FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 10 feb 2020, 23:17

AlfredNobel je napisao/la:
10 feb 2020, 23:12
Vala je i vrijeme da se malo bace izbori oko novog moderatora. Lik tri mandata ima, a i dokurcilo mi je ovo brisanje postova.
Realno
Neka morte fin je
slika
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 feb 2020, 23:20

Dobro, vama bi svakako ukinuo glas
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 feb 2020, 23:25

10 feb 2020, 23:20
Dobro, vama papcima bi svakako ukinuo glas
Ne nazivaj papcima ljude s kojima dijelis tribinu i bodris voljeni klub.
NEMA NAZAD

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 feb 2020, 23:27

holyman je napisao/la:
10 feb 2020, 23:25
Rece lik koji za sliku avatara drzi ustasu koji pljuje upravu FK Sarajevo. Kluba za kojeg navija.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 feb 2020, 23:29

Ne dijelim ja tribinu ni sa 2% ljudi ovdje jer su glavne baje foruma kad rajvosa igra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 feb 2020, 23:29

revolt je napisao/la:
10 feb 2020, 23:27
holyman je napisao/la:
10 feb 2020, 23:25
Rece lik koji za sliku avatara drzi ustasu koji pljuje upravu FK Sarajevo. Kluba za kojeg navija.
Ti ako nisi shvatio poentu te slike, onda se definitivno trebas baciti u razmisljanje
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2020, 23:33

holyman je napisao/la:
10 feb 2020, 23:17
10 feb 2020, 23:12
Vala je i vrijeme da se malo bace izbori oko novog moderatora. Lik tri mandata ima, a i dokurcilo mi je ovo brisanje postova.
Realno, nazoves vinka c3tn1kom par puta i odmah opomene upozorenja itd :njanjanja:
Neka morte fin je
slika
:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 feb 2020, 23:43

Samo da nas ne vodi do Tokia, pokosit ce nas Corona sve, i dobar je
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 feb 2020, 00:03

Kontam kako bi se Morto ponasao da je moderator na forumu nekog kluba iz Kenije ili Nigerije :think:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 feb 2020, 00:17

ajdohordas je napisao/la:
11 feb 2020, 00:03
Kontam kako bi se Morto ponasao da je moderator na forumu nekog kluba iz Kenije ili Nigerije :think:
a nije vala ni smiješan
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 feb 2020, 00:21

Kad god se pita sta s Lazicem, odmah spominje kako se Audkor slao na tribine, koliko mu je tad bilo drago uh
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 feb 2020, 00:33

Desetak dana pred nastavak prvenstva, mi navijači ne znamo sta ce biti sa jednim od najvažnijih igraca, zadnjih godinu dana. Amaterski. Ni onaj jutrošnji izvještaj o povredama, ne bi objavili, da ih raja po komentarima i forumima nije pritisla.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 feb 2020, 00:49

Historicar je napisao/la:
11 feb 2020, 00:33
Desetak dana pred nastavak prvenstva, mi navijači ne znamo sta ce biti sa jednim od najvažnijih igraca, zadnjih godinu dana. Amaterski. Ni onaj jutrošnji izvještaj o povredama, ne bi objavili, da ih raja po komentarima i forumima nije pritisla.
Ti da si navijac, znao bi sta ce biti s njim.

Ovako si samo serač :wave:
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 feb 2020, 00:50

bodi123 je napisao/la:
10 feb 2020, 21:08
Stroj1946 je napisao/la:
10 feb 2020, 21:05
Ma da ga je negdje tuhnut za 100 ljami eur., mjera ba. Da izvučeš ono što si mu plaćo, dok je igro za nas.
Od sjedenja na tribinama nemamo koristi ni mi, a ni on. A igrat neće, politika kluba je jasna i apsolutno podrzavam. Šta god da se uzme dobro je.
Svako ko neće produzit - dovidjenja.
Jednom je to objasnio covjek s nickom @Obiteljskicovjek , tad je bio aktuelan produzenje Adukora . Podrzao sam to njegovo "Zapad" , no najbolje za klub i igraca je onako kako se rijesilo sa Stanojevicem . To sto se tice zastite kluba je ok , no ima neku dozu ucjene koju ipak treba shvatiti . Ne treba dozvoliti da odlaze kao Duljevic , Saric i dr.. Adukor i even. Lazic su upozorenja za sve igrace koji se nadju u toj situaciji . Oba navedena igraca su dali dosta FKS , ali i FKS je njima dao puno , kao i Duljevicu i Saricu .
4-ca navedenih jesu skupi za bh prilike ali su najskuplji oni koji dodju i ne odigraju nista (povrede,losa forma) . E to nam se ne smije dogadjati , a ako se desi onda neko mora odgovorati(Hadzija,Marinovic,doktori..) . Povreda u FKS (Ormus ) je opravdano "bolovanje" .Neki govorite dobar za klupe , e za to imamo Akademce , ako nisu nivo Kovacevic,Pidro,Djokanovic .Bilo kakav Akademac sa 5 god. ugovora je puno bolja opcija za rezervu (klupu) od polovnjaka (bez razlike odkud dolaze BiH,Srb., Hrv.).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 feb 2020, 01:17

