Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ubite se ako smatrate Moratu panjugom, možete reći da je loš ali vi njega mrzite pa vas boli qrac i samo ga pljujete. Bolji je od Mandže duplo.
Forza Milan!
Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nevjerovatno kako vas Chini navlaci
Umal ne padoh sa kreveta kada procitah da inter ima najperspektivniju ekipu u Italiji

Umal ne padoh sa kreveta kada procitah da inter ima najperspektivniju ekipu u Italiji

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nije on krema svjetskog fudbala ko AndersonFaraonTM je napisao/la:Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati

ja o individualcu, ti o ekipi, ne znam zašto uopšte ulazim u diskusijuBiscione je napisao/la:Nemamo, samo imamo najperspektivniju ekipu u ItalijiChinaglia je napisao/la:vi u Interu nemate igrača potencijala Felipe Andersona, siguran sam da se sjećaš šta vam je učinio na Giuseppe Meazza stadionu.
Plod srece... pa i ove sezone je sa svoja dva gola donio Juventusu 6 bodova u LP a time vala i prolaz naravno sa prolazom i dobar novac... samo da nam je jos tako sretnih igraca.FaraonTM je napisao/la:Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
DaBogda vam svaki bio efikasan k'o on ove sezoneSissoko je napisao/la:Plod srece... pa i ove sezone je sa svoja dva gola donio Juventusu 6 bodova u LP a time vala i prolaz naravno sa prolazom i dobar novac... samo da nam je jos tako sretnih igraca.FaraonTM je napisao/la:Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati

@Huska
Ja nisam nigdje spomenuo Andersona, ja sam kažem da je Morata prosječan igrač.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

@Magica
Imao je i Napoli para, pa Lavezzi i Cavani su sami donijeli 100 miliona, uvijek solidna pozicija u ligi, dobra posjeta, ali je razlika sto su u Juventus kupovane Conteove, a u Napoli Rafine zelje.
Tako da ste potrosili i vishe od 100 milki, a u ekipi imate vise spanskih kloceva nego sto ih ima u Eibaru.
Jednostavno, decko ne zna lopte. 
Imao je i Napoli para, pa Lavezzi i Cavani su sami donijeli 100 miliona, uvijek solidna pozicija u ligi, dobra posjeta, ali je razlika sto su u Juventus kupovane Conteove, a u Napoli Rafine zelje.

A stob ga mrzili, sviju ti?Maestro21 je napisao/la:Ubite se ako smatrate Moratu panjugom, možete reći da je loš ali vi njega mrzite pa vas boli qrac i samo ga pljujete. Bolji je od Mandže duplo.

Murillo=JJ
Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
majstore, pišeš glupostiBiscione je napisao/la:P.S. Valjda bi vi navijači Lazija do sada trebali znati da te vaše "zvijezde" se useru kada pređu u veliki klub (Zarate, Hernanes...). Sigurnija je investicija Ljajić nego on

prije svega, ne možeš poredit' Zaratea koji je bio WC potencijal, veći i od Felipe Andersona, te Hernanesa koji je bio odličan igrač, a nikada nije imao potencijal poput Zaratea

dakle, ti igrači se nisu "usrali" jer su prešli u veći klub, nego su već bili faktički gotovi igrači, zbog raznoraznih razloga, ali kada već insistiraš na tome, dati ću ti odličan primjer u vidu Giovinca koji je ubijao u Parmi i bio jedan od najboljih igrača u Serie, a 2x je prelazio u Juve i flopao, e to ti je kad se igrač usere kada dođe u veliki klub i ne može da se izbori sa pritiskom

- IlPrincipino
- Kontakt:
Badelj sutirao, Kalinic skrenuo loptu i Fiorentina povela. Nije losa utakmica. Raduje me posjeta koju Fiorentina ima.
Covjek dosao za kikiriki. Pristao na smanjenje plate. A nakon 15 kola je drugi najbolji strijelac lige sa deset postignutih golova. #Kalinic
Covjek dosao za kikiriki. Pristao na smanjenje plate. A nakon 15 kola je drugi najbolji strijelac lige sa deset postignutih golova. #Kalinic
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Lik je dao 6 golova zaredom u LP, izjednacio Del Pierov rekord a ti takve nazivas panjem...jbem to tvoje fudbalsko znanje.FaraonTM je napisao/la:Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista

Ti i logika ocigledno ste na vi.SampiJuve je napisao/la:Po toj logici je dado Prso najbolji igrac kojeg sam ikada gledao.
Svake sezone se desi da u nekoj ligi iskoči neki anonimus koji odigra jednu dobru sezonu. Iduće već vjerovatno nestaje, kao i Morata.Sissoko je napisao/la:Lik je dao 6 golova zaredom u LP, izjednacio Del Pierov rekord a ti takve nazivas panjem...jbem to tvoje fudbalsko znanje.FaraonTM je napisao/la:Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista
Yebem ja tog igrača koji u pola godine dadne dva gola pritom ga još pojedinci smatraju klasom.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Skontaj dubinu posta, ispadash glup i to poprilicno.Evo Faraon ti je objasnio.Sissoko je napisao/la:Ti i logika ocigledno ste na vi.SampiJuve je napisao/la:Po toj logici je dado Prso najbolji igrac kojeg sam ikada gledao.

Murillo=JJ
Fakti odnosno njegovi golovi govore da nije panj, a ti sad možes pricu razvodnit do sutra.FaraonTM je napisao/la:Svake sezone se desi da u nekoj ligi iskoči neki anonimus koji odigra jednu dobru sezonu. Iduće već vjerovatno nestaje, kao i Morata.Sissoko je napisao/la:Lik je dao 6 golova zaredom u LP, izjednacio Del Pierov rekord a ti takve nazivas panjem...jbem to tvoje fudbalsko znanje.FaraonTM je napisao/la:Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista
Yebem ja tog igrača koji u pola godine dadne dva gola pritom ga još pojedinci smatraju klasom.

Ti ocigledno nemas sposobnost da skontas da moj post i tvoj nemaju logicke veze. Fulas logiku totalno a lafo ja ispadam glupSampiJuve je napisao/la:Skontaj dubinu posta, ispadash glup i to poprilicno.Evo Faraon ti je objasnio.Sissoko je napisao/la:Ti i logika ocigledno ste na vi.SampiJuve je napisao/la:Po toj logici je dado Prso najbolji igrac kojeg sam ikada gledao.
"dubina posta"...jbo te ti si Platon forumski.

Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 06 dec 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Alvaro se dokazao na najvišem nivou, tako da dovoditi u pitanje njegovo znanje je u najmanju ruku debilno.
Tom logikom je Inzaghi p.dim, Raul... i td. Ko skonta skonta.
Tom logikom je Inzaghi p.dim, Raul... i td. Ko skonta skonta.
embrace the chaos
Aha dva gola u ovoj sezoni, klasaSissoko je napisao/la:
Fakti odnosno njegovi golovi govore da nije panj, a ti sad možes pricu razvodnit do sutra.

@Denno
Čekaj malo majstore, navedena dvojica su imali pun qurac odigranih sezona i zabijenih golova što u ligama što u Europi. Morata odigra jednu dobru sezonu i ovdje mi pričaju o nekakvim klasama, spominju Del Piera, Pippa, Raula, rekorde.... Bog te vidio Morata i Raul u istoj rečenici

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.