Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
Iskren slazem se sa tobom da Handzic nije kalibar za nas klub
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
Kakve sada veze Handzic ima s tobom objasni ?! Sanjas li ga glupane ??? Nek je DAFIC KALIBAR U KAFANI !!!Dirk je napisao/la:Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
To su one koje je FK Sarajevo osvajalo kad je bilo ponos reći da si Pitar. ja sam mislio da je to i danas ponos.Dirk je napisao/la:Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
za sta momak zasluzujue ban..sto od ovih provokatora brani FKS dok vecina pljuje po njemu i glumi neke old scool navijace koji se sjecaju nekih boljih vremena ..dajj ba,,Iskren je napisao/la:Ok nema frke osim sto ovaj DIRK pametnjakovic fakat zasluzuje trajni ban pa lik 24 sata visi na temi,vrijedja igrace ne sve al vecinom,vrijedja nas istinske i prave navijace koji vole,Koji zive za Fk Sarajevo ....
Hajde dijete idi spavaj a ja cu podrzavati i Harisa i svih 22,- 25 igraca jer oni nose sveti BORDO dres a ne ti,ne mogu vise s tobom se nervirati osim sto bi te volio vrlo rado gdje sresti u gradu pa da se ko ljudi onako ljudski upoznamo jer volis FK SARAJEVO kao i ja sigurno to vidim !!!Dirk je napisao/la:Obrati se svom moderatoru za taj post, valjda znas kad na nesto odgovoris da ne mozes obrisati, ali sta je tu je pitanje za tebe koliko FKS ima pitarski pobjeda kojima su se osvajala pitarske titule![]()
E cuj pitarske titule
@Iskren
Hajde da ne idemo dalje necu vise pljuvati po Harisu i tako svi znamo da nema pojma
Jedini ne pljujem po PITARSKIM TITULAMA jer jos nisam skontao sta znaci to i koliko imamo isticikac je napisao/la:Pljuješ po igračima, pljuješ po istoriji... kakav si ti jad!
Još ima nekih da te ovdje podržavaju, to ne mogu da vjerujem.
ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
Jarane kunem se mrtvim i zivim da nisam napisao nista gdje pljujem po titualama, pa to nikome nije logicno osim cicku koji je to izvukao iz pljuvanja po pitarluku a to sto on titule smatra pitarskim njegov problem.mma_hz je napisao/la:ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
al da zasluzuje nesto poput bana je cista glupost...
sto se tice Harisa Handzica meni je dobar igrac i nadam se da ce dobiti vise prilike u drugom djelu jer teror koji je on prosao u poljskoj i u kakvim je problemima psihickim itd itd bio momak to malo ljudi zna i malo bi se ljudi vratilo nakon svega kao sto se on vratio..
ljudi ne mrzite momka sto ima para,sto ima dobar motor,sto ima dobru trebu..gledajte malo sire od toga ...mojne nase sarajevske suplje ..jedino u sarajevu se ne vole sarajlije...
ma ne moras se meni brate klet ba..ko sam ja da mi se kunes ili pravdas..samo kazem da ne vjerujem da bi ti to uradio..Dirk je napisao/la:Jarane kunem se mrtvim i zivim da nisam napisao nista gdje pljujem po titualama, pa to nikome nije logicno osim cicku koji je to izvukao iz pljuvanja po pitarluku a to sto on titule smatra pitarskim njegov problem.mma_hz je napisao/la:ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
sto se tice Harisa Handzica meni je dobar igrac i nadam se da ce dobiti vise prilike u drugom djelu jer teror koji je on prosao u poljskoj i u kakvim je problemima psihickim itd itd bio momak to malo ljudi zna i malo bi se ljudi vratilo nakon svega kao sto se on vratio..
ljudi ne mrzite momka sto ima para,sto ima dobar motor,sto ima dobru trebu..gledajte malo sire od toga ...mojne nase sarajevske suplje ..jedino u sarajevu se ne vole sarajlije...
BRATE SVAKA CAST ! Teren je najbolje mjerilo za svakog igraca pa izvoli dokazi se !mma_hz je napisao/la:ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
zato i nema potrebe da se dizu tenzije i daju pare koje nemamo isluzenim igracima poput Hadzica..Alifakovac je napisao/la:Sva udruženja, sve persone i likove koji su nekad bili i koji su sada, će prekriti zelena trava zaborava našeg. Ostaje samo SARAJEVO kao institucija koja će i naše kosti ispratiti u postelju od zemlje.
bravo!sekac je napisao/la:Samo da kažem aco me zna dugo sam na forumu ali ne pišem niti ču samo pratim šta se dešava za vaš info nisam balavac alfakovac pratim Sarajevo od svojih malih nogu a bogami je to podugo i meni ne može niko damu za bubrege prodavati ali ja volim samo Sarajevo i kad je bio Vuja i Šuman i Resić i Blekić pa i ovi sad i samo zapamtite :Sarajevo če biti sve drugo če proći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.