Nesto imam osjecaj da ne drzi to vodu bas..Adukorom smo htjeli dat primjer ostalim pa i Lazicu, sad Adukorom i LAzicem dajemo primejr ostalim..bojim se da ne bude jos ti primjera, jer ovo ih ocigledno ne sikira puno sto ce sjedit. Mslim svakako ce nac neki slican klub ko nas kojem nije problem dovest igraca koji je sjedio 6 mjeseci
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 feb 2020, 01:21

feniksptica je napisao/la:
11 feb 2020, 01:17
Nesto imam osjecaj da ne drzi to vodu bas..Adukorom smo htjeli dat primjer ostalim pa i Lazicu, sad Adukorom i LAzicem dajemo primejr ostalim..bojim se da ne bude jos ti primjera, jer ovo ih ocigledno ne sikira puno sto ce sjedit. Mslim svakako ce nac neki slican klub ko nas kojem nije problem dovest igraca koji je sjedio 6 mjeseci
Ne sekira ih tad, ali kad vide gdje završe nakon tih šest mjeseci, sigurno se pojedu iznutra. Eto ti i primjera Adukora.. Zapad lagano, pola godine mu prošlo uzalud, odmah gubiš formu, takmičarski ritam i kondiciju. Igrač kad napravi sedmicu pauzu, odrazi mu se, a kamoli pola godine. Tako će biti i s Lazićem ako ode na tribine. Može on samostalno trenirati koliko hoće, ali ti kad se odvojiš od lopte toliko dugo, jako teško se vratiti. Da ne govorim o tome kako će interes dobrih klubova splasnuti..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 feb 2020, 01:26

feniksptica je napisao/la:
11 feb 2020, 01:17

Ima tu jos jedna stvar , ko nam moze garantovati da igrac nece "cuvati" noge . Lazic ce pauzirati samo 3 mjeseca . Lazic lijevo i desno , dva razlicita stopera .
Jos bih dodao da su najskuplji igraci kao onaj stper Crnogorac , a najjeftiniji Akademac Mustafic (vratio investirano sa 30 kE , a mozda bude jos Eura). :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 11 feb 2020, 02:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 feb 2020, 22:24
Uskoro bismo mogli dobiti novu organizaciju u bh. fudbalu, Udruženje klubova Premijer lige BiH.

Kako SportSport.ba ekskluzivno saznaje, istina još uvijek je riječ o nezvaničnim informacijama, iz FK Sarajevo su uputili pozive na adrese svih bh. premijerligaša za sastanak koji će se održati u srijedu u 15:00h, u hotelu Ibis.

Ideja je da na ovom sastanku svi klubovi iznesu svoje stavove po pitanju organizovanja Udruženja premijerligaša.

Ukoliko isti budu pozitivni, očekuje se da bude sazvano još sastanaka kako bi se ideja o organizovanju udruženja počela približavati realizaciji.

SportSport.ba saznaje da je značajan broj klubova naklonjen ovakvoj ideji, a ukoliko se osnuje, udruženje bi bh. klubovima sigurno poslužilo kao "alat" da se njihov stav bolje čuje u NFSBiH i u organizaciji takmičenja.
Nadam se da su dobro ispipali puls posebno ovih 4-5 vecih klubova i da znaju sta rade. U protivnom tek sad ce nam sad savez j.... majku. Udruzenje je vise nego potrebno svima, i ideja koja se provlaci godinama za koju nikad nije bilo dovoljno volje i jedinstva medju upravama klubova sto zbog politike, veza sa savezom, licnih interesa do cinjenice da prakticno nemas s kim pravit udruzenje jer se uprave i predsjednici klubova mjenjaju kako god i kad god.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 11 feb 2020, 05:13

https://sportsport.ba/fudbal/slaven-bel ... vao/351195
Ko je SD njihov ,nako me brine ne dajemo golove sta ako je ovo sezona kad zacepi Ahmeta , mislim da je kocka to, god. su god.
Milion stvari mi se svidja kako nekako ove pipreme izgledaju planski al moram rec da me nalazi u cudu da svi sute i vezi koseva kako najbogatija opstina ne moze napravit teren to za novinare i te brojace a Zenica moze, svi sute gdje su protesti u vezi toga
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 feb 2020, 07:54

paulus je napisao/la:
11 feb 2020, 05:13
https://sportsport.ba/fudbal/slaven-bel ... vao/351195
Ko je SD njihov ,nako me brine ne dajemo golove sta ako je ovo sezona kad zacepi Ahmeta , mislim da je kocka to, god. su god.
Milion stvari mi se svidja kako nekako ove pipreme izgledaju planski al moram rec da me nalazi u cudu da svi sute i vezi koseva kako najbogatija opstina ne moze napravit teren to za novinare i te brojace a Zenica moze, svi sute gdje su protesti u vezi toga
SD im je neko, ko nikad nece reći, da je u januaru teško dovesti kvalitetnog igrača, pa dovede bivšeg igrača Barcelone Jeffrena, strijelca u El Clacisu 2010. Isto to nikad nece reći sportski direktor jeb.enog Voždovca, pa neki dan dovede kapitalnog štopera, Nemanju Pejčinovića, koji ima impresivan CV.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 44 gosta.