Baš tako brate.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa moglo je i kod nas biti lazno pozitivnih, npr neki su se juce opet testirali i vec su negativni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joj kad se sjetim kad je Sejo kitio parama Tomića i Selimovića nakon Plzena
I meni je degutantno njega vidjeti blizu igrača, na stranu što vjerujem da on pomaže klubu ali realno malo je neozbiljno sve ovo.

I meni je degutantno njega vidjeti blizu igrača, na stranu što vjerujem da on pomaže klubu ali realno malo je neozbiljno sve ovo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A neprimjećeno je prošla ova info od prije 20 dana, a s ovim novim klipom sad su svi vidjeli da je saradnja nastavljena
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/42787/

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/42787/
Qurcevi testovi i korona
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoce l' ko k'ompiruse?
Osim retardiranog Eleganta, koji nema svoje misljenje, nego radi copy paste sto procita anam, ne vidim razloga za neko prepucavanje. Meni licno je ovo simpaticno, nekom nije, idemo dalje. Eleganta samo marsnut.
Kad ce rezultati testova? Iscekujem k'o za sebe.

- DobojskiManijak
- Kontakt:
večerac oko 19h po njihovom vremenuvoltron30 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:53Hoce l' ko k'ompiruse?Osim retardiranog Eleganta, koji nema svoje misljenje, nego radi copy paste sto procita anam, ne vidim razloga za neko prepucavanje. Meni licno je ovo simpaticno, nekom nije, idemo dalje. Eleganta samo marsnut.
Jevreji stari majstori prevare pogotovo njihove obavještajne službe koje će nam podmetnut pozitivne testove 

Ako bude nešto, to je.

Ali je žalosno kako ovo kod nas funkcioniše. Jave negativni, pa pozitivni, pa nakon toga dva pozitivna urade i pokaže negativan. Dno dna.
Željezničar za život cijeli!
Nemoj mi samo reci da je jedan od te dvojice Dado

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije ali nije ni bitno. Sam sistem je totalno pokvaren, štetan i nefunkcionalan.
Željezničar za život cijeli!
dobro jutro Zeljovci
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Janjetina,Karlovacka i zivot je lijep
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Jel uefa prati regularnost naseg testiranja danas ili je to nesto u haifa organizaciji?
Željo je religija i život.
joj Seje-mi kad sutra momci izlete na teren
a janje u stomaku ima da im **** sve **** 

Jbg zato i igraju u Bosni kada se hrane janjetinom pred evropsku utakmicu,sta ces 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!