RealnoAlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 23:12Vala je i vrijeme da se malo bace izbori oko novog moderatora. Lik tri mandata ima, a i dokurcilo mi je ovo brisanje postova.
Neka morte fin je

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RealnoAlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 23:12Vala je i vrijeme da se malo bace izbori oko novog moderatora. Lik tri mandata ima, a i dokurcilo mi je ovo brisanje postova.
Ti ako nisi shvatio poentu te slike, onda se definitivno trebas baciti u razmisljanje
holyman je napisao/la: ↑10 feb 2020, 23:17Realno, nazoves vinka c3tn1kom par puta i odmah opomene upozorenja itdAlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 23:12Vala je i vrijeme da se malo bace izbori oko novog moderatora. Lik tri mandata ima, a i dokurcilo mi je ovo brisanje postova.![]()
Neka morte fin je
![]()
a nije vala ni smiješanajdohordas je napisao/la: ↑11 feb 2020, 00:03Kontam kako bi se Morto ponasao da je moderator na forumu nekog kluba iz Kenije ili Nigerije![]()
Ti da si navijac, znao bi sta ce biti s njim.Historicar je napisao/la: ↑11 feb 2020, 00:33Desetak dana pred nastavak prvenstva, mi navijači ne znamo sta ce biti sa jednim od najvažnijih igraca, zadnjih godinu dana. Amaterski. Ni onaj jutrošnji izvještaj o povredama, ne bi objavili, da ih raja po komentarima i forumima nije pritisla.
Jednom je to objasnio covjek s nickom @Obiteljskicovjek , tad je bio aktuelan produzenje Adukora . Podrzao sam to njegovo "Zapad" , no najbolje za klub i igraca je onako kako se rijesilo sa Stanojevicem . To sto se tice zastite kluba je ok , no ima neku dozu ucjene koju ipak treba shvatiti . Ne treba dozvoliti da odlaze kao Duljevic , Saric i dr.. Adukor i even. Lazic su upozorenja za sve igrace koji se nadju u toj situaciji . Oba navedena igraca su dali dosta FKS , ali i FKS je njima dao puno , kao i Duljevicu i Saricu .
Ne sekira ih tad, ali kad vide gdje završe nakon tih šest mjeseci, sigurno se pojedu iznutra. Eto ti i primjera Adukora.. Zapad lagano, pola godine mu prošlo uzalud, odmah gubiš formu, takmičarski ritam i kondiciju. Igrač kad napravi sedmicu pauzu, odrazi mu se, a kamoli pola godine. Tako će biti i s Lazićem ako ode na tribine. Može on samostalno trenirati koliko hoće, ali ti kad se odvojiš od lopte toliko dugo, jako teško se vratiti. Da ne govorim o tome kako će interes dobrih klubova splasnuti..feniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2020, 01:17Nesto imam osjecaj da ne drzi to vodu bas..Adukorom smo htjeli dat primjer ostalim pa i Lazicu, sad Adukorom i LAzicem dajemo primejr ostalim..bojim se da ne bude jos ti primjera, jer ovo ih ocigledno ne sikira puno sto ce sjedit. Mslim svakako ce nac neki slican klub ko nas kojem nije problem dovest igraca koji je sjedio 6 mjeseci
feniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2020, 01:17Nesto imam osjecaj da ne drzi to vodu bas..Adukorom smo htjeli dat primjer ostalim pa i Lazicu, sad Adukorom i LAzicem dajemo primejr ostalim..bojim se da ne bude jos ti primjera, jer ovo ih ocigledno ne sikira puno sto ce sjedit. Mslim svakako ce nac neki slican klub ko nas kojem nije problem dovest igraca koji je sjedio 6 mjeseci
Nadam se da su dobro ispipali puls posebno ovih 4-5 vecih klubova i da znaju sta rade. U protivnom tek sad ce nam sad savez j.... majku. Udruzenje je vise nego potrebno svima, i ideja koja se provlaci godinama za koju nikad nije bilo dovoljno volje i jedinstva medju upravama klubova sto zbog politike, veza sa savezom, licnih interesa do cinjenice da prakticno nemas s kim pravit udruzenje jer se uprave i predsjednici klubova mjenjaju kako god i kad god.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:24Uskoro bismo mogli dobiti novu organizaciju u bh. fudbalu, Udruženje klubova Premijer lige BiH.
Kako SportSport.ba ekskluzivno saznaje, istina još uvijek je riječ o nezvaničnim informacijama, iz FK Sarajevo su uputili pozive na adrese svih bh. premijerligaša za sastanak koji će se održati u srijedu u 15:00h, u hotelu Ibis.
Ideja je da na ovom sastanku svi klubovi iznesu svoje stavove po pitanju organizovanja Udruženja premijerligaša.
Ukoliko isti budu pozitivni, očekuje se da bude sazvano još sastanaka kako bi se ideja o organizovanju udruženja počela približavati realizaciji.
SportSport.ba saznaje da je značajan broj klubova naklonjen ovakvoj ideji, a ukoliko se osnuje, udruženje bi bh. klubovima sigurno poslužilo kao "alat" da se njihov stav bolje čuje u NFSBiH i u organizaciji takmičenja.
SD im je neko, ko nikad nece reći, da je u januaru teško dovesti kvalitetnog igrača, pa dovede bivšeg igrača Barcelone Jeffrena, strijelca u El Clacisu 2010. Isto to nikad nece reći sportski direktor jeb.enog Voždovca, pa neki dan dovede kapitalnog štopera, Nemanju Pejčinovića, koji ima impresivan CV.paulus je napisao/la: ↑11 feb 2020, 05:13https://sportsport.ba/fudbal/slaven-bel ... vao/351195
Ko je SD njihov ,nako me brine ne dajemo golove sta ako je ovo sezona kad zacepi Ahmeta , mislim da je kocka to, god. su god.
Milion stvari mi se svidja kako nekako ove pipreme izgledaju planski al moram rec da me nalazi u cudu da svi sute i vezi koseva kako najbogatija opstina ne moze napravit teren to za novinare i te brojace a Zenica moze, svi sute gdje su protesti u vezi toga
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 44 gosta.