati i dovoditi igrače sa ovih prostora. Igrače iz Afrike, Azije ili Južne Amerike, te treba na probu dovoditi. O kojima se ništa ne zna.
Mi napredujemo, doveli smo brazilca koji plaća 2 milje eura samo da bude u klubu

E to me bas interesuje...
Je li on prima platu u klubu ili je tu na svoj trosak...?
Ako prima platu je li se te dvije milje odbijaju od zaradjenog ili je to drugacije uredjeno...?
De fakat nam objasnite...

Nije prvi put. Bilo je raznih lelica, livaka, koaudija, kramara itd. Nije to nista novo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Vidiš, o tome nisam razmišljao, molim ovog kamufliranog da nam pojasni, jel' Cruz ima platu ikako, pa mu se odbija 2 milje, ili plaća iz svog džepa?Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 09:23E to me bas interesuje...
Je li on prima platu u klubu ili je tu na svoj trosak...?
Ako prima platu je li se te dvije milje odbijaju od zaradjenog ili je to drugacije uredjeno...?
De fakat nam objasnite...![]()
![]()
Nakon priprema, očigledno je da ce ekipa, pod Vinkom, igrati čvrsto, disciplinovano i organizovano i, kako sada stvari stoje, stvarat ce malo sansi. To znaci da realizacija mora biti vrhunska, jer se sanse nece ponavljati.
Iskreno, mene pomalo brine ta realizacija. Pet utakmica, a napadači nisu dali niti jedan gol. Nadam se da ce se taj segment utegnuti kako treba do početka prvenstva.
Iskreno, mene pomalo brine ta realizacija. Pet utakmica, a napadači nisu dali niti jedan gol. Nadam se da ce se taj segment utegnuti kako treba do početka prvenstva.
I Resic? Jel tako?Zukanovic je napisao/la: ↑10 feb 2020, 08:45Dino Islamovic je od Bilalagica i za njega radi Semjon Milosevic.MortemHz je napisao/la: ↑10 feb 2020, 07:47Upravo to, i taj i slični njemu da mi se motaju oko kluba?Historicar je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:09Najbolji dokaz kolika je seljačina i kretenčina Admir Husarić je taj što mrzi Velež, zato što imaju petokraku na grbu.On je klasični primjer one SDA seljačke balege i gnjide.Treba uvesti u klubu neko pravilo, da se zabrani poslovanje sa njim, Bilalagićem, Bulićima i sličnim ublehama.
Mrš!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jel se neko sjeca kako se zvao onaj iz engleske? sto je bio kod nas na probi, Moohamed, tako nesto
Ja to prvi put cujem. na TM pise da je Zubanovic njegov. sada jest to tacno ne znam.
E moze biti Zubanov da je....onda je moja greska
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bizzi je moja maca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nakon pogledane prijateljske mišljenja sam da su igrači puno bolje pozicionirani i da puno bolje pokrivaju zone, ono što sam vidio govori da se pokušalo uigrati više nekih napadačkih varijanti , postoji određen šablon. Sviđa mi se kontrapresing po izgubljenoj lopti, sviđa mi se što je fokus na defazivnim rolama igrača koji to ne posjeduju u svom repertoaru fudbalskom. Svi se brane to je lijepo vidjeti.
Što se tiče igrača , Tino je vanserijski igrač za ove prostore i sigurno smo dobili najveće pojačanje u zadnje vrijeme. Ono što me brine je ta lijeva strana, nadam se da će Hodžić igrati tu do oporvaka Pidre, Salčin je na 80% neuspiješnih dodavanja, ofanzivno je korektan sa kretnjama, defanzivno je zalutao na teren. Oremuš po meni najveće iznenađenje priprema , bolji mi je duplo nego što je bio do sad.
Prezadovoljan sam kadrom dosta očekujem od Jukića jer je drugačiji tip krila od ovih što smo do sad imali, valjat će sigurno i daće nam jednu novu dimenziju.
Po meni da bi to sve bilo kompletno potreban nam je lijevi bek, Letić nije bio u skladu sa primanjima, može čak i solidan premijerligaški bek se dovesti, ne mora neko mega ime, evo recimo Mario Musa je solidan, ili ovog Paragvajca dovesti godinu iz Čelika.
Što se tiče napadača tu dati sve pare koje su se davale za ove razne igrače, tu nam treba klasa. Tu ne smijemo fuliti. Ahmetu je ovo zadnja ozbiljna polusezona.
Što se tiče igrača , Tino je vanserijski igrač za ove prostore i sigurno smo dobili najveće pojačanje u zadnje vrijeme. Ono što me brine je ta lijeva strana, nadam se da će Hodžić igrati tu do oporvaka Pidre, Salčin je na 80% neuspiješnih dodavanja, ofanzivno je korektan sa kretnjama, defanzivno je zalutao na teren. Oremuš po meni najveće iznenađenje priprema , bolji mi je duplo nego što je bio do sad.
Prezadovoljan sam kadrom dosta očekujem od Jukića jer je drugačiji tip krila od ovih što smo do sad imali, valjat će sigurno i daće nam jednu novu dimenziju.
Po meni da bi to sve bilo kompletno potreban nam je lijevi bek, Letić nije bio u skladu sa primanjima, može čak i solidan premijerligaški bek se dovesti, ne mora neko mega ime, evo recimo Mario Musa je solidan, ili ovog Paragvajca dovesti godinu iz Čelika.
Što se tiče napadača tu dati sve pare koje su se davale za ove razne igrače, tu nam treba klasa. Tu ne smijemo fuliti. Ahmetu je ovo zadnja ozbiljna polusezona.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- RajaBa1983
- Kontakt:
mario musa bi bio vrh na lijevom beku dobar igrac za našu ligujurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:09Nakon pogledane prijateljske mišljenja sam da su igrači puno bolje pozicionirani i da puno bolje pokrivaju zone, ono što sam vidio govori da se pokušalo uigrati više nekih napadačkih varijanti , postoji određen šablon. Sviđa mi se kontrapresing po izgubljenoj lopti, sviđa mi se što je fokus na defazivnim rolama igrača koji to ne posjeduju u svom repertoaru fudbalskom. Svi se brane to je lijepo vidjeti.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Jadnimi, Lecler, misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, nebeskasila, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic, rimljanin90, skoJaa, Vanja8, Zagor i 102 gosta.