Mislim da Hadzic nece kod nas iako trenutno boravi u Sarajevu, čak iz njegove priče mislim da nije ni kontaktiran ove zime.
Prva dvojica bujrum.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nisi sinoc imo izlete za Jukica mozda bih se i upeco za ovo jer mi zvuci realno a i lijepo je malo čvaknut komsinicuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:45Numan je otisao u Albaniju jer je Ikic pred potpisom za nas!!!
Citiraj me vecerasfeniksptica je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:49Da nisi sinoc imo izlete za Jukica mozda bih se i upeco za ovo jer mi zvuci realno a i lijepo je malo čvaknut komsinicuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:45Numan je otisao u Albaniju jer je Ikic pred potpisom za nas!!!
Ma citirat i javno izvinuti ako bude, to je najlakseJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:52Citiraj me vecerasfeniksptica je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:49Da nisi sinoc imo izlete za Jukica mozda bih se i upeco za ovo jer mi zvuci realno a i lijepo je malo čvaknut komsinicuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:45Numan je otisao u Albaniju jer je Ikic pred potpisom za nas!!!
Vjerovatno će pomalo dobijati priliku pa ćemo ga gledati sve više i više od sljedeće sezone, pogotovo kada i ako neko ode.SarajevoForza je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Očekujete li da Varešanović dobije neke ozbiljne minute u nastavku sezone ili nešto malo da ulazi pa da se od naredne sezone na njega ozbiljnije računa?
Ja imam velika ocekivanja od njegSarajevoForza je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Očekujete li da Varešanović dobije neke ozbiljne minute u nastavku sezone ili nešto malo da ulazi pa da se od naredne sezone na njega ozbiljnije računa?
Samo da vas podsjetim:Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:54Alen Škoro je 2000 otišao u Marseille, ali nakon što je igrački i u razvoju izgubio dvije godine karijere, vratio se u Sarajevo u ljeto 2002.Što se Džeme Berberovića tice, on je samo na papiru bio igrač Bayera, mislim da nikad nije ni prišao tom klubu kako treba, nema za njih ni jedan odigran minut ni na nekoj prijateljskoj utakmici, a kamoli zvaničnoj, ne postoji ni jedna jedina fotografija Džeme u dresu ili trenerci Bayera.To je bila neka muljaža njegovog tadašnjeg menadžera Nusreta Jašarija.Kako god okreneš, zaostajemo svjetlosnim godinama za Hrvatskom i Srbijiom, o zapad Evrope da ne govorim.Evander je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:43Sudim na osnovu zadnji 25 godina, gdje realno nismo napravili niti jednog igraca za ligu 5, niti smo imali uspjeh u Europi, mislim da je samo Dzemo malo igrao u Bayeru.
Ali eto, krivi su menadzeri, ne losi treneri i los sistem, koji ne moze napraviti igraca.
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:00I opet ae Dzeko pocinje spominjati ovdje. Dokle admine, dokle.......
Brate ti najljepse vjesti donosis
Najbolji igrac zelje u prvom dijelu. Dobro ce se uklopiti u tamdemu sa Milicevicem. Najvaznije, nije kiks igrac kao neki i konstantn je.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, johntravolta123 i 46 gostiju.