Najmanje los kod njih anamo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam pauzu pritisno da se ismijem ko coek, on metar i po a ona kobilasta nako kakav par jbt al tad je bila sponzi sve za kesbordobijeli je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:04Odgleda ovaj Podcast kaze Fedja Dudić se zabavljao s Hanom hadziavdagić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovako ćemo i mi kroz par dana sebi devetku izmislit'. Mislim da smo ove "stvarne" već ispucali sve.

Opet bi pitari klupirali Dupovca zbog nekog Ikica boze me sacuvaj hahahahahaa
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 jan 2021, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Nema veze, Dupovac zacepi svima usta. Kad je klupiro Besima Sto ne bi i Ikica. Samo da odrzi formu. Mada realno trebaju 3 jaka stopera, jer ne znamo sta ocekviati od Besica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
mozda milicevic ide
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SarajevoForza
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:06Najbolji igrac zelje u prvom dijelu. Dobro ce se uklopiti u tamdemu sa Milicevicem. Najvaznije, nije kiks igrac kao neki i konstantn je.

Ako neće doći u ovome, ne mora ni dolaziti

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Vidjecemo sve na pripremama ako dobije priliku hoce li je iskoristiti.SarajevoForza je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Očekujete li da Varešanović dobije neke ozbiljne minute u nastavku sezone ili nešto malo da ulazi pa da se od naredne sezone na njega ozbiljnije računa?
Mozda ga Vinko pogura jer su iz istog grada

Gledao sam mu neke klipove iz liverpoola zna on igrati samo nekad petlja previse s loptom. Pitanje je kakav je fizicki i problem je sto imamo dosta igraca na njegovoj poziciji pa ce tesko neku ozbiljnu minutazu dobiti ako ne bude odlazaka.
Ne bi iskljucio ni posudbu al bi bilo lijepo da prvo odradi pripreme i dobije priliku u pripremnim utakmicama pa da se onda procijeni sta je za njega najbolje.
You are someone else I am still right here
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Odmah nih klupirao Dupovca radi Ikica. A to ce se i desiti. Decko je ipak kvalitet.
PSPHM
-
- Kontakt:
Vjerovatno će dobijati priliku sa klupe i to kad vodimo 2-3 razlike, dakle pred kraj utakmica.Ipak mi se borimo za duplu krunu, a mali još nije odigrao ni minutu seniorskog fudbala.Mislim da bi posudba do ljeta, u neki klub gdje bi bio standardan bilo najbolje rješenje.fera je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:18Vidjecemo sve na pripremama ako dobije priliku hoce li je iskoristiti.SarajevoForza je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Očekujete li da Varešanović dobije neke ozbiljne minute u nastavku sezone ili nešto malo da ulazi pa da se od naredne sezone na njega ozbiljnije računa?
Mozda ga Vinko pogura jer su iz istog grada![]()
Gledao sam mu neke klipove iz liverpoola zna on igrati samo nekad petlja previse s loptom. Pitanje je kakav je fizicki i problem je sto imamo dosta igraca na njegovoj poziciji pa ce tesko neku ozbiljnu minutazu dobiti ako ne bude odlazaka.
Ne bi iskljucio ni posudbu al bi bilo lijepo da prvo odradi pripreme i dobije priliku u pripremnim utakmicama pa da se onda procijeni sta je za njega najbolje.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Bilo bi dobro nakon priprema neke igrače za koje se ustanovi da bi bili druga rezerva poslati u Olimpik ili MDK do kraja sezone gdje bi bili u prvih 11 kao što smo Kruza.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:23Vjerovatno će dobijati priliku sa klupe i to kad vodimo 2-3 razlike, dakle pred kraj utakmica.Ipak mi se borimo za duplu krunu, a mali još nije odigrao ni minutu seniorskog fudbala.Mislim da bi posudba do ljeta, u neki klub gdje bi bio standardan bilo najbolje rješenje.fera je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:18Vidjecemo sve na pripremama ako dobije priliku hoce li je iskoristiti.SarajevoForza je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Očekujete li da Varešanović dobije neke ozbiljne minute u nastavku sezone ili nešto malo da ulazi pa da se od naredne sezone na njega ozbiljnije računa?
Mozda ga Vinko pogura jer su iz istog grada![]()
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Tobe, ne moze Ikic, mora neko iz Musijinog dvorista. Ne odstupaj od svoga 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Varešanovića bih posudio prvo, negdje tipa Mladost, Olimpik. Da vidimo na čemu je, a i da igra. Ovamo ako ostane Rahmanović, imamo još Zinedina koji je plaćen i nadamo se da je posložio u glavi što je posložiti trebao, Tino također može pokriti cenera odlično. Nek odradi posudbu, pa ako Bog da onda vidjeti šta i kako. To je moje mišljenje, a Vinkec neka šiba kako misli. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma i ja bih Dala poslao tipa Olimpik ili Mladost jer jbga pored Rahmana, Tine, Zinedina nece se naigrat a steta je da nema utakmica u nogama
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zar Dal nije vise lijevo krilo nego ofanzivni vezni?
Ako moze lijevo krilo ne bi gori od Jukica bio 100%
Ako moze lijevo krilo ne bi gori od Jukica bio 100%
Može krpiti oba krila, ali prirodna mu je desetka. Ne treba forsirati igrače van pozicije. Evo Handžetu je npr. prirodna pozicija klupa, dvije stolice desno od Marinovića, pa je pred kraj sezone silom prilika krpio poziciju napadača i svi znamo kako je izgledalo. Samo igrače držati na prirodnim pozicijama, na poziciji napadača trebamo nekog kome je to primarna pozicija i ko se tu snalazi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:57Može krpiti oba krila, ali prirodna mu je desetka. Ne treba forsirati igrače van pozicije. Evo Handžetu je npr. prirodna pozicija klupa, dvije stolice desno od Marinovića, pa je pred kraj sezone silom prilika krpio poziciju napadača i svi znamo kako je izgledalo. Samo igrače držati na prirodnim pozicijama, na poziciji napadača trebamo nekog kome je to primarna pozicija i ko se tu snalazi.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- PeppermintSA
- Kontakt